Drejt apo Gabim

Dotesa

Primus registratum
Re: Drejt, gabim, ndoshta...

besoj qe jemi popull i shkaperndam...dhe qe mendon qe vetem leku te con drejt nje pasaporte qe ska nevoje per viza.
gabim... por me ide te qarta dhe kembgulse /pf/images/graemlins/angel.gif
dolce gabbana ta shpifin

Daniel H

Primus registratum

E drejt.
1000 leke bejne 8.2 Euro.

Ndoshta Lily - nuk jam shume i dhene pas modes

Juve nuk ju bie shpesh rasti te kembeni valute.

Dotesa

Primus registratum

personalisht jo...ka rastisur te thehet per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif...pergjithesisht edhe ne shqiperi behen pagesa me valuten qe perdor une.

juve ju duahet nje palmphone

pppppaa

Primus registratum

S'e di se cfare eshte... Ndoshta ...po qe se ti mendon se na duhet, atehere...

Ty te trishton shiu

pppppaa

Primus registratum

Gabim.... e kam nga eksperienca kete... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti vuan dicka dhe thelle thelle e ndien se s'ke c'ti besh

pinkparadise

Forumium maestatis

Drejte /pf/images/graemlins/laugh.gif biles shkoj ke psikologu te me zgjidh pbmin ...

ti vdes per qofte dhe birra /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

/pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif Cuditerisht e drejte... /pf/images/graemlins/smile.gif te thaj piten per te dyja... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti mendon se nuk duhet te kete ndeshkime te medha per gabime te vogla...

pinkparadise

Forumium maestatis

Drejt...per dicka te vogel, eshte e kote te qisesh ciften ...

ti mendon se qoftet jane mekat, dhe mendon se zoti do te te ndeshkoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

/pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif Birra pak,ndoshta... po pthhththt s'jam aq puritan... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti se fundmi dukesh si e penduar per dicka qe ka ndodhur kohe me pare ....

pinkparadise

Forumium maestatis

Ndoshta, ke ne mendje noj gjo nevecanti ti kshu... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti ke qene...veryyyyyyy veryyyyyyyy bad boyyyyyyyyyyy kohet e fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Gojecorap pak... /pf/images/graemlins/laugh.gif po keshtu kam qene gjithmone.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti mendon se une mund ta gjej per cfare je penduar, nese "take a guess"... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S. futi nje vote per mua te "Cuni me i keq i forumit"... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Ndoshta /pf/images/graemlins/laugh.gif ...try...

ti gjithmon e ke menjen per pislliqe ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Gabim... /pf/images/graemlins/laugh.gif Quhet intuite /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nese shkoj me tej thjesht do ja fusja kot.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tek ty dicka ka ndryshuar vertet se fundmi

pinkparadise

Forumium maestatis

Ndoshta... se di....

ti ke fillu me me dasht dmth se fundemi, kete doje te thoje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Desdemona

Primus registratum

c,rendesi ka... ka /pf/images/graemlins/smile.gif ai qeka ketu dhe kjo eshte e rendesishme

pppppaa

Primus registratum

Gabim... une s'te kam dasht asnjehere... dhe vazhdoj te te mos te... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti e the instiktualisht kete, sepse dikush "po te bie ne qafe" se fundmi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Gabim, ne qafe pascin venet ...ishallah ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti dhe ligji nuk jeni shoket me te mire ...