tashi duhet me ble librin "Nena dhe Femija" e duhet me e lexu.une s'kom morr akoma patenten e desha me ble librin e "qarkullimit rrugor".jeta qeka bo me zgjedhje te veshtira /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga lara croft:
[qb]Qyqa.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lene mos ikur te merret me takimet ...telefono ktu telefono aty.... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po desha me kuru karrocexhien po ma preu hovin qe kur vuna dorezat e llastikut.donte shqyrtim nga dora e tranofiles.qy athere si kam heq mo dorezat e llastikut se i kemi me numer te kufizum.Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]ça bohet me? mos i boni kshu kunder-reklama klinikes
Ti i her mos boj si i preokupum se ke gjith kto kohe qe ske shtri asnji... !!!! Maro pune edhe ik i le pacienTET cope cope !!!
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hec ma, te pakten i dike emrin /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]as une se njof me thone te drejten....po m'thane qe e paskam bo me beb /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mos te qeshi buza kot, se ne klinikat moderne kane fillu me bo edhe burrat me beb( ne provez), jo mo grate... /pf/images/graemlins/laugh.gif ene ti s'je lodh shume per ate beb, nji veze knej , nji ashtushe qe e din vete tina kushedi kujt cun te forumit ja ke more , edhe hopla.... bebi ne provez...... /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]as une se njof me thone te drejten....po m'thane qe e paskam bo me beb /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo po , po ta mbajti, thuja emrin e ashtujsheve /pf/images/graemlins/tongue.gif .....Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]ne kliniken moderrne e kena i her per i her....e paragjykime skena dy her per dy her.....tre her per tre her,une nuku jom vjellajdut ashujesh qe thu ti /pf/images/graemlins/tongue.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Urime urime Nazho!!! Pse nuk thu me qe paske sebep sone?Fillimisht postuar nga Nazhuku: