Dr. TranofiljA

marina s.

Forumium maestatis
Re: Dr. TranofiljA

ka mundesi /pf/images/graemlins/laugh.gif
i pari fiton gjithmone /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Heu bre none sa i keq qenkesh dielli kete vere mer jahu... /pf/images/graemlins/lol.gif

TranofiljA

Primus registratum

ku i bere pushimet ti? Na trego pak se sot s'ka ardh asnjeri per vizite /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ku i bere pushimet ti? Na trego pak se sot s'ka ardh asnjeri per vizite /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
jam akoma ne pushime ne fakt,hyra se kisha harruar te beja sign out nga msn-ja /pf/images/graemlins/lol.gif
ne durres jam,koha pak si e keqe po ka shenja permiresimi /pf/images/graemlins/rockband.gif

hollsi te tjera jane me pagese /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

ktu marrim pare ne, nuk japim....shume shume mund te te jap ndonje fletore ose stilolaps /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

Kam nevoje per nje seance private me doktoreshen, mundesisht me ben nje takim brenda kesaj jave se kam nje problem qe kerkon vemendjen tuaj!

Flm /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

uuu, te vdes une qe nuk paske harru rrugen ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si eshte puna? /pf/images/graemlins/wink.gif

bengu

Primus registratum

Ca thu ti nuk eshte problem memorje /pf/images/graemlins/laugh.gif po ju ketej e keni sheshit e? Nxirrni problemet para gjithe popllit?!

TranofiljA

Primus registratum

po mo, ashtu merr perkrahje dhe kendveshtrime te ndryshme, ne menyre qe po deshe me hudh njeri n'gjyq per demet shpirterore dhe emocionale qe mund te te shkaktohen, nuk do dish nga ta fillosh /pf/images/graemlins/laugh.gif

...n.q.s e ke siklet mund te folim ne telefon /pf/images/graemlins/tonguee.gif

bengu

Primus registratum

hahah, do me thinjet mjekrra mua para se tem marresh ti ne telefon po he /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sikletin e vetem qe e kam eshte se sapo pagova ca taksa e me duhet me dale me nez i duhan se me iku petlla /pf/images/graemlins/frown.gif

When will paying taxes be fun?!

TranofiljA

Primus registratum

mos m'i kujto taksat se behem vete per duhan /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe une sapo i nisa nje leter dashnie MA Dept of REvenue...edhe prape nuk e rregullojne dot nje tunel te shkrete /pf/images/graemlins/smile.gif M'u drodh dora kur e shkrujta cekun...harrova dhe firmen /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

85 faqe me probleme te botes, shifet qe ke pune si doktorreshe /pf/images/graemlins/laugh.gif ska faj IRS /pf/images/graemlins/tonguee.gif

bengu

Primus registratum

Rren veten tate nese mendon se kamm ardh une me i dhon kualitet temes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ika njehere /pf/images/graemlins/tonguee.gif

TranofiljA

Primus registratum

ne kete teme cilesia eshte ne varesi te humorit /pf/images/graemlins/grin.gif

Ti shif e boj /pf/images/graemlins/tongue.gif

bengu

Primus registratum

Titullin mos gabon e ma prek kush se e kam si shpirt /pf/images/graemlins/kiss.gif

mozaiku

Primus registratum

Desha me dit a duhet perdor shpesh ibuprofeni, se lexova tek shishja qe nje nga kunder efektet eshte edhe "shock"... /pf/images/graemlins/eek.gif
Doktoreshe, te lame pushime mjaftueshem apo jo? /pf/images/graemlins/laugh.gif