Drejt apo Gabim

I love new york

Primus registratum
Re: Drejt, gabim, ndoshta...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
blue /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Helena komplimente per firmen!!! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

[/ QUOTE ]

Jackline - faleminderit /pf/images/graemlins/smile.gif
e gjeta shume te vertete kur m'a thane dhe thashe pse mos t'ja kujtoj vetes kete gje.

Scorpion, ndoshta. sot eshte ngrohte por me re.
larg qoft qe te rri brenda una /pf/images/graemlins/laugh.gif - sidoqe te jete koha une do dal /pf/images/graemlins/laugh.gif

ty te pelqejne fjalkryqet /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

Ehe, ja, s'kam pune tjeter une po te gjej "ca jan ato qe i vesh kur del" /pf/images/graemlins/laugh.gif me shtatembedhjete shkronja /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ti ngordh me ia nderliku diten vetes /pf/images/graemlins/laugh.gif.

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif absolutely not
i find all kinds of therapies (shopping on of them) qe make my days much easier /pf/images/graemlins/laugh.gif

ty t'pqelqe Sudoku pra /pf/images/graemlins/eek.gif

eniad

Forumium maestatis

Hic mi, fare, as nuk e di ku rri me shpi ky robi /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ti ngordh me lexu revisten "People" pra /pf/images/graemlins/laugh.gif.

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif jo dhe aq shume mi, me shume me pelqe NY Observer /pf/images/graemlins/pickellonja.gif dhe najhere ato revistat me th&amp;th per celebritite qe me shume i shof ca kane vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

n'shqipri s'ka akoma naj reviste tamam qe merret me th&amp;th ke "VIP"-ave (pooo ca fjale kjo e funit) /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

Ke fyn ti mi shoqe /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ne nuk i kemi diskriminu naiher robt ke thashethemet, Vip ose Rrip te ishin /pf/images/graemlins/laugh.gif. Shqiptarit jepi thashetheme se robin per t'ia njit thashethemin e gje vet /pf/images/graemlins/lol.gif .

Ti nuk i njef VIP-at shqiptare /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif i'm gona have to agree with the first statement /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe me te dytin deri diku /pf/images/graemlins/laugh.gif

njof atop qe kam lene vete pas dhe ndonje te rri whose fame ka marre dhene edhe keteja.

ti do m'thush kush o vipi jot i preferume /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

Un /pf/images/graemlins/pickellonja.gif . Edhe pse fama ime s'ka arrit n'amerik si Bleona Qerreti /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif, un do e gjej se s'bo i viz (per t'kalu kufinin e kom llafin) qe t'm'njofi bota /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Pytje tjeter... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Ndoshta, por nuk eshte tema e pershtatshme.

Ju ne keto momente jeni vetem ne ambientin nga po shkruani ne AF.

eniad

Forumium maestatis

Jo mo, jam ne zyre me njerez /pf/images/graemlins/laugh.gif . Po punoj me i fjal /pf/images/graemlins/lol.gif .

/pf/images/graemlins/smash.gif Ke humbur. /pf/images/graemlins/kiss.gif

Ti sa u ktheve ne zyre.

nejse

Primus registratum

Yes.Hi there.
Ti ke kohe qe nuk merresh me PC. /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

HUMER

Primus registratum

cfa thumi se isha tu e pastru se ishte bo e shpejt se breshk

a do ma thoni se si me pa fotot e forumit apo jo?

Dotesa

Primus registratum

hmmm...ti biesh qytetit cep me cep ...vlen si udhetim. gjithesesi ngaato te gjatit e kame nje per 24 ore.

ju urreni te beni valixhen

ps. nga ke humb ti ebm.... /pf/images/graemlins/wave.gif

Daniel H

Primus registratum

L - Verdalle me pune /pf/images/graemlins/wave.gif

E vertete per valixhen, nuk me bie shpesh ta bej gati gjithsesi.

Ju e keni zet te trokisni neper zyrat e shtetit per pune dokumentash.

eniad

Forumium maestatis

Qe c'ke me te.

/pf/images/graemlins/eek.gif Cuni, m'duket mu apo ke shkrujt ne oren tre te nates ti? /pf/images/graemlins/eek.gif

Sorry, u bera lemsh nga AF-ja qe u befte lemsh ora /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Sot e keni programin te zene.

Daniel H

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif qe jam cuar, por jo te shkalloja deri ne ate pike.

Dita sot e zene? Ndoshta, deri tani jo ndonje gje me rendesi, pervec nje te dalme deri nga Bashkia.

Ju kish marre malli per nje cik dimer.

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Mos pyt, qamet mo /pf/images/graemlins/laugh.gif, sidomos per balten /pf/images/graemlins/madie.gif .

U trema me, thash, boboboooooo filloi me nejt roje ky /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ju duhen ca pushime se s'ben.
</font>

bebi

Primus registratum

YES ! And i have taken a bunch /pf/images/graemlins/laugh.gif , im jumping on the plane soon.

ti ecen me turmen dhe opinionet e turmes.

ps: jack : thanks for being always sweet /pf/images/graemlins/kiss.gif

Qerratai

Primus registratum

Kiço Blushi per mua e ka shkruajtur ate librin e tij te famshem /pf/images/graemlins/tipsy.gif ... kshq gabim.
Persa i perket opinioneve pastaj, preferoj te krijoj nje timin, vetjak, por kjo s'dmth qe ndonjehere ne te rralle ai te mos koincidoje me opinionin e turmes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti nuk blen gazeta.