Dr. TranofiljA

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Dr. TranofiljA

Ekspresin maje për vete ti se un e bona turke që me shti ne fall /pf/images/graemlins/laugh.gif. Sa t'padurushme që paskët qen mi gra. Po do zij ujti? Po do fryhet kafja? Po nëpër filxhona do hudh me kujdes që t'ken t'gjith ajk? Po içik shërbim t'mir s'do e parashikojm ne?

TranofiljA

Primus registratum

tamam tre /pf/images/graemlins/smile.gif

nuk shof ajke kondre /pf/images/graemlins/shocked.gif Kush ka sabotu me punen tende?

Ne lidhje me punen. Me pelqen dhe do kisha deshire te rrije me ne. Pagesa perbehet si me posht:

1. Stirolapsa pafund nga te gjitha kompanite farmaceutike ne Amerike dhe Kanada. Here pas here ketyre mund t'u shtohen tasa kafeje, makina rogallitse /pf/images/graemlins/laugh.gif, ora muri dhe blloqe shkrimesh. Furnizimi behet cdo muaj /pf/images/graemlins/smile.gif

2. Meqe statusi i klinikes eshte akoma virtual (eshte rrit shume qeraja knej nga ne /pf/images/graemlins/laugh.gif) dhe nuk mund te bejme pagesa me pare t'thata, po te jap pushime sa te duash. Rendesi ka qe te vish ne mengjes per nja 2-3 ore, nga e hena deri te premte. Pjesen tjeter te kohes ta kam fal /pf/images/graemlins/laugh.gif

3. Per ditelindje, festa flamuri dhe vit te ri lejohesh te marresh me vete dosjet e pacienteve me interesante dhe te argetosh familjen.

si thu? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

S

Scorpion

Guest

Tranofile jam keq /pf/images/graemlins/frown.gif

TranofiljA

Primus registratum

ankthi qe ndjen tani eshte normal. po pergatitesh per gjera te medhaja, rendesi ka mos kesh pretendime shume se nuk du t'me vish i zhgenjyer heren tjeter.

Relax! Mbylli syte edhe mendo vetem per detin. /pf/images/graemlins/smile.gif

mozaiku

Primus registratum

Nuk eshte magjistare Tranofilja , po thuaji ku te dhemb... /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Kam turp ta them. /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

mozaiku

Primus registratum

Atehere shko perpara te psikologu, masnaj hec te Tranofilja... /pf/images/graemlins/laugh.gif

... trano rrit tarifat se keta po kerkojne edhe ushqim shpirteror... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Si po ecen puna ketu,ja erdhi dhe nje ekonomiste te manaxhoj oraret /pf/images/graemlins/laugh.gif
Trano prit se ske orar per Scorpionin tani,po pret ne rradhe Kondra /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Mozi oj shpirtmizore /pf/images/graemlins/tongue.gif

TranofiljA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Trano prit se ske orar per Scorpionin tani,po pret ne rradhe Kondra /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

Konda eshte yni moj /pf/images/graemlins/grin.gif Ai mund te futet kur te doje /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Trano, kam nje liste me ankesa/kerkesa /pf/images/graemlins/laugh.gif T'a shkruaj ketu apo me pm? /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Jo mi ca i yni,ku ka kshu sot,sot eshte ekonomi tregu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ja prit se Shiraz i paska me shumice,na doli darka per sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eccccccccc Shiraz rradha jote ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Moza, nuk do ti qe t'hy Kondra?

/pf/images/graemlins/tongue.gif

[/ QUOTE ]

Iu pergjigja Skorpionit...
/pf/images/graemlins/smile.gif

Sa here futet e del Konda, nuk osht puna ime... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

ju ka qelluar ndonjehere qe syte t'ju takohen me syte e te nje panjohuri dhe te mos ju ndahen pastaj per nje kohe te gjate...pa e kuptuar /pf/images/graemlins/confused.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Sigurisht qe me ka qelluar....dhe me ka ngelur per shume kohe mendja te ato sy...te diapazoni ke shkembime platonike te tilla plot Trano /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Djale i keq ky Diapazoni... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Mua s'para me ndodh Trano, se i kam syte tek libri dhe kur eci /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po do e mendoj/studioj e do vi prape me pergjigje te reja /pf/images/graemlins/laugh.gif