Do vinit dore tek femijet tuaj ???

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Do vinit dore tek femijet tuaj ???

5 e gjymës. Kshu o valut fare po si gjith kalamojt ka tendencën me provu se deri ku durojm ne :shrug: . Në shumicën dërrmuese të rastev3e një e ngritur e zërit mjafton por kur bëhen shumë të bërtitura dhe ai ja pin ujin atyre hyn në fuqi ligji tjetër që është sa për ti dhënë të kuptojë që e ka tepruar. Nuk ështË mirë por nganjëherë mund të jetë e nevojshme.

Një fakt është i vërtetë që ne shpesh i konsiderojmë shumë të vegjël :shrug: .

personazh

Valoris scriptorum

rraca vje ne permirsim thojn.

ta kisha llafin; plaku im gjithnji me thote qe kur kam qene i vogel s'me rrifte asiher. problemi eshte qe un maj men qe me ka shalu ne dru ca here vençe /pf/images/graemlins/laugh.gif . behet fjale per moshe deri 5 vjeç ky muhabet.

ustai tashi me del me teorine mjeksore-shkencore qe njeriu nuk mban mend gjera deri ne 5 vjeç, sepse nuk qeka kriju tamom ajo pjesa e trunit koshiente per te majt men gjona dmth.

kshuqe shaloje ne dru, e kur te rritet thuji jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

D.m.th që sot e tutje nuk duhet ta rrauf un apo jo puna e t'majtmes men lu nol t e posht simas nevojave? /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

normal, biles pergjigja eshte e tipit "une te kam rraf e? kurre mer! ja pyt mamin". nderkohe duhet me pat ron dakort me grune, po ky eshte muhabet tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Si ka mundësi që nuk e pranojn asiher kët pun kto rob? Po t'kom rraf! Nuk o vështir me e thon. Mund të mos jesh krenar për at pun po ça kena me i bo? Kena me i hy n'dru? Megjithse e meritojn mo shum se kalamojt ka i her pra s'e bojm dot /pf/images/graemlins/laugh.gif .

AnaBlue

Forumium maestatis

Me duket se kalamojt dun nerva celiku dhe kur nuk i ke, ja kercet shpullave /pf/images/graemlins/frown.gif
Gjynah te shkretet se cfare faji kane ato qe ne jemi te stressum dhe nuk durojm?

Kondrapedali

Kondrapedali

ANABLUE, KJO ËSHTË TË JETOSH NË FAMILJE. STRESI NDAHET MES TË GJITHË PJESËTARËVE :shrug: .

Ups, pse doli me t'modhe kjo?

AnaBlue

Forumium maestatis

Thashe se me bertite dhe mu! Shyqyr nuk me shef realisht se do me kishe dhene dru! /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

mua im ate njesoj me thote ... ste kam rraf asnje here ... ka harruar qe nje here kane ardhur komshite ta ndalojne se desh me morri frymen ... :shrug: kurse im e me asnje here ... kjo vajti der ne moshen 10 vjec pastaj asnjeri prej tyre ... /pf/images/graemlins/smile.gif

epiphany

Primus registratum

c'thote lomshi mo?mire ka qene? /pf/images/graemlins/laugh.gif

une ne te gjithe jeten time vetem nje shpulle kam ngrene dhe s'ia harroj tim eti sa te vdes.mgjs e meritoja kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif

renea

Primus registratum

une e hengra kur qeshe femije, ta hane dhe te mite, drurin e kam llafin.

GJYSHI

Gjyshi

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Si ja vute emrin bebit? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ana blu kam shkruar tek tema perkatese por megjithate po te tregoj qe ja ngjitem emrin Joshua(Xhoshua) :wave:

ladouce2005

Primus registratum

Dushku urime /pf/images/graemlins/smile.gif
t'ju rroje!

sa per temen, une e bind tim bir me nje te puthur :wub:
drurin nuk do t'a kuptonte, se eshte akoma i logel :wub:

^Ira^

Forumium praecox

Shoh qe ketu tema ka marre rrjelle tjeter por une po i rikthehem origjines.
A do vija dore une tek femija im ?
Me dore te them te drejten skam nderrmend ta prek me pec ama po /pf/images/graemlins/laugh.gif shaka kjo
Si parim :Jo une nuk do ta rrah femijen tim,
por duhet te gjendesh ne situate konkrete e te pergjigjesh, pra duhet te kesh femije, se dreqi e mori edhe prinderit me te mire ne bote i kane dhene nje dacke femijes kur ky e ka mbushur kupen, pra ne inat e siper.