</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ku i bere pushimet ti? Na trego pak se sot s'ka ardh asnjeri per vizite /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/ QUOTE ]
jam akoma ne pushime ne fakt,hyra se kisha harruar te beja sign out nga msn-ja /pf/images/graemlins/lol.gif
ne durres jam,koha pak si e keqe po ka shenja permiresimi /pf/images/graemlins/rockband.gif
hollsi te tjera jane me pagese /pf/images/graemlins/laugh.gif
po mo, ashtu merr perkrahje dhe kendveshtrime te ndryshme, ne menyre qe po deshe me hudh njeri n'gjyq per demet shpirterore dhe emocionale qe mund te te shkaktohen, nuk do dish nga ta fillosh /pf/images/graemlins/laugh.gif
...n.q.s e ke siklet mund te folim ne telefon /pf/images/graemlins/tonguee.gif
mos m'i kujto taksat se behem vete per duhan /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe une sapo i nisa nje leter dashnie MA Dept of REvenue...edhe prape nuk e rregullojne dot nje tunel te shkrete /pf/images/graemlins/smile.gif M'u drodh dora kur e shkrujta cekun...harrova dhe firmen /pf/images/graemlins/laugh.gif
Desha me dit a duhet perdor shpesh ibuprofeni, se lexova tek shishja qe nje nga kunder efektet eshte edhe "shock"... /pf/images/graemlins/eek.gif
Doktoreshe, te lame pushime mjaftueshem apo jo? /pf/images/graemlins/laugh.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.