Dr. TranofiljA

TranofiljA

Primus registratum
Re: Dr. TranofiljA

Ibuprofeni nuk duhet perdorur me shume se 10 dite rresht pa pyt mjekun e lagjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ka aftesi holluese te gjakut, dmth me karar se t'a bo gjakun uje dhe po u cave ndokund do t'rrjedhi gjaku luuuuume. /pf/images/graemlins/grin.gif

mozaiku

Primus registratum

Jo mi , se une 1 ne muaj pi /pf/images/graemlins/laugh.gif, po kam hall se mos ma jep shokun per vit te ri... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

nuk te jep shok ibuprofeni mi jo, po ti hap syte se mos t'vje nga ndonje prof tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

M'falni doktoreshe, cilat jane shenjat e para te shokut?! /pf/images/graemlins/grin.gif

TranofiljA

Primus registratum

une nuk e kam provu vete, po kam nigju qe eshte kur nuk di ca t'besh me perpara...te marresh fryme apo te fshehesh duart qe te dridhen e nuk te rrine me nje vend.

po mos merr fjalen time per baze, t'shof mos ky asistenti im Kondra ka ndonje opinion te anes tjeter...te shofim mos eshte dhe shoku me gjini /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

N'radh t'par varet se për çda shoku bëhet fjal.

po qe shok fizik shoqërohet nga dhimbje të forta fizike në vendin e shokuar.

Po qe shok psikologjik shoqërohet me hapje goje si të peshkut, me kruarje koke, me sy të zgurdulluar dhe me hutim që mund të zgjasi nga disa momente deri në sa t'ka ngel me jetu.

P.S. Trano, si i bohet kti mesit tim? Librat ishin libra shkolle e peshojshin goxha.

TranofiljA

Primus registratum

e bo, e bo ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

ok, nje menyre tjeter per tu kujdesur per mesin eshte me u fut ne nje vaske me uje te ngrohte. mire eshte t'i shtosh edhe ca qepe te grime /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
e bo, e bo ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

ok, nje menyre tjeter per tu kujdesur per mesin eshte me u fut ne nje vaske me uje te ngrohte. mire eshte t'i shtosh edhe ca qepe te grime /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Pse s'thu ti, po u bakam jahni me qep un /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Voglia për të msu nuk të vje po vjen detyrimi me msu. Kjo vjen kur s'man mo uj pilafi.

Boj durim se do vij dhe ai moment /pf/images/graemlins/laugh.gif.

personazh

Valoris scriptorum

kondre mos boj shum naze se kjo t'lidh me at kmishat qe veshin te çmenmit /pf/images/graemlins/laugh.gif

na nji "hall" qe do shpjegim doktoreshe: jam tu ndrru shpi e me çunat tu ngrejt kutia e gjona te ronda. veç se na kap e qeshmja si budallai neper shkall e ne mes te rruges aq sa s'na majn mo as duret as komet. ça nodh ne kshu rastesh ne trupat tane?

Kondrapedali

Kondrapedali

Gicilosen nervat e muskujt s'e kan mo menien ke puna po ke qefi.

Nodh nai gjo tjetër gjat asaj kohe. P.sh: nai relaksim me pasoja përmbytje? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po ça do ti që t'them un?

Po lej Tranon që t'përgjigjet vet.

Hajde nesër po n'kët or içik mo herët që Trania t'jet e gatshme ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

jome ti rrofsh qe u pergjigje. po ke nai makine ke? se ajo lavatriçja eshte e rond qamet /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

keni ardh me m'bo rremuje n'klinike e??? /pf/images/graemlins/kiss.gif

Hajduto, nuk di cfare me t'thon ne lidhje me t'qeshmen kur je tu majt pesha te renda. Ndoshta qeshni se gjithe kohes perfytyroni se si do ishte sikur t'ju binin te gjitha nga duret.....ose i keni bo noi pisllik pronarit te shpise se vjeter e mezi prisni deri sa ta marre vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif