Dr. TranofiljA

bebi

Primus registratum
Re: Dr. TranofiljA

po varet sesi syri yt e percepton madhesine george.
psh si te duket ai i sadamit? /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

ee, e kam vu gurin te dera, radhen e kam xan e para.
Dr. Trano me thirr fill sa te vish, mbas deret me ke.
baj baj

personazh

Valoris scriptorum

qeka kthy doktoresh Lulja .... shefe vej bast qe i ke vra merimangat qe kishin zaptu menteshat e deres /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Lene mi Lara...se po na del il shpirto fare ne shkolle :book:

Kam ra ne hall te modh fort me motin. Ka filluar te ngrohet goxha. Me kohen ju jan ngrof dhe gjakrat robve. E gjej veten ke shkallet e shkolles cdo dite duke admiruar trupa te bukur meshkujsh. Si mi goc pa pike turpi te kalojne para syve nga 3 here :mad: ..dhe pastaj me duhet te shkoj ne klase...Cfare zgjidhje osht kjo!!! :mad:

Shume e lehte per mua se zgjedh vetem ata...dhe i lash librat mas dore!

Posht PranVera, Posht Behari.....I need a drink!!! :cry: :cry:

gjekec

Primus registratum

whereas 74 % of the people that walk by me are obese, and 25 % are anabulic or however you spell it.. :devil: :cry: :lol: /pf/images/graemlins/frown.gif :book: i'll try to stay away from the chinese buffet tomorrow /pf/images/graemlins/laugh.gif ..with appropriate help if needed /pf/images/graemlins/wink.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] Lene mi Lara...se po na del il shpirto fare ne shkolle :book:

Kam ra ne hall te modh fort me motin. Ka filluar te ngrohet goxha. Me kohen ju jan ngrof dhe gjakrat robve. E gjej veten ke shkallet e shkolles cdo dite duke admiruar trupa te bukur meshkujsh. Si mi goc pa pike turpi te kalojne para syve nga 3 here :mad: ..dhe pastaj me duhet te shkoj ne klase...Cfare zgjidhje osht kjo!!! :mad:

Shume e lehte per mua se zgjedh vetem ata...dhe i lash librat mas dore!

Posht PranVera, Posht Behari.....I need a drink!!! :cry: :cry: [/qb]
kshu hallesh paç deri ne pleqni ishalla.....tu te shku koka sa majtas djathtas si me qene neshje tenisi me levizje te ngadalsume....tu te shku syni lart e poshte e poshte e lart /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] ..erdha! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ready when you are Blue :cool: [/qb]
Dr. Trano, at hallin qe kam une, s'ma merr mendja qe ka sherim per te. problemi asht se pak ma siper vura re se te njejtin hall ke edhe ti pak a shume, e si doktoresh qe je, kur s'ke si i ban derman vedit, s'ke qa me m'ba mu.
po hyjme ne vjeshte, dhe ketu kane fillu me u vesh pak ma trashe, e keqja asht se u msume keq, me pa tan diten trupa neper plazh. /pf/images/graemlins/frown.gif
u pa puna. zgjidhja asht pishina! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
kurse per ty kam nji zgjidhje tjeter. pse nuk shkon per pak kohe ne siberi? zgjidhje e perkohshme kjo, derisa te vije dimri andej ka ju prap /pf/images/graemlins/laugh.gif
si thu ti? :cool:

TranofiljA

Primus registratum

Nuk je i vetem...as une nuk e dija :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kishe noi hall? /pf/images/graemlins/tongue.gif

gurax

Pan ignoramus

Nje miku im ka nje problem disi te cuditshem, qe nuk e di nese eshte semundje apo jo.
Rasti me i fundit ishte ky.
Ai merret me vrap pasdite dhe dje kishte dale si perhere per vrap. Qelloi qe te kishte prane qe ne fillim nje vrapuese me te cilen u pershendet fillimisht dhe me pas vazhduan te bisedojne gjate vrapit dhe per cudine e te dyve u ngjiti aq shume muhabeti sa dikur vrapi perfundoi ne shtepine e saj ne dhomen e gjumit. Atje vazhduan stervitjen duke djersitur e gulcuar, me marrje fryme dhe me simptoma keputje gjunjesh. Seanca zgjati deri ne darke vone pas mesnate, kur miku im kujtohet se e shoqja ne shtepi do te ishte bere merak. I kerkoi partneres stervitore pak puder dhe u nis me vrap ne shtepi. E shoqja e merakosur dhe e nxehur e pyeti se ku kish qene dhe ai ia tregoi te tera fije e per pe, nga fillimi ne fund se c'i kishte ndodhur. Ne fund ajo shume e irrituar i kerkoi t'i shihte duart, te cilat ai i kishte lyer me pudren qe mori. Ajo me nje inat te patreguar e qelloi me shpulle duke i thene "Prape ke qene duke luajtur bilardo, maskara?"
Si t'ia beje miku im qe te rrise kredibilitetin sa here qe thote te verteten?
Faleminderit!
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

------------------
"I *demand* poetry, now!" - A Knight's Tale

TranofiljA

Primus registratum

:lol: :lol:

..ah cfare halli paska yt mik /pf/images/graemlins/wink.gif

Kur ta takosh thuaji te veproji si nje miku im.
Ky dilte cdo pasdite me shoket dhe kthehen ne shpi naten vone, nga oret e mengjesit bile. Gruaja merzitej dhe acarohej cdo here. "Si nuk erdhe njehere ne shpi si njerezit! Si nuk e solle koken heret ne shpi!" etj etj.
Nje nate doli ky dhe u vonua shume, me shume se zakonisht. Nga ora 5:30 e mengjesit hyn ne shpi. Gruaja zgjohet dhe fillon avazin. "Kur do vish njehere heret ne shpi se me plase shpirtin". Ky i kthehet i qete:
" Po ca ke mi gru, se me heret se 5:30 e mjesit nuk ka! "

/pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Trano si e ke bo planin per sot. heret qeke cu, a ta boj na nji zile? [/qb]
Plani njesoj lal. 9 PM ke veni /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ti me bej dhe dy zile po anej ka ora 10 se tani duhet me shku me bo ca experimente me profesorin :lol:

ISSY...ca nuhatje ke mi dreq...even in allergy season :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif

gurax

Pan ignoramus

Allergy season? That explains the jumpy mood! And the tendency to be doggy too! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

-------------------
"Be the change you want to see in the World" - Ghandi

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Tranofile !!!!

BEWARE of DOG /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

:devil: [/qb]
Nuk ta ve njeri re ty. Biles Trano vete me ka thene se te kjo teme nuk je ne fakt asistente por paciente. 25 faqe dhe duhet akoma shume pune me ty. Halucinacione!! Pa qen gjasme.