Re: Dr. TranofiljA
Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] hall ne horizont!
1-njela tu "honger" thojt
2-nuk me puno ujti ngrofet naihere
jom bo i çik si pa lidhje me turmen keto kohe koleger.e pranoj. [/qb]
une kam nje teori tjeter per keto dy shqetsime qe ka nazhi.
zoti nazhi,me lejen e doktorreshes po te jap une dy keshilla secila korrispondon pyetjeve tuaja.
1)mos u shqetso,kjo do te thote qe ti cuno s'ke nermen me msu,nuk di si te kalosh kohen para librave edhe i fut i t'hongerme thonjsh per qejf tat.Kjo e henger thonjsh shtohet akoma me shume ne ditet kur afron provimi,e behet e padurueshme diten e provimit...mendoj se eshte semundje e perjetshme per njerezit si puna jote,jo per gjo po duhet te ushqehesh ne nje menyre a nje tjeter,ti ke zgjedhur menyren me te thjeshte...vazhdo haji thonjte mos u preokupo,eshte dicka normale e bej dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
2)mund te jene te shumta arsyet nqs nuk te punon ujti ngrofet...e para eshte a mban mend ti zoti nazhi ne ke paguar boleten e gazit apo korentit(se di me ca e ke dushin)kete fund muaji?...
e dyta mund te jete me e thjeshte,por e pa zhgjidhshme...mendoj se nje person qe ka floke te gjate eshte lare para teje e kjo do te thote,qe ujti ngrofet ka nejt 2 ore nez...kjo sjell mbarimin e ujtit te ngrofet kur vjen rradha me heq ti zdralen :tipsy:
sherim s'ka,po ti meno se te dyja shqetsimet e parashtruara...i kane me shume se gjysma dynjos...ti duhet te kesh besim qe jane pjese e jetes tende,duhet te pranosh faktin qe mbushin ditet e tuaja me shpres e opstimizem.
Urimet e mia nazhi.muahhhh /pf/images/graemlins/wink.gif
doktorreshe kesaj radhe dhashe edhe une nje pergjigje,desha te jepja kontributin tim per pacientet me problematike te klinikes tuaj /pf/images/graemlins/smile.gif