Dr. TranofiljA

dolce_vita

Primus registratum
Re: Dr. TranofiljA

Tranofile, cti boj karafilit se po i bien gjethet?
:confused:

I ke la aget sot, se po vij me i bo i gjilpan /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] ho me kush do te çpohet se ktu jom une? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hajduto ti ia ke vjedh aget Tronofiles? :smash:

personazh

Valoris scriptorum

a do me u çpu ti apo ça? mos u shtrengo mbi te gjitha se do me detyrosh te te çpoj per se dyti pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

Tranofilja e ka doren e lehte . /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pastaj nuk e dija se ene ti je doktor, kur e more graden apo e vodhe? :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub:

TranofiljA

Primus registratum

Omelsine, m'vje keq po t'shpumet i bo vetem Hajduti ktu ke Klinika ime.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te nordh un per asistentin qe kom :kiss:

personazh

Valoris scriptorum

Trano duhet me bo nai oferte kto kohe se po vje vera e pushimet. ti japin "oburra"-n e fundit kurimeve e te bijm rehat per ca kohe:

Shpojme me gjys çmimi!

:lol:

Danae

Primus registratum

t'boj une derman nven sonte,se te diftoj sa kile kam shtu,manej e len e nuk pyt ma se cfare reaksionit zinxhir kishte e prej ka vinte.
une jam tu kalu anej ka limoni ihere se du te gjej nje akullore me zeher,sheqeri i tepert te shpie ne diabet,kujdes!!!(kete me shume ia them vetes)

Eni_883

Primus registratum

O doktoreshe..kam ca dite qe shof enderr sikur eshte bere shume vape ne Tirane..si i behet ka nai kure per kete??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Shpojme me gjys çmimi!

:lol:
Me ca shpo ti mer, me thumbaaa eeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

E kom fajin una qe du gjylpona /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eni, mos u anko se tu sul me thumb ne dore e s'ke nga ia mban mo dersia te ta nxjerri ujin e zi ky.

Osht i tmerrshem (thone) /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

[qb] Trano duhet me bo nai oferte kto kohe se po vje vera e pushimet. ti japin "oburra"-n e fundit kurimeve e te bijm rehat per ca kohe:

Shpojme me gjys çmimi!

:lol: [/qb]
Hajduto ke noj keshille tjeter ti se as gjilpona nuk du une. Pastaj edhe kordejla thote se ti shpon me gjemba :eek:

TranofiljA

Primus registratum

smilies-5425.png

Guest

un kam probleme me floket se nuk me rrine dhe aq mire kto dite si i behet hallit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

12.jpg

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Trano, hajdutin nuk po e shoh gjekundi. Mos i ka bo noj gjilpone vetes ai? :idea: [/qb]
isha tu shpupuris do rosa se m'kish njel jastiku pa pupla.