Re: Drejt, gabim, ndoshta... Sme bene fare Ti je shume e kujdesshme.
^^MIA^^ Forumium maestatis 24 Jan 2007 #5,521 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Sme bene fare /pf/images/graemlins/smile.gif Ti je shume e kujdesshme.
^^MIA^^ Forumium maestatis 24 Jan 2007 #5,523 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim,Jam shume fare e kujdesshme. Ti ke frike insektet.
S Scorpion Guest 24 Jan 2007 #5,524 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim, une i ha insektet /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ty s'po te ze gjumi sonte.
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim, une i ha insektet /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ty s'po te ze gjumi sonte.
V VoGeLuShI Primus registratum 25 Jan 2007 #5,525 Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim, eshte shpejt per gjum /pf/images/graemlins/grin.gif ti i fut gishtat ne hunde /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim, eshte shpejt per gjum /pf/images/graemlins/grin.gif ti i fut gishtat ne hunde /pf/images/graemlins/laugh.gif
D Daniel H Primus registratum 25 Jan 2007 #5,526 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim, sidomos ne publik mundohem ta permbaj maksimalisht veten /pf/images/graemlins/laugh.gif Juve nuk ju pelqejne librat historike.
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim, sidomos ne publik mundohem ta permbaj maksimalisht veten /pf/images/graemlins/laugh.gif Juve nuk ju pelqejne librat historike.
E eniad Forumium maestatis 25 Jan 2007 #5,527 Re: Drejt, gabim, ndoshta... <font color="black"> Gabim, me pelqejne. Hi /pf/images/graemlins/wave.gif . Ti ke ne dore nje liber qe s'po e shtyn dot. </font>
Re: Drejt, gabim, ndoshta... <font color="black"> Gabim, me pelqejne. Hi /pf/images/graemlins/wave.gif . Ti ke ne dore nje liber qe s'po e shtyn dot. </font>
D Daniel H Primus registratum 25 Jan 2007 #5,528 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Salve /pf/images/graemlins/wave.gif gabim, kam nje liber qe s'po gjej kohen ta lexoj /pf/images/graemlins/shrug.gif Ti zgjedh turbofolkun shqiptar para repit te Eminemit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Salve /pf/images/graemlins/wave.gif gabim, kam nje liber qe s'po gjej kohen ta lexoj /pf/images/graemlins/shrug.gif Ti zgjedh turbofolkun shqiptar para repit te Eminemit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Moira Anderson AtEoS 25 Jan 2007 #5,529 Re: Drejt, gabim, ndoshta... ndoshta po te quhet keshtu Eminemi shqiptar G Bani.. /pf/images/graemlins/lol.gif Ti po lexon nje liber policesk.. /pf/images/graemlins/tipsy.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... ndoshta po te quhet keshtu Eminemi shqiptar G Bani.. /pf/images/graemlins/lol.gif Ti po lexon nje liber policesk.. /pf/images/graemlins/tipsy.gif
E eniad Forumium maestatis 25 Jan 2007 #5,530 Re: Drejt, gabim, ndoshta... <font color="black">Me mire s'degjoj muzike fare /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ncuq, nuk po lexoj liber policesk (s'para i kam shume qejf). Sot doni te ishit ne shtepi dhe te rrinit kot. </font>
Re: Drejt, gabim, ndoshta... <font color="black">Me mire s'degjoj muzike fare /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ncuq, nuk po lexoj liber policesk (s'para i kam shume qejf). Sot doni te ishit ne shtepi dhe te rrinit kot. </font>
P pinkparadise Forumium maestatis 25 Jan 2007 #5,531 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim, kam ne dore librin qe eshte si bibla per EBM ... bonjour /pf/images/graemlins/wave.gif jeni addict me dike.
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim, kam ne dore librin qe eshte si bibla per EBM ... bonjour /pf/images/graemlins/wave.gif jeni addict me dike.
C cacol Forumium maestatis 25 Jan 2007 #5,532 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Kam qene, s'do jem me me asnje. Ti ke kohe pa udhetuar me traget.
D Dotesa Primus registratum 25 Jan 2007 #5,533 Re: Drejt, gabim, ndoshta... kurre skam qene addictit me njerzit apo me sendet ju keni blere dicka tjeter per tjeter
Re: Drejt, gabim, ndoshta... kurre skam qene addictit me njerzit apo me sendet ju keni blere dicka tjeter per tjeter
D Daniel H Primus registratum 25 Jan 2007 #5,534 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim, s'para ble ne distance. Ty te dhimbset popullsia rome.
D Dotesa Primus registratum 25 Jan 2007 #5,535 Re: Drejt, gabim, ndoshta... me vjen keq per cdo lloj padrejtesie... ju jeni ekonomist
D Daniel H Primus registratum 25 Jan 2007 #5,536 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim, marketer. Ju keni brum per politike. /pf/images/graemlins/winkwink.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim, marketer. Ju keni brum per politike. /pf/images/graemlins/winkwink.gif
D Dotesa Primus registratum 25 Jan 2007 #5,537 Re: Drejt, gabim, ndoshta... shume e drejt..pretendoj per majat e politikes /pf/images/graemlins/laugh.gif ju prishni mesatarisht 1000lek ne dite ( /pf/images/graemlins/eek.gif )
Re: Drejt, gabim, ndoshta... shume e drejt..pretendoj per majat e politikes /pf/images/graemlins/laugh.gif ju prishni mesatarisht 1000lek ne dite ( /pf/images/graemlins/eek.gif )
P pppppaa Primus registratum 25 Jan 2007 #5,538 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Jo vetem miell dhe pak niseshte tek tuk... Ti e ndjen qe ka ardhur koha te protestosh per nje printer tendin personal
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Jo vetem miell dhe pak niseshte tek tuk... Ti e ndjen qe ka ardhur koha te protestosh per nje printer tendin personal
P pinkparadise Forumium maestatis 25 Jan 2007 #5,539 Re: Drejt, gabim, ndoshta... sa i bie 1000 leke me euros??? Pster, gabim...ska nevoj per protesta duhen marre direkte masa. ti mendon se ne jemi popull qe vetem kur na bin kokes marrim vesh.
Re: Drejt, gabim, ndoshta... sa i bie 1000 leke me euros??? Pster, gabim...ska nevoj per protesta duhen marre direkte masa. ti mendon se ne jemi popull qe vetem kur na bin kokes marrim vesh.
^^MIA^^ Forumium maestatis 25 Jan 2007 #5,540 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Drejt ti je shume tekanjoz/e