Dr. TranofiljA

abs

nuk e di...
Re: Dr. TranofiljA

absi ven re biseden e kord_eles me dok_toreshen dhe futet ashtu pa radh e thote...;kompliment doktoresh, me nje fjale e bane pacienten kordele me dal vetene nje konkluzion te sakt `qe thu ti thash nuk i vle fare` /pf/images/graemlins/wink.gif

m falni per nderhyrjen se isha nis per te kirurgu... /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Shyqyr qe u kthy toktorresha se na mulun smunjet..

Toktorre ene un kom nji hall t'modh. M'ka hum delja e verdh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

TranofiljA

Primus registratum

Muno, hall qeka me verte re. Po e verdha shkoi dhe humi e...nuk humi dot larushja e :eek: Halla halla...po nuk thone kot qe gjone e keqe nuk e gje gjo mo!!!

...po m'thuj i gjo....sa i MODH osht ky halli deles se verdhe????

Kordelja

Valoris scriptorum

pacienten kordele ---->Absi, une jam dhe e lexushme miu lal, po ti s'ke kuptu akoma altruizmin tim, une erdha per dike tjeter ketu lal.

Tashi qe daktaresha s'me dha shpresa une do qahem per veten, ne fillim "shoqnia" masnej vetvetja, si na ka pas msu partia neve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daktaresha mu me ka mor malli per mizat, i ka vra t'gjitha bashkia, s'ka mo asnji, si i bohet???!!!

abs

nuk e di...

shif kjo si hidhet :eek: me ta than menja se e ka metaman /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] Te ma thuash qe c'ke me te.....por ma co me email ne fillim...qe te kem nje reagim sa me natyral /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

..hajde mu ul icik afer hajde.... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
you want a shotie ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

o Tronafile me kane thene qe ben derman ti edhe per njerezit qe i merr malli ... po pres e ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Dr. File!

Shyqyr qe u ktheve shnosh ene na thuj iher cfare hapjesh te reja na ke sjelle prej jashte pavioni?! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Jo se, kom fillu tu vujte prej "CINGELLIZMIT", menjefjale po du me kalu tek kategoria tjeter se majaft mooooo, c'do gjo e ka nji limit, ti qysh thu, ma mire keshtu a ma mire ashtu?

Ngjo, vetem gjilpona mos me jep, kurse hapjet nga goja s'i kom problem... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me respekt, pacientja e ngjyrosme.

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]

Jo se, kom fillu tu vujte prej "CINGELLIZMIT", menjefjale po du me kalu tek kategoria tjeter se majaft mooooo, c'do gjo e ka nji limit, ti qysh thu, ma mire keshtu a ma mire ashtu?

[/qb]
E di qe e ke mire ti goce : vec ksaj lloj smun'je si aplikohet teoria e stazhionimit te veres ...

Sherim !!!!! Sherim !!!!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Po mi dikushe mes reve, t'qeka ul avioni edhe tyve me duket..... /pf/images/graemlins/wink.gif , po c'jone keto ndryshime keshtu mi..... zbraze thesin , zbraze..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Nuk e kom thes - e kom traste jeshile dore hallka hallka ne forme nuske ballkavaje!!!!!

ps. ju kam pa ne enderr mojjjjjjjjjjj :eek: !!!

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]

ps. ju kam pa ne enderr mojjjjjjjjjjj :eek: !!! [/qb]
uellkom ...... /pf/images/graemlins/wink.gif

Lene -lene se me tregu une cfare ondrre kom pare e me ke e kam pare e mori lumi AF-ne.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Tregoi icik motres , cfare po bosha tek ondrra jote, se na bone kurioze nime.... :rolleyes:

Isabelle

Valoris scriptorum

Zdi ca me thon '... ty i her ste kom pa vetem !!!!

