Dr. TranofiljA

personazh

Valoris scriptorum
Re: Dr. TranofiljA

po mir e tran se shqiptar jena. kudo hyjm dy pare muhabet do e bejme se nuk shko e vje robi si fantazem /pf/images/graemlins/laugh.gif

kjo e funit bo vaki, po vet tha merrni ça te doni /pf/images/graemlins/laugh.gif

alb_girl82

Primus registratum

mu me duhet i makine kafeje... jam cafe dipendente /pf/images/graemlins/smile.gif

do ma maresh dhe mu nji aty?

alb_girl82

Primus registratum

kafe turke pls... du qe te me shohin dhe icik filxhanin!

di ta shohesh ti? apo dr tranofilja di ta shohi? /pf/images/graemlins/smile.gif

TranofiljA

Primus registratum

une cfare nuk bej /pf/images/graemlins/laugh.gif

di me t'lexu menjen, filxhanin edhe doren nganjehere.

Kur erdha ne pune sot me tha farmacisti: "Dukesh sikur ke flejt ketu mbreme" /pf/images/graemlins/eek.gif Kur dine dhe indianet me i ra nga Kina /pf/images/graemlins/lol.gif

personazh

Valoris scriptorum

kafja turke o kollaj, veç duhet me prit sa t'vije shoqnia prej tirane /pf/images/graemlins/laugh.gif

o tran po te kan ftu per nai kafe indjane meqe ra llafi? dhe si eshte kafja indjane meqe te paskan ftu meqe ra llafi prap /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Trano, indion indie osht ai apo amerike? Se po qe indion indie di me i ra mo mir nga Kina se drejt (jo për gjo po prej anej vje, içik mo nolt) /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif.

Duto, kafen indione dhe po ta ofrun thuj që nuk pi kafe se nryshe gjith ate t'qeshmen e djeshme kan me ta nxjerr për hunësh /pf/images/graemlins/laugh.gif.

TranofiljA

Primus registratum

indion indie osht /pf/images/graemlins/laugh.gif Po dote me thone i shkreti qe dukem e lodhur, per ibret edhe nuk dite si me e shpreh. S'ka gje se nuk i dihet kur do na duhet ca morfine /pf/images/graemlins/grin.gif (think network /pf/images/graemlins/grin.gif)

alb_girl82

Primus registratum

o dr tranofile po tie mer gratis aty morfinen lol, ne farmaci!

me sill dhe mu icik se kam nevoje!

mozaiku

Primus registratum

Trano si sherohet semundja e fiksimit?! /pf/images/graemlins/grin.gif
Se per cfare, s'ta them.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Kush do morfin të drejtohet ke un se i kom nja 7 kokrra që s'i kom përdor ne jon të freskta /pf/images/graemlins/laugh.gif.

alb_girl82

Primus registratum

ca viti e kan scadencen?

s'te besoj une tyyyy!

do me ma fut e? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

[/ QUOTE ]

Merr i kov me uj, fut i peshk mrena ene fiksoje me sy deri sa fiksimi të kaloj nga ty ke peshku /pf/images/graemlins/laugh.gif.

mozaiku

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Merr i kov me uj, fut i peshk mrena ene fiksoje me sy deri sa fiksimi të kaloj nga ty ke peshku /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

trano, shif se ky eshte tu tall menderen me pacientet.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pse s'i bo hyzmetin punes ashtu sic duhet mer?! vete e kam fajin qe dhashe pergjigje pozitive per intervisten tate... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Peshk te ngordh apo peshk te gjalle?! /pf/images/graemlins/idea.gif

TranofiljA

Primus registratum

Pune e fiksimit nuk e kam zgjidh as vete....i jam afru zgjidhjes po hic....por kam pershtypjen qe tipat nostalgjike dhe pak endrrimtare jane ata qe behen me fiksime me teper /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Peshk i gjall moj ti. Nuk tall menderen un po e kam seriozisht se e kam lexu me i libër (s'maj men a ishte për kalamoj apo historie /pf/images/graemlins/laugh.gif).

Trano, mos më kqekupto t'lutem kur qes llapën përjashta /pf/images/graemlins/grin.gif.

cacol

Forumium maestatis

Bledo hajde ke interneti Rudit /pf/images/graemlins/tonguee.gif

By Churchill