Dr. TranofiljA

TranofiljA

Primus registratum
Re: Dr. TranofiljA

Do me te dale gjumi? Hajde me ndihmo ktu edhe llogarit pak sa duhet ta paguaj Kondren une per asistent.

Merri pak te dhenat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Për ty kshillohet që të lesh çdo gjë që po bën dhe t'ja fusësh gjumit atyku je, nëse nuk të lejojnë të shkosh në shtëpi, ose në shtëpi, në krevatin tënd. Pas gjumit mund të lahesh në dush dhe të përfitosh nga mbasditja e vonë për të bërë një shëtitje të shkurtër (ose të gjatë).

Tjetri /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Kondre:

Sa vjec je?
Sa nevoje ke per kete pune?
Ca do i shtosh ti punes se Tranofiles?
Pse mendon se je me i pershtatshmi?
Ca ke ti qe s'e kane te tjeret?
Cilat jane me te rendesishme: interesat e tua apo ato te punes?
Ca do te behesh kur te rritesh?
Ke endrra qe bien ne kundershtim me kete punen ketu?

Kur te me pergjigjet, do i bej nje llogaritje thuajse perfekte... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Hey ...

What's up Doc ???

bugsbunny.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

Sa vjec je? 30-31
Sa nevoje ke per kete pune? Ç'ka. Varet nga të ardhurat.
Ca do i shtosh ti punes se Tranofiles? Shtesën e nevojshme /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.
Pse mendon se je me i pershtatshmi? Se jom mo i miri.
Ca ke ti qe s'e kane te tjeret?
Seriozisht e ke kte pytjen ti? Mund t'jap prova /pf/images/graemlins/devil.gif.
Cilat jane me te rendesishme: interesat e tua apo ato te punes? Sigurisht që të miat.
Ca do te behesh kur te rritesh? Dembel /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ke endrra qe bien ne kundershtim me kete punen ketu? Sa të duash. Gjithmonë kam ëndërruar që të mos punoj /pf/images/graemlins/laugh.gif.

mozaiku

Primus registratum

Trano, osht shume i gojes po s'po morim vesh gjo sa eshte i zanotit. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per mua i jep minimumin sindakal dhe ca pare xhepi... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kondre nderkohe do trajnohesh e kualifikohesh keshtu qe do fitosh ca gjojna qe s'ti fal kush gratis ne kushte normale. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk e di a ta tha Tranofilja, po kjo nuk mbyll noten /pf/images/graemlins/laugh.gif. Nojhere do te te duhet te prezantohesh ne raste urgjente e ta kesh syun hap. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Syun hap? Shif mos je ngatrru. Ça qu sy ti iher? Sqaroji mir gjonat se nesër pasnesër ankohem ke sindikata e s'dihet si vete muhabeti.

Po m'tërhoqi veçanërisht vëmendjen pjesa e ; citoj"nderkohe do trajnohesh e kualifikohesh keshtu qe do fitosh ca gjojna qe s'ti fal kush gratis ne kushte normale".

A mund të shpjegohesh pak më qartë? Ku e di ti që s'ti fal kush gratis në kushte normale? Kush jan kushtet normale? Cili nga ne ktu është normal /pf/images/graemlins/laugh.gif?

mozaiku

Primus registratum

Vemendja jote qeka shume e perqendrume sot. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ti sqaroj gjojnat me radhe e po e filloj me syun.
Sic e vure re, nuk thashe syte, por syun ( jo syrin.... drrrrr drrrr drrr, kena edhe zogun verdalle /pf/images/graemlins/laugh.gif). Ke noj gjo qe e ke teke ne trup ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif
E dyta , une jam vetem cik pergjumesh, po jo anormale, te pakten sot... /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Edhe 1 gjo tjeter, ado merresh ti ne pune apo une?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Gjo teke n'trup kom, ne që hapet e myllet si puna e synit po kjo simas nevojave t'punës po simas nevojave të trupit /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Kjo hyn sigurisht në normalitet e nuk len ven për diskutime të mëtejshme në lishje me disponibilitetin tim në orët e vona të natës.

Ups, vijm mrapsht. Seç përmene Zogun vërdall ti.

Nëse Zogu është vërdall e un jom syni, me njohurit e mija mbi Zogun, i bi që syni mos t'jet ai që menoj un por ai tjetri?

Diksutimet vazhdojn.

Do i kafe ti?

TranofiljA

Primus registratum

du ne un /pf/images/graemlins/laugh.gif

Moze, qeke e mire ti per Burime Njerezore....do bekam nje klinike une....do e kete zili ne BUshi /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Pytjeve ja kam marre doren, me mungojne pergjigjet /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Po e vej kafen me gjithe mend ne zjarr une, se s'po me le nepsi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ça përgjigjesh do ti mi? Pse kena dal rrugve me u shit ne kshu? Duhen lutje e jo pytje sot goce /pf/images/graemlins/laugh.gif.

turkish_coffee.jpg

TranofiljA

Primus registratum

lum si ti, une per t'shku me marre kafe duhet te pergatitem qe nga zyra deri ke kafja duhet te behem si reference e spitalit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Po flitja per veten time kur ju pergjigj Tranos, jo per ty... ty n'rregull te eci... /pf/images/graemlins/laugh.gif punen per mu e more... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

duhet me provu kafen njehere se eshte shume e rendesishme per rrjedhen e dites.

deri tani s'ka dale gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

amon se po ta boj vete kete here. Kemi ekspres te ri e ndoshta s'po din me e mbyll /pf/images/graemlins/laugh.gif