Drejt apo Gabim

marina s.

Forumium maestatis
Re: Drejt apo Gabim

ngaterrove teme Vani /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif . megjithate, jo as mua 'me pelqen.

gjykimet jane te pashmangshme edhe pse s'na pleqejne... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Gabim. Nuk e imagjinoj dot veten me emër tjetër /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

Ti nuk ke shumë kohë sonte.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

gabim per ty kam gjithe kohen ne dispozicion... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

ty nuk te kujtohen kenget e viteve 90 (shqiptare)

Kondrapedali

Kondrapedali

As që ja kom haberin hiç. Drejt me i llaf.

Në vitet 90 nuk ka pas këngë shqiptare (se kon pas qen t'gjitha t'vjedhme).

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ça te dush ti ...s'ja kam idene...a ka mace pa qime...ato lakuriqset e shemtuta du une... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

ti kur heq bythet ve buzet...ose anasjelltas... (ne avatar, te kuptohemi) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif

Hellena

Primus registratum

haha po ka jane ato rracat egjiptiane si qose fare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
drejt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif pse jo dhe in reality /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Ke punuar me djersen e ballit .

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hemmmm gabim nuk eshte ne te shkuaren fatkeqesisht...vazhdoj te punoj me djersen e ballit (ok s'bie pike pike) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

sa me shume te punosh aq me shume te zgjatet jeta... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif(genjeshteeeeeeer)