Drejt apo Gabim

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Drejt, gabim, ndoshta...

ndoshta eshte me e lehte...une s'kam plane te dyta

Shea ...jeta nuk eshte semundje...

Planet afatgjata jane per politikanet...(afatgjata?!!!)

pinkparadise

Forumium maestatis

drejt, me nje plan B mendoj se evitohen humbjet e luftrave /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti qeke qamet ne humor te mire sot .... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Ashtu posi, i kam gjetur kuptimin jetes,

per pak gjej dhe te verteten tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

kuptimi ka ngjyra ?
e verteta ka shije ?

MOS /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Ti Absho vetem produktet me te shtrenjta zgjedh, ka te thjeshte mi, mjafton te kujdesesh masen e te tjerat lerjau pasanikeve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Muhabeti i sexit eshte bere si th&th per grate e perdala te lagjes i plakave neper kalldremet e korces

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

drejte...kuptimi ka ngjyrat e rastit kur e kupton...e verteta ka shije te hidhur zakonisht...

MOOOOS je vete... /pf/images/graemlins/grin.gif

Dikush ketu eshte fuuuuullllll me PM /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

SN-se di...putain, shume e komplikume ajo e korces tani e kuptova si fjali /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ku di gjo une....

mos ??? mos, cfare....spo kapishi un /pf/images/graemlins/laugh.gif

telefonin e punes e perdorni me shume per pune personale se sa per pune pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

ehe, me ndryshimin qe i perket se shkuares ai privilegj

ti preferon tel me shume se mails, ose dhe e kunderta... /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

e vertete preferoj tel...i shfrytezoj te gjitha linjat e mundshme shtepi, zyre, kabine, cel

kur te plakem ndoshta pranoj ti mbyll ditet e mia ne shtetin e bukur te Korçes me kalldreme...le te kenaqen edhe ata me historite e mia seksuale...Pinkun do ta marr me vete... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Liria e shthurur shqeteson te tjeret...

ana karenina

Primus registratum

cdo lloj lirie i shqeteson

apo mos preferoje me mire nje bilete avioni se pfffff po mendoja... ngado ta hedhesh e ta presesh... si per tu sqaruar, grindur, pajtuar gerr verr ka nevoje per improvizime live, apo jo?

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif rrofsh per nderin /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

Ndoshta une personalisht me ne frego ne fakt /pf/images/graemlins/laugh.gif...nga momenti qe liria e tyre nuk me prek mua dhe interesat e mia /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

sikur te ekzistonte e njejta organizate si "Mjeket pa kufij" por version "seks" ti nuk do ishe kunder /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

ehe, tip sexomania in action /pf/images/graemlins/laugh.gif

Se harrova, ne shtete me vete kemi vetem vloren dhe shkodren me sa di une

abs

nuk e di...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
drejte...kuptimi ka ngjyrat e rastit kur e kupton...e verteta ka shije te hidhur zakonisht...

MOOOOS je vete... /pf/images/graemlins/grin.gif

Dikush ketu eshte fuuuuullllll me PM /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]¨

Komunalja prezent /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

e drejte live eshte gjithnje me e kenaqshme se me majtas djathtas virtualisht...

ai qe di te kenaqet e ka gjithnje te domosdoshmen...

ana karenina

Primus registratum

pak a shume, ne mos "me te domosdoshmen" nje te perafert /pf/images/graemlins/laugh.gif

doje te thoje te domosdoshme te kenaqet me duket

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

jo doja te thoja ate qe thashe...ai qe di te kenaqet...e ka gjithnje te nevojshmen ose te domosdoshmen...ose minimumin...sepse di te kenaqet...

ka njerez qe nuk dine te kenaqen...edhe me gjera te vogla...

ados

Primus registratum

nuk ka te bej ana permetrike.. minimum apo max..
qualiteti..ajo e mban kenaqesine konstante.. nje shembull..
LOVE...nuk duket ..por eshte prezence dhe infinit..
Po ku e gjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Po t'jet pytje kjo, s'di cer me t'thon. Kerko iher ke zyra e gjonave qe humin /pf/images/graemlins/laugh.gif. Plus qe je edhe jashte teme /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Kush kerkon gjen. </font>

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

e vertete por jo gjithmone...une e kerkova biçikleten (aty ku e kisha lene)qepare por nuk e gjeta...

te vjedhesh leke nga çanta e mamit ose te vjedhesh nje banke...eshte e njejta gje...quhesh hajdut /pf/images/graemlins/grin.gif