joetisti_
Locus omnem
pavaresisht se ku qendron problemi, pse duhet te ekzistoje? Pra, te shijoj nje birre ne rehati maksimale me nje shok ne lokal, apo te kem mendjen gjithe kohen se dicka qe them atij mund t'i duket ofenduese! Njelloj si te jesh ne tavoline me dike qe per shembull s'ka njerin sy e sidomos kur e ka humbur prej nje periudhe te jo shume kohe me pare. Duhet te jesh i vemendshem qe te mos sjellesh ne tavoline asgje qe ka te beje me shikimin.Keto veshtiresi qe thua ti joetisti, lindin nga paragjykimet
Do ishte bukur sikur te gjithe t'u flisnin te tjereve hapur pa frike se mund te keqkuptoheshin. Por zakonisht nese ke frike se keqkuptohesh vetem nisur nga gjinia e bashkebiseduesit, atehere do te thote qe ndoshta je ti qe fsheh dicka e ato qe thua fshehin nenkuptime te tjera. Problemi qendron tek ti![]()
Jo se homoseksuali, e kam thene, ka ndonje te mete, por mbase edhe mosnjohja me realitetin e tij, dike tjeter e ve ne pozite duke thene: s'mund ta them kete apo ate gje sepse ndoshta e ka problem etj.
Asnje paragjykim s'kam une. Une po e bej tamam lidhjen ashtu sic do te kisha veshtiresi me nje shok jo homoseksual qe fjala bie ka nje zakon qe te flet per shembull vetem per sportin. E une edhe ne kete rast s'do te ndihesha mire edhe do te kisha mendimin qe te rrija sa me pak me te. Pra ne kete rast cfare paragjykimi do te kisha? Jane gjera, po them, qe largojne ne bisede pikerisht nga pikepamja e ndryshme per t'i pare po keto gjera.