Dr. TranofiljA

Goca

Primus registratum
Re: Dr. TranofiljA

Nazho, semunja jote nuk ka te boje me ty si person , por me UNIN tend. Faji ka qene i doktorit qe mori persiper eksperimentin mbi ty, duke krijuar te parin zvarranik te modifikuar gjenetikisht. Kjo coi ne nje gabim nderqelizor si rrjedhim i se ciles, trupi yt prodhon klorofil me shumice. /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Erdha un. Shume e smun jam. Du me ba shume gjana perniherit gjate punes. Asht smunje femnore kjo doc ? :rolleyes:
Biles ca kam zbulu, dhe kte me vones n fakt /pf/images/graemlins/laugh.gif . Kur shkruj ktu n forum (vdes me shkrujt n shqip)m kujtohen do fjale t kahershme si psh; I thashe njanit jam e lige, ai filloi te me ngacmoje se kujtoj se fjala e lige don me than e keqe/vagabonde/rrugace... n fakt kjo fjala den me than e smun (shkodrance)...imgjinoje tash...m la cuni I huj me goj hapt...e me rrebeloj ate pjesen te mshehun diku ne nje qoshe te trunit...e un fillova pa teklif me e ngacmu ( pra tuj i dhene kusurin mrapsht medemek /pf/images/graemlins/laugh.gif )...tash me quan e pameshirshme se medemek e kan prek thell fjalet e mija /pf/images/graemlins/laugh.gif ...me thote lot gjaku po me shkojne...e un vazhdova tuj u tall se nuk kam pa lot gjaku kun :rolleyes: ...masanej m ka shkrujt nje mail qe apapapap...shyqyr qe I kam kamt t mbeshtetuna mire per toke...e s me mori era( se m bajne ca gjera pershtypje ) /pf/images/graemlins/laugh.gif ..imagjinoje vete tash... me asht dasht me ndrru adressen e mailit... :eek:
se di kur do `pjekem`doktoresha /pf/images/graemlins/laugh.gif

a keni kund ndonje rezept per mu, hilfe!

-----------------
kohe ngrice prap
bora bjen pa pushim...

jona20

big bum bam...

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] hall ne horizont!

1-njela tu "honger" thojt
2-nuk me puno ujti ngrofet naihere

jom bo i çik si pa lidhje me turmen keto kohe koleger.e pranoj. [/qb]
une kam nje teori tjeter per keto dy shqetsime qe ka nazhi.
zoti nazhi,me lejen e doktorreshes po te jap une dy keshilla secila korrispondon pyetjeve tuaja.

1)mos u shqetso,kjo do te thote qe ti cuno s'ke nermen me msu,nuk di si te kalosh kohen para librave edhe i fut i t'hongerme thonjsh per qejf tat.Kjo e henger thonjsh shtohet akoma me shume ne ditet kur afron provimi,e behet e padurueshme diten e provimit...mendoj se eshte semundje e perjetshme per njerezit si puna jote,jo per gjo po duhet te ushqehesh ne nje menyre a nje tjeter,ti ke zgjedhur menyren me te thjeshte...vazhdo haji thonjte mos u preokupo,eshte dicka normale e bej dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

2)mund te jene te shumta arsyet nqs nuk te punon ujti ngrofet...e para eshte a mban mend ti zoti nazhi ne ke paguar boleten e gazit apo korentit(se di me ca e ke dushin)kete fund muaji?...
e dyta mund te jete me e thjeshte,por e pa zhgjidhshme...mendoj se nje person qe ka floke te gjate eshte lare para teje e kjo do te thote,qe ujti ngrofet ka nejt 2 ore nez...kjo sjell mbarimin e ujtit te ngrofet kur vjen rradha me heq ti zdralen :tipsy:

sherim s'ka,po ti meno se te dyja shqetsimet e parashtruara...i kane me shume se gjysma dynjos...ti duhet te kesh besim qe jane pjese e jetes tende,duhet te pranosh faktin qe mbushin ditet e tuaja me shpres e opstimizem.
Urimet e mia nazhi.muahhhh /pf/images/graemlins/wink.gif

doktorreshe kesaj radhe dhashe edhe une nje pergjigje,desha te jepja kontributin tim per pacientet me problematike te klinikes tuaj /pf/images/graemlins/smile.gif

personazh

Valoris scriptorum

ktu nuk merret mo vesh kush o pacjenti e kush o doktorri /pf/images/graemlins/laugh.gif . nuk ka problem hiç, rendesi ka llafi mir dhe batanija qe t'hudhin krahve sapo futesh te dera klinikes /pf/images/graemlins/smile.gif

jona20

big bum bam...