Gjithsecili ne onderr te maj pergjegjsine e vet - kaq di me thon un' ... se u bom si long groshe u bom !!!!!

ika se jam per te shefi /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

Goca

Primus registratum

Ngjo, po pate dy minuta kohe, vazhdoje sonte icik ate ondrren se po me pelqeka , ene m'thuj neser me ke isha, vec kujdes kur ta zgjedhesh se s'e du amerikons, duhet 1 vit me i shku llafi n'vesh, nuk funksionojne historite ne distanca te largeta... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] o Tronafile me kane thene qe ben derman ti edhe per njerezit qe i merr malli ... po pres e ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
..ah BeBa, Beba

Porosine ta cova deri ne fund, ashu si me porosite. Bile bile kom prit deri ne 11:59 te dt 31 Dhjetor me e kry se thashe ishalla viti ri i bo derman ati mallit tat (qe ta dish nuk eshte vetem i joti-kjo ishte side note /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Ke shume te fala.
Prescription from now on is: PICK UP YOUR PHONE...and shtypi ato numra....RROTE!!!

Dr. Tranny

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Dr. File!

Shyqyr qe u ktheve shnosh ene na thuj iher cfare hapjesh te reja na ke sjelle prej jashte pavioni?! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Ngjo, vetem gjilpona mos me jep, kurse hapjet nga goja s'i kom problem... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me respekt, pacientja e ngjyrosme. [/qb]
Me thone te drejten mi goc, kjo smunje eshte tu u zgjeru shume gjithanej mo. Hapje per ket pune nuk ka hala...se kan hall se po ngel bota pa CINGLLA.
Tashi nuk me ke thon sa kohe ke qe je ne kete gjendje? Jo per gjo po duhet pa koha e 'vuajtes'. Kur keni fillu me e ndje ket shqetesim?
E vetmja menyre me qene e sigurte me ndrru kategori apo jo eshte me u menu mire iher ca i mungo CinGellimit se ndoshta eshte vec i gjo e vogel qe mund ta gjesh jashte kategorise...pa dash me leviz me lagje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

N.q.s nuk i bo dermon dot vete, do t'morri Daktaresha ty me vete ne do t'bi knej ka anet tona. Ky rast eshte shume interesat dhe du me u mor vete personalisht.

Dr. TranofiljA

Goca

Primus registratum

Me thone te drejten , shqetesimet e para i kom vone re mas buke. Ulem tek karrigia me pa icik tv, ene ndjej nji levizje siper stomakut qe shtohet sapo ne ekran shfaqet nje profil mashkullor i cilesise se pare. Mundohem me kot me caj te ngrohte e me jastek mbi stomak , me kane thene qe duhet nje masazh i lehte , e keshtu qe kam nja nje vit qe vuaj me kete gje.

P.S: C'ishte ai muhalibet lagjesh e t'mormesh jashte vendit mi?! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S'lije lala prej mojes se kodres.....

TranofiljA

Primus registratum

Ah...e paske ke ushqimi qe ha mi....t'boka reaksion me meshkujt ne TV! Here tjeter mos i shuqurro bashke.

Ke qene ka Diskutimet Pa Kategori mi...se sec kishte dale nje tip ilaci..vec per raste te tilla. Etiketa e kishte "One Night Stand" m'duket...o bardh e zi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk bi ti prej kodre po vi t'mor vete. :smash: Do me u shuru apo jo???

esvathi

Primus registratum

Miss doktorresh Tronafile /pf/images/graemlins/smile.gif
Edhe une kom keto dy mujt e fundit qe vuj nga ondrra te "keqija" /pf/images/graemlins/frown.gif
Nja 2-3 here kom pa onderr sikur po fejohesha . :confused:
Dhe nje here tjeter sikur isha me muajin e mjaltit. :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si me ja bo???
Please Doktorresh i need Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp...........

Goca

Primus registratum

Pilgrimo..... do shume gjona tina , po vetem njoni do ti mbledhi rrypat, keshtu shpjegohet ajo ondrra jote...

Tranofile: /pf/images/graemlins/laugh.gif