Drejt apo Gabim

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Drejt, gabim, ndoshta...

..lexoj..por jo gazeta...

pse mi kujt ja jep rrogen kot kompania /pf/images/graemlins/smash.gif gjoja kjo me t qeshme me te ngjeshme aty /pf/images/graemlins/laugh.gif

elementet e mire paguhen edhe per prezencen e tyre /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

Jo mi, hic me t'ngjeshme s'e kisha /pf/images/graemlins/laugh.gif. E shef qe e the vet miiii? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ti ke fillu me bo indiferenten, po kot e ke /pf/images/graemlins/laugh.gif.

pinkparadise

Forumium maestatis

...te kam zevencu me i tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif pranej....kshu o kur nuk i jep drejtim muhabetit sa je hala ne kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif

ene ti e ke von re qe te gjith kan ndryshu nick-e ... putain, snjof mo asnji... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

bebi

Primus registratum

eee drejt. po mu m'njef n'er'.

pinku ban demek se nuk m'ka lexu ma siper /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...as ti se kam iden se kush je /pf/images/graemlins/shrug.gif ...

kush je ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

Fol per vete mi /pf/images/graemlins/laugh.gif, se un jom rob vigjilent /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Nejse, un t'i fal tradhtit /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe kur t'vish ke dera ime, bjeri ziles, mos i bij me shqelma, se cohen komshijt /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Kot mi kot bo sikur s'ka lexu /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ti po eglendisesh kot tani /pf/images/graemlins/laugh.gif.

bebi

Primus registratum

gabim, s'asht tema e pytjeve ktu, por po t'pergjigjem. jam ajo praaaa, q1 t'thash se kam ba gili vili me satin bllekun /pf/images/graemlins/laugh.gif

right satin, (kam i powerbook ne kitchen bench) po pjek zarzavatet dhe shof kajher te ju, kajher te tv dvd me muzike /pf/images/graemlins/smile.gif

pinku, c'rendesi ka se kush jam une (si emer), rendesi ka puna qe bej, e sa depertoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

Leje, se u nxef /pf/images/graemlins/lol.gif , ka vendos mos me kthy pergjigje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .

Eshte bukur ndonjehere kur rri kot, pa plan, pa synime /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Dotesa

Primus registratum

gabim...per mua eshte pika e vdekjes.

ju keni kaluar nje jave shume te kendshme

ps. maj blujaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kiss u

bebi

Primus registratum

drejt, rashe ne rahati sa as ne pushime s'me shkohet se pertoj me ba valixhe e me kap aviona, ne fakt e kisha lan edhe per neser deri te dielen me shku ne pony range farm... po aha 'po pertoj me organizu rraqet... le te shkojne te tjeret, un rehat jam /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ty te pelqejne surprizat.

eniad

Forumium maestatis

Jave normale Lily.

Hmmm, me pelqejne kur e di qe jane te mira /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ti ndihesh mire mes gjerave te njohura.

Dotesa

Primus registratum

nooo /pf/images/graemlins/laugh.gif

ke vendos te kalosh me mua ditet e tjera te pushimeve /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

aaaaaaaaahhhhaaaaaaa....blu da be di da be da....ish konkurentja ime /pf/images/graemlins/laugh.gif oqejjjjj tani e rregjistrova....

ngelet te gjithe ne kriza identiteti /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

Na mi tiiii, identitetseeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif, si bo kjo, sikur nuk i ndrysho asiher floket, tualetin dhe rrobat /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ja kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ti po flije mi /pf/images/graemlins/laugh.gif.

pinkparadise

Forumium maestatis

po po beja grifshen per te shkuar per te ngrene me keta barbaret qe me rrethojne /pf/images/graemlins/laugh.gif

pse te dogji tyyyyyyyyyy.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

hajt ju boft mir /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

satin /pf/images/graemlins/blush.gif

gabim, ndjehem mire mes gjerave te dashura.

lily, kam vendos me t'i gri faqet tuj ti kap /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

pinku, gabim, s'baj konkurence me asnji, pa perjashtim.
pinku gabim, s'kam kriz identiteti, vdes per emnin tem, se ma ka vu baba /pf/images/graemlins/wub.gif, kurse ket monty (e kam zgjedh vet', emni i maces ma simpatike ne bote, mace personazh /pf/images/graemlins/laugh.gif )

gjithcka e tepert asht e velshme.

MLK

Primus registratum

Gabim, teprica t'bhet dhjam /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tema mbyllet per konflikt interesi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sirena

Primus registratum

Drejt Blue...edhe gjerat e mirat kur behen shume te merziten

Ti tani do behesh serioz /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

era ora... /pf/images/graemlins/laugh.gif

mlk, c'kemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet, ajo te avatari je vete.

Sirena

Primus registratum

Jo...por do gjej dike qe te me beje nje foto ne ate pozicion /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sot koha eshte si yll...e ti paske qejf te ulesh diku nen diell duke ngrene akullore...