pse zotni nazhi nuk te pelqeu shpjegimi im,nese keni ndonje paqartesi mund te shpreheni haptaz e jo te flisni me dykuptime /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

goce larg qofte mos jem knoq une me shpjegimin tat, te peneles ose te kujtdo tjeter. mu m'mjafto fakti qe merresh me mu...nuk osht e kollajshme, rob me hone t'çuditshme lali jot /pf/images/graemlins/laugh.gif

ika tashi e ishalla nuk me pre nai vesh çesku kur te m'qethi.

Essenza

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zevzekja:
...mendoj se nje person qe ka floke te gjate eshte lare para teje e kjo do te thote,qe ujti ngrofet ka nejt 2 ore nez...kjo sjell mbarimin e ujtit te ngrofet kur vjen rradha me heq ti zdralen :tipsy:

[/QB]
Ti zevi ske faj maskiliste poshter:)) Jo vetem lava koken , po i lava edhe pjatat atij.. edhe vje e qahet ai:)) Kaq kisha une:p

jona20

big bum bam...

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] goce larg qofte mos jem knoq une me shpjegimin tat, te peneles ose te kujtdo tjeter. mu m'mjafto fakti qe merresh me mu...nuk osht e kollajshme, rob me hone t'çuditshme lali jot /pf/images/graemlins/laugh.gif

ika tashi e ishalla nuk me pre nai vesh çesku kur te m'qethi. [/qb]
amon do u boke cun i bukur e /pf/images/graemlins/tongue.gif

jona20

big bum bam...

Fillimisht postuar nga Essenza:
[qb]
Fillimisht postuar nga zevzekja:
...mendoj se nje person qe ka floke te gjate eshte lare para teje e kjo do te thote,qe ujti ngrofet ka nejt 2 ore nez...kjo sjell mbarimin e ujtit te ngrofet kur vjen rradha me heq ti zdralen :tipsy:

[/qb]
Ti zevi ske faj maskiliste poshter:)) Jo vetem lava koken , po i lava edhe pjatat atij.. edhe vje e qahet ai:)) Kaq kisha une:p [/QB]
e ashtu posi,kush do ti shpetoj djemte tane...nuk e shikon nazhin,he moj si thua ti,ta le te te mjere une ate /pf/images/graemlins/tongue.gif

llapaqeni

Primus registratum

amon mer o zevzeke ma fut ate hajdutin me la ne leveret e ijes se e meriton ai qeni...pastaj ne ti do bosh pall ariu nigjo lalen :tipsy:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Dhurate per doktorreshen me te mire te af_se.

3030.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

3027.gif

Kjo per bebushen /pf/images/graemlins/wink.gif

pS: Spiace /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

llapaqeni

Primus registratum

o paperina amon me boj dermon se kom nja 2 lope e do ja coj grus si paje por me duhen ca lule si ato qe ke fillu tu shpernda neper forum...se me ka thon doktori eshkave qe i bojne mire per qumeshtin ja qit me arom lulesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

gjekec

Primus registratum

m'ka fluturu truni perseri, si i bohet hallit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Next:
[qb] m'ka fluturu truni perseri, si i bohet hallit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me fal po ky nuk osht hall !!! Ky njifet si kulmi i qejfit ose ose ose ne gjuhe ajrore si kulmi i flutrimit !!!!

Halli osht me ca lloj bishti po fluturo truni ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Me 'spekt
'sistencja !!!

gjekec

Primus registratum

sa e thelle qe je dhe ti bela, ne fakt ti e thelle ke qene edhe e thelle mbetesh, un kot sa flas. /pf/images/graemlins/laugh.gif .. ku ishim po.. un se di me cfar bishti po fluturoj por e di qe po fluturoj out of sight.. kaq di kaq pot them ti mund te me thuash ndonje lloj ilaci per tu rikthyer /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

...ku do me u kthy ti re...un them (me te mdhoja bile):

ISHALLA PO TERHEQ KOMEN/BISHTIN ZVARRE NE PO M'FLUTURO NE MU TRUNI

..se kshu nuk shtyhet mo!!!! :mad:

Kur do t'shoh un ty iher..."profesionalisht" /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

tallu tallu po dije se po tallesh me veten /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: