Drejt apo Gabim

random

Primus registratum
Re: Drejt, gabim, ndoshta...

ku e ke yllin amon? ...ktu ke un t'dalesh perjasht bohesh vet akullore!

Ty t'ha qeni shkopin.

Sirena

Primus registratum

Joooo...qeni me ha vetem corapet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti ke avatar shume pak te besueshem /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Jo...por do gjej dike qe te me beje nje foto ne ate pozicion /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sot koha eshte si yll...e ti paske qejf te ulesh diku nen diell duke ngrene akullore...

[/ QUOTE ]

ahhh thashe se je ti se deshta me te sfidu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

koha yll asht gjithmon ktej...

c'kemi shemulloru /pf/images/graemlins/cooli.gif

eniad

Forumium maestatis

Mire eshte, mire, nuk qahemi /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Kur degjoni nje kenge ne mengjes, nuk ju shqitet gjate gjithe dites. /pf/images/graemlins/rockband.gif

ALTIN

Primus registratum

Drejt

Ti nuk dukesh qe je online ngaqe ke frike (thuaj Gabim) /pf/images/graemlins/grin.gif

eniad

Forumium maestatis

Natyrisht qe je gabim /pf/images/graemlins/laugh.gif. Fshehja nuk eshte gjithnje frike, eshte edhe perpjekje per qetesi.

Nuk priten me thike gjerat.

bebi

Primus registratum

gabim, un heku keq me kujtu /pf/images/graemlins/laugh.gif se me harru harroj pa problem /pf/images/graemlins/laugh.gif
dikur e kam pas me gjanat, tesh e kam me gjithcka, kryesisht me emnat e njerzve /pf/images/graemlins/laugh.gif boo sa turp me vjen kur me pershndesin ne emer dhe buzqeshi e rri e mendohem, mandej tham me vedi: mos e hap gojen se do thrrasish si ato gjyshet q1 thojn' nji zinxhir emrash perpara se me t'than t'tandin taman /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

ti ndan me shoqeri cdo gje te ndashme, qofte edhe nje kenge /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

Jo cdo gje, por muziken patjeter, se eshte emocion me vete, sidomos kur kuptohet.

Ne i ndajme me te tjeret gjerat e bukura per egoizem.

Sirena

Primus registratum

Ne fakt mendoj se me te tjeret per egoizem ndajme gjerat e keqija (per te mos i mbajtur te gjitha vete, pra per te miren tone) ... ndersa kur ndajme te mirat e bejme ose me miresi (per ti bere pjese te dickaje te bukur) ose me ligesi (per tu treguar dicka te bukur TONEN)...

A: Une jo...

Ti e ke per zemer kete teme...

eniad

Forumium maestatis

Jo, nuk e kam per zemer, thjesht me vjen doresh te komunikoj ketu me lirshem.

Nuk e kape ku e kisha une. Duam te ndihemi mire, te tregojme gjene e bukur qe eshte e jona ose e kemi gjetur ne, ose ne na e ka dhene si privilegj ndjesine; ndaj zanafilla eshte egoizmi. (eshte subjektiv si mendim)

Perqendrimi eshte arma jote e forte.

pinkparadise

Forumium maestatis

..jo e humbas shpejt interesin ndaj gjerave /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

ej, keni fillu me bo hartime ju ktu e /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa pik do me heqesh per gabimet drejtshkrimore /pf/images/graemlins/laugh.gif apo thuj do m vesh i 0 aq shume ka /pf/images/graemlins/laugh.gif

pse bo sikur sdoooooooooooooooo /pf/images/graemlins/smash.gif

Sirena

Primus registratum

Sdua ne fakt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Satin e kapa, por une ate e quaja Ligesi...nuk me duket thjesht egoizem.

Une tani po iki se pink nuk ka qejf kur kjo tema behet serioze /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

mir ja ben /pf/images/graemlins/laugh.gif shko nga diapazoni se aty futemi me qef te thartojme trute /pf/images/graemlins/laugh.gif

e mir po te prezantoj shokun e nje shoku /pf/images/graemlins/laugh.gif me ate e sigurt qe do dush /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif Jo mi shoqe, jo, te duhen ca pik me shku ke zero /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif (mos gjuj, se jom me grip /pf/images/graemlins/laugh.gif ). /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Sweet, nuk ka te beje as me ligesine, fare ne fakt. Nejse, muhabet i gjate per t'u shtjelluar.

Jo mi, s'du /pf/images/graemlins/laugh.gif t'm'prezantosh me asnji, se prezantohem vet /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Tani do me thuash ndonje te forte /pf/images/graemlins/laugh.gif.

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Sdua ne fakt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Satin e kapa, por une ate e quaja Ligesi...nuk me duket thjesht egoizem.

Une tani po iki se pink nuk ka qejf kur kjo tema behet serioze /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

ligesi?

SHQIPETARET jane ektremiste.

ps: Satin, me te ndashme, nenkuptova cigaret, ndoj pije, ndok buk e kos /pf/images/graemlins/laugh.gif
qellimi ishte me m'hedh i kashat buk, po aha /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

S'ka buk, m'vje keq, s'kam, ca t'boj, ui'r starving vet knej /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Kam pershtypje se perceptimet jane te ndryshme, duke qene se kendveshtrimet jane te shumta.

ladouce2005

Primus registratum

qellon, sidomos kur transformohen nga faktore te pa permendur /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti e feston gjithmone halloween

pinkparadise

Forumium maestatis

...zakonisht e festoj...por tani kam nje arsyje tjeter per ta festuar kete date /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

turn off the light /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sirena

Primus registratum

Jo, asnjehere

Blue, dhashe dhe nje variant miresie me lart /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pink...une nuk jam thuajse fare frekuentuese e Diapazonit /pf/images/graemlins/tongue.gif ... prej inatit tat po rri prape ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Satin e drejte...shume kendveshtrime, shume perceptime, shume interpretime...mendoj se shpesh i shtojme edhe vete duke marre parasysh gjithe hipotezat e mundshme e keshtu humbim ate qe mund te jete "perceptimi i pare dhe i menjehershem" qe ka shume mundesi te jete ai i verteti.

Juve ju hahet buke tani /pf/images/graemlins/laugh.gif