Drejt apo Gabim

eniad

Forumium maestatis
Re: Drejt, gabim, ndoshta...

<font color="black"> Rremuja sipas meje, po. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shume organizim tregon mungese fantazie ose ky eshte vetem justifikim i rremujaxhiut. /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font>

Dotesa

Primus registratum

jam me shume praktitike se teorike...
cdo njeri ka disa fusha ku eshte me praktik se ne te tjerat e ca fusha ku eshte me teorik...kjo sjell qe jo cdo gje ndahet me "thike" duke i futur veprimet ne perkufizime te ngurta

eniad

Forumium maestatis

Asgje nuk ndahet me thike.

... megjithate, kufijte mes gjerave nuk jane kaq te levizshem sa i bejne njerezit.

eniad

Forumium maestatis

Un s'kom nai gjo t're /pf/images/graemlins/laugh.gif, shif e shkruj /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ti do tregosh nga ishe /pf/images/graemlins/laugh.gif.

pinkparadise

Forumium maestatis

m kishte dergu partia me sherbim per te spiunuar armiqte....
shaka shaka, jo mi ktu kam qen, po spara jam fut se kam pas pune te tjera...

vazhdon te mos duash... /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

Ta pret menja, kok shqiptari un /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Po edhe ti prandaj pyet, se e di /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.

pinkparadise

Forumium maestatis

un spyta..thjehste bara nje affirmim, qe priste konfirmim... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti je e keqe...pse sdo aman ? me jep te pakten nje arsyje te vlefteshme qe me thyen zemren keshtu pa pik dhimshurie, dhe koshence.... /pf/images/graemlins/smash.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

Ncuq, nuk jom e keqe, jam rob i sinqert /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .

Ehhhh, arsyet s'ti them dot tani, mo von /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ti ngordh te te dale e jotja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif .

Daniel H

Primus registratum

Gabim, nuk jam aq mushke /pf/images/graemlins/laugh.gif

T'ju /pf/images/graemlins/kiss.gif nje here une mqse ju gjeta ne linje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ju vazhdoni historine e vjeter me duket. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...me fjal te tjera doje te thoje qe jam kokforte??? /pf/images/graemlins/smash.gif

paske qef per me u /pf/images/graemlins/smash.gif ter diten ti mi /pf/images/graemlins/laugh.gif
na ... ----&gt;&gt;&gt; /pf/images/graemlins/smash.gif

varet varet...

ti ben pytje retorike /pf/images/graemlins/laugh.gif

(hajt sa ta kall i here une, me jep arsyjet e flefteshme qe te kerkova /pf/images/graemlins/laugh.gif )

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
<font color="black"> Relativisht drejt, megjithate, nuk e zgjedh molla te cele ne maje apo nen te /pf/images/graemlins/shrug.gif .

Flas shpesh me sy.

Te vertetat e pranuara jane provuar disa here nga koha.
</font>

[/ QUOTE ]

ne kete zgjedhje nuk bahet fjale per kordinatat. ato jane thjesht ilustrim i figures. molla mund te zgjedhe te bjere si lule ne toke, mund te zgjedhe te bjere si molle e papjekur, mund te zgjedhe te bjere e pjekur ne kohe, dhe mund te zgjedhe te kalbet maje pemes, dhe ti vere fajin kavalierit qe se pa atje midis gjetheve ne madheshtine e saj pompoze. /pf/images/graemlins/laugh.gif

une e di ndryshe ate te vertetes. di qe hollohet e hollohet e kurre nuk keputet, e pranuar apo jo.

kendveshtrimet e ndryshme sjellin progres.

ps: ftyr' goma, c'kemi /pf/images/graemlins/smile.gif, po shof se t'paskan rrethu xenxefillet /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif, prandej s'na flet ma ti eee /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

eniad

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Yyyyyyyyyy, sa u xef kjoooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif .

Ebm /pf/images/graemlins/kiss.gif. Ehhh historia jone, e vjeter apo e re, po njesoj /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ncuq ncuq, no arsye /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Drejt Blue. Per pergjigjen e mesiperme, edhe une ne menyre figurative e kisha. Pra, ne momentin qe molla eshte ajo qe eshte, i takon kavalierit (ose kerkesave qe ka ai) per te hypur ne peme apo per t'u kenaqur me deget e uleta /pf/images/graemlins/shrug.gif . Nejse, kjo eshte relative.

Jo te gjitha gjerat e kane nje arsye /pf/images/graemlins/laugh.gif.

pinkparadise

Forumium maestatis

omi ...po iken si Anglezet eeee... me stil mnjf (shprehje fr)
u bone ti me na e fut ne /pf/images/graemlins/laugh.gif prit i here se jena gjith keta burra ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

ebm /pf/images/graemlins/wub.gif

eniad

Forumium maestatis

Po mi, u bona /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. Amon mi sa inot i keni anglezet /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Pohimi me siper /pf/images/graemlins/laugh.gif ne fuqi /pf/images/graemlins/laugh.gif.

bebi

Primus registratum

un t'a fus OMEL, s'e ke provu se kerkon prap /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

satin, kavalieri duhet te jete budalla, te ngjitet te nji molle n'hava... ti ulin kamt n'tok' molla po deshti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Satin. Gabim. TE GJITHA gjerat e kane nje arsye, sado random te jete.

pinku, po ti s'na the a u bone /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Nuk di se kujt pohimi duhet t'i pergjigjem me siper.

Sherri mes femrave eshte me zbavites se mes meshkujsh. /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif