Do ta mbanit per shok nje gay homoseksual?

Qerratai

Primus registratum
Re: Do ta mbanit per shok nje gay homoseksual?

Po sikur mos te t'gjuje po te t'perkdheli, do e pranoje si shok zotrote ? /pf/images/graemlins/grin.gif

Qerratai

Primus registratum

Jo Kondre, une nuk i perkedhel gay-t /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

E mir pra po largohem un se qekom n'rrezik /pf/images/graemlins/laugh.gif

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Shoqeris i jap rendsin qe ka,ndryshe do e quaja ndryshe :
so,shoh njerzit si "person" dhe jo si shije seksuale.

Homot kan nje sensibilitet te dukshem,
jan shum fashion dhe une vajllaj kur shkoj me kercy/clubbin me nej shok t'timin knaqem ne max. sepse esht nje shoqeri e paster dhe kemi shije t'perbashkta /pf/images/graemlins/smile.gif .

arTesa

Primus registratum

po pa pik problemi :)..shpesh pershtaten ma shume se shoqet femra /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif..kurse nje shoqe lezbo nosht do kisha ndonje problem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_doh.gif..nuk do ndjehesha rehat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif

b2live

Primus registratum

Normal qe po.... Megjithese e kuptoj qe ketu ne shqiperi mentaliteti eshte aq i prapambetur saqe shume persona do e kishin problem. Sikur te ishte e mundur do i kisha kthyer nje her te gjithe eteroseksualet per nje dite gay... dhe te gjithe gay per nje dite streight.... pastaj perseri ashtu sic kane qene... Te kuptonin nje her njeritjetrin... do te ishte gallate... dhe nje hap perpara ne kete bote...

Ema

Goddes

PO.
E kam /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

joetisti_

Locus omnem
s'di c'te them.
(shkruajta disa gjera dhe i fshiva prape. Nuk arrita te shpjegoj ate qe desha. Do te jete per nje here tjeter)

joetisti_

Locus omnem
Joetist futja gjumm
keshille e mire :)
kam dy dite qe bej pune fizike ne shtepi, disa rregullime, dhe jam vertet i lodhur. Ndonese te folurit ketu me relakson.
Edhe me kafshoi pak doren pinca dhe kam veshtiresi kur shkruaj.
Qepare kur me ndodhi ngushellova veten duke thene: epo dasme pa mish nuk ka :)

naten te gjitheve!

joetisti_

Locus omnem
qe te ishte, si me pare, qe po ta kisha nje shoke te tille do me "maskronte" opinioni, s'do ta caja koken fare.
Puna eshte se s'me lidh gje. Njelloj si nuk do te beja shok dike qe s'i pelqej, fjala bie, tipin, ashtu edhe ne kete rast do te ngurroja pak si teper.

Por po ta sillte rastesia, s'do ta mohoja duke perdorur "forcen".
Homofob nuk jam!

h3o

Papirus rex
qe te ishte, si me pare, qe po ta kisha nje shoke te tille do me "maskronte" opinioni, s'do ta caja koken fare.
Puna eshte se s'me lidh gje. Njelloj si nuk do te beja shok dike qe s'i pelqej, fjala bie, tipin, ashtu edhe ne kete rast do te ngurroja pak si teper.

Por po ta sillte rastesia, s'do ta mohoja duke perdorur "forcen".
Homofob nuk jam!

Po sikur te te gjuante shoku jot?

katsune

cherry blossom
Eshte e neveritshme te lexosh disa komente ketu qe e portretizojne nje person gay sikur te ishte nje kafshe ne periudhen e riprodhimit. Ndjej keqardhje per ju...

katsune

cherry blossom
Percakto dicka, qe ta diskutojme.

Duke qene se normalisht faktoret qe cojne ne perzgjedhjen e nje personi si nje njeri i denje per te nisur nje raport miqesie varen kryesisht nga tiparet e tij dalluese karakteriale, mendore, morale dhe shpirterore qe ky person vendos te shfaqe ne rrethin ku jeton, me duket jo vetem absurde por edhe fyese ta vleresosh kete njeri vetem per nga orientimi i tij seksual, per me teper kur as nuk jane te qarta perceptimet ndaj homoseksualitetit dhe flitet vetem me paragjykime. Qe do te thote nje homoseksual nuk eshte nje kafshe ne periudhen è riprodhimit, por nje njeri me vecori te mira dhe te keqija si kushdo tjeter.

joetisti_

Locus omnem
Duke qene se normalisht faktoret qe cojne ne perzgjedhjen e nje personi si nje njeri i denje per te nisur nje raport miqesie varen kryesisht nga tiparet e tij dalluese karakteriale, mendore, morale dhe shpirterore qe ky person vendos te shfaqe ne rrethin ku jeton, me duket jo vetem absurde por edhe fyese ta vleresosh kete njeri vetem per nga orientimi i tij seksual, per me teper kur as nuk jane te qarta perceptimet ndaj homoseksualitetit dhe flitet vetem me paragjykime. Qe do te thote nje homoseksual nuk eshte nje kafshe ne periudhen è riprodhimit, por nje njeri me vecori te mira dhe te keqija si kushdo tjeter.
kur personi se ka vete dicka problem, s'e kupton dot plotesisht tjetrin qe e ka. Dakord me gjithcka thua, por te dish qe po u jepet respekti maksimal me kaq sa po behet. Per me shume duhet kohe. Eshte dicka e re dhe e reja gjithmone "te tremb".

Nuk eshte tamam tamam per orientimin, por per sjelljen qe shkakton ky orientim. Apo edhe per kushtet qe krijohen nga ky orientim. Kushte te cilat, sic e thashe, duhet kohe t'i shohim si te zakonshem. Ne shqiptaret.