Drejt apo Gabim

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Drejt, gabim, ndoshta...

Gabim...skam nerva per detyra...lexe nuk di as te lexoj e as te shkruaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti ke ikur ti besh tashme...

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Cer t'boj mi? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ty te vjen te plasesh kur nuk i thua dot ca gjera qe te shkojne neper mend /pf/images/graemlins/laugh.gif.

PS. Helou mistrecke /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

Bonozhur teta... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Putain, Drejt, e di se sa me hangren duar ke nje fare teme apo jo...as vet nuk e kuptoj qe kur e kam fituar kete vetkontroll te impulsivitetit tim ...nejseeee.....

Edhe ti je mire me vetkontrollim .... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: pse vazhdon te besh sikur sdo i here /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Une dhe vetekontrolli jemi shoke te ngushte /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ku di gjo un mi, ndoshta se nuk du? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti do ma thuash tani se c'teme ishte.
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif jo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif vt....Gabim...

ti mendon se vetkontrolli ka te bej me moshen /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: thuaj zemres PO miiii /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black">Jo vetem me moshen (eshte faktor, natyrisht), por edhe me tipin qe ke dhe me ate qe kerkon nga vetja /pf/images/graemlins/shrug.gif.

Po mi po, ate pun kam un t'i them zemres po /pf/images/graemlins/laugh.gif. Zemra t'rri urt aty ene mos boj budallalliqe /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ti mendon se nuk ke vetekontroll te mjaftueshem.
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

Gabim, vetkontrollin e kam mer shume shume gjera (per te mos thene gjithshaka), por kam gjaknxehtesine... qe nuk e kontrolloj aq sa duhet ...

ty te dukem e pa kontrollushme keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> E pakontrollueshme nga vetja, por jo nga te tjeret. Bie ca ne kundershtim me veten ti /pf/images/graemlins/laugh.gif, vetekontrolli frenon gjaknxehtesine.

Te tjeret mund ta shfrytezojne kete dobesi.
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

Drejt, sigurisht, per ata qe din te manipulojne dhe sja ben syri tert ta bejne nje gje te tille.

prit ti perkthej mire idet fr-al ne koken time qe te behem e kuptushme /pf/images/graemlins/laugh.gif
ate qe dua te them, eshte se per mua vetkontrolli eshte nje term qamet i gjere...dhe kur them gjaknxehtesi, sibloj nje fare lloj situate te vecante....nejseeeeeeeeeeeeeeee....varja.

sikur shume serjoz kaloi muhabeti me duket mua...

ps: vazhdon te mos duash ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Ehe, vazhdoj, s;tundem kollaj nga istikami une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .

Perkthimi eshte prape i turbullt /pf/images/graemlins/laugh.gif (mos gjuj).

Ndoshta, eshte nje situate qe as ti vete nuk e ke shume te qarte ne koke. </font>

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/smash.gif ne kub /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gabim...qartesin e shof ne aplikimin e ideve ne realitet...ndaj jam e sigurt ...po mesa duket per te shpjeguar qekam nul /pf/images/graemlins/laugh.gif
*ulet ne ven, 5 sot...dhe me mik biles /pf/images/graemlins/laugh.gif
*ul doren posht tavolines dhe i zgjat i 10-mishe tetes /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
*discrecjoni ne maksimum /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti mendon se si qenje njerezore qe jemi..mund te kemi disa jete....

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Teta ia merr doren dhe gati sa s'i keput gishtat. Pastaj i thot "ec n'vjesht" /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Disa jete ne c'kuptim?

Njeriu nuk eshte asnjehere i njejti ne te gjitha situatat.
</font>

/pf/images/graemlins/devil.gif Pink ti i ke 7 shpirtra ,po mos i perdor per llape te gjitha.. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif *shaka*

Njeriu nuk eshte asnjehere i njejti ne te gjitha situatat.
-vazhdoni juve
/pf/images/graemlins/wave.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...po mendoja me teper per des vies interieus, ose reincarnation ...

te falt zoti, te kisha 7 /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

ne te njejten situate por me persona te ndryshem, njeriu mund te jet i njejti

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> S;kam pergjigje, se s'ka receta /pf/images/graemlins/shrug.gif .

Ohhh, nuk merrem me reincarnations fare. Me duken si karamelet qe u jepen femijeve per te ngrene pjaten me spinaq.

Genjeshtrat e embla na pelqejne.
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

Drejt....ne fund te fundit cfare kerkojme te gjithe..te jemi mire...nese te jesh mire do te thot te kalosh nga genjeshtrat...atehere...

putainnnnnnnnn, teta, pranej mka lon mami ka i vit e ca me karamele ne goje /pf/images/graemlins/laugh.gif se donte me me dhon me zot bamje&amp;turli&amp;lakra .... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

edhe ti e le veten te genjehesh kur deshiron te genjehesh.

eniad

Forumium maestatis

<font color="black">Kur e di qe eshte genjeshter, nese me intereson, e le tjetrin te mendoje se eshte ne rregull /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Nuk me pelqejne njerezit qe genjejne (i kam shume zet /pf/images/graemlins/madie.gif )

Kshu eshte kur s'degjon mamin /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ti nuk i kupton menjehere njerezit nese te genjejne.
</font>

antip

Primus registratum

varet nga lloji kafshes

Ti ke aty prane nje femer te bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Ncncncncncncnc, jo, kam vetem veten prane.

Ti nuk do e besoje nese te thoja "jo, eshte femer e shemtuar" /pf/images/graemlins/smirk.gif
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

Me raste SB, zakonisht i ndjej qe genjejne..por ka edhe raste edhe pse ndodh rralle, e ha genjeshtren...kur eshte e bome me zotesi

L-drejt, femra e bukur ketu jam vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

SB-jo nuk do e besoja...po tani do i thuash zemres PO /pf/images/graemlins/laugh.gif

Genjeshtra eshte art