Re: Drejt apo Gabim Gabim I ke lare syte?
M marina s. Forumium maestatis 14 Feb 2008 #11,462 Re: Drejt apo Gabim gabim, une nuk lahem se me hollohet lekura /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif te pelqen gjoli /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim gabim, une nuk lahem se me hollohet lekura /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif te pelqen gjoli /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
E Erind Forumium maestatis 14 Feb 2008 #11,463 Re: Drejt apo Gabim zakonisht e ze me gure /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif te pelqejne rruget me kalldrem
Re: Drejt apo Gabim zakonisht e ze me gure /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif te pelqejne rruget me kalldrem
M marina s. Forumium maestatis 14 Feb 2008 #11,464 Re: Drejt apo Gabim kur jam pa taka ose zbathur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif nuk te pelqen peshkimi
Re: Drejt apo Gabim kur jam pa taka ose zbathur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif nuk te pelqen peshkimi
A aristokratja Forumium praecox 14 Feb 2008 #11,468 Re: Drejt apo Gabim Normole, edhe i shofim... Jeni paksa pergjumesh (si une nashi)
A antip Primus registratum 15 Feb 2008 #11,469 Re: Drejt apo Gabim shume E kap me dore kundra syrit te keq...
H Hellena Primus registratum 15 Feb 2008 #11,471 Re: Drejt apo Gabim Drejt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Se vret mendjen ic ..
GJYSHI Gjyshi 15 Feb 2008 #11,472 Re: Drejt apo Gabim fare 12 ora ajo luleshtrydha nuk paska te marume
Kondrapedali Kondrapedali 15 Feb 2008 #11,473 Re: Drejt apo Gabim E drejtë. Po ne ti i paske xhepat minier gurash ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
Re: Drejt apo Gabim E drejtë. Po ne ti i paske xhepat minier gurash ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
H Hellena Primus registratum 16 Feb 2008 #11,474 Re: Drejt apo Gabim Gabim .. gjithcka e ka nji fund /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif Do marri pavarsine kosova
Re: Drejt apo Gabim Gabim .. gjithcka e ka nji fund /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif Do marri pavarsine kosova
T tola77 Primus registratum 22 Feb 2008 #11,476 Re: Drejt apo Gabim gabim ndihmon xhelozia ne nje cift?
T tola77 Primus registratum 22 Feb 2008 #11,480 Re: Drejt apo Gabim drejt, para pak ditesh, por do te kaloje cudia me e madhe zgjat 3 dite