DO LIDHESHIT ME DIKE NQS SDO KISHTE SHKOLLE?

abs

nuk e di...
Re: DO LIDHESHIT ME DIKE NQS SDO KISHTE SHKOLLE?

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Satin_Yearn</div><div class="ubbcode-body">Satin_Yearn:

Shpresoj te mos vish e te me thuash tani qe kam thene se njerezit me nivel s'dine te bejne seks, po dine te bejne gjera te tjera. </div></div>

na tina moj e Kozmait /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif na ku po ta them una, qe, te shkolluarit se c'ta lodhin ate trurin, duke nderthurur formula matematikore me pozicione te ndryshme fizike shkencore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

ti cuni theoremen time as mos e lexo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/angry1.gif

so! tesh, te flasim drejt, pa u thelluar shume /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif
dashuria mesa kam nigju, nuk eshte fustan, as ferrari ose ndonje grandapartament.
asnje nuk e din sa rron, kujt ti bjeri per rrisk, t'merret iher me te, se vec mire vedit i ban, thojne eeh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif

masanej, shkrimi i Satin me thote qe, nese ajo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif te bjen per hise, athere <u>ajo do pune</u> ta mbash, e per ta mbajt duhen mend, e per me i zhvillu mend, ndonje shkolle apo lexim i ban' trunit mire, athere puna per te asht' nje bashkpunim i shumfavorshem, nepermjet shkembimit te punes, per rritjen e mirmbajtjen e saj, rritet kualiteti ne cift, tuj u rrit kualiteti, rritet... e kshtu me rradh.

se di a u kuptum tesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

newspaper.jpg

eniad

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: abstract</div><div class="ubbcode-body">

newspaper.jpg

</div></div>

Abs sweetheart, sikur te gjitha pyetjet per motin te ishin te tilla, do i shihja parashikimet tri here ne dite /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif . True honey, dashuria i ban mir' vedit (ehhhh gegnishte e bekume).

abs

nuk e di...

Nigjo pak ktu Sternchen, sikur Moti t'ishte gjithmone nje lloj, do i binte mos te shtroheshin tan' kto pietje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif per dashnin, oops motin deshta me than... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_dance.gif

iMORTAL

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CeljanFr_all</div><div class="ubbcode-body">take it easy, jemi njerez dhe jo qenie qe veprojne vetem me llogjiken si robot, te thuash e te besh analiza te tilla per te dashuren/in nuk eshte dashuri pasi kjo e fundit ska lidhje as me logjiken as me shkollen, ajo eshte dicka e larte dhe unike qe vjen nga ndjenja, pasioni dhe pse jo cmenduria e castit prandaj edhe tradhetojme apo dashurojme njerezit qe llogjika sdo tu afrohej kurre

Te dashurosh apo jo dike vetem e vetem me kusht nese ka pasur vullnet ne femijeri eshte...

Jemi qenie njerezore!
Ata qe krijojne lidhje mbi baza vetem llogjike(interesa apo te tipit cfare do thote lagja, ai nuk eshte i nivelit tim etj) jane njerez fallco te varur dhe duke imituar nje menyre jetese nga nje model perfekt, une preferoj te jem origjinal ne veprimet e mia qofte edhe duke marre pergjegjesit e gabimit fundja te gabosh eshte normale.

plotesishte dakort me the wanderer

kam patur rastin te njoh vajza shume te mira, pa universitet, por te zgjuara dhe qe me te vertete eshte kenaqesi te bisedosh. Ne njejten kohe kam njohur dhe nejrez me diplome, qe as kulture dhe as edukate nuk kane patur per te justifikuar nivelin e asaj qe kerkojne te perfaqesojne.

Po bej edhe une nje pyetje, cfare ndjenje keni kur ju prezantojne dike dhe ju thone, ky eshte miku im jurist edhe kur ju thone ky eshte miku im zjarrfikes apo berber?
Racizmi fillon qe ketu, ky racizem i trasheguar nga nje shoqeri ish-komuniste(qe ideolog duhet te ishte pro ketyre) e cila ishte ndertuar mbi tabu, fanatizma, klasifikime dhe veprime fallco qe synim kishin qe njeri te dukej me i zgjuar se tjetri, ku rendesi nuk kishte mendimi por personi qe po thoshte mendimin, kjo shoqeri e cila drejtohej nga "intelektualet" e famshem, pjese e cdo fshati dhe qyteti(zakonisht mesuesit etj), qe silleshin ndryshe duke menduar se ata jane me me qyteterim se pjesa tjeter e cila ishte thjesht ballkanase dhe shqiptare, por pa dyshim origjinale.

Keta njerez qe imitojne, jo se kam gje me imitimin pasi te gjithe dashje-pa dashje te gjithe imitojme pafund por e kam me kete mentalitet barbon, une i quaj pasoj e 50 vjet injorance intelektuale qe i klasifikon njerezit nga veshja dhe biografia.

Sorry qe u zgjata shume </div></div>

shume dakort me lol

policia

Forumium maestatis

une mendoj se shkolle nuk do te thote thjesht nje cope leter, por do te thote karriere, nje nivel i caktuar shoqeror, veshje dhe cdo gje tjeter me e sofistikuar...
i largohemi rasteve ekstreme te nje "idioti me sholle" apo rastit kur nje "i pa shkolle" ben karriere, ketu po flas gjithmone nga ana profesionale keshtu te mos keqkuptohet asnjeri...
dhe duke u nisur nga kjo pikpamje une shoh disnivele, eshte tjeter gje qe ne nuk duam ti shohim, per ne nuk ka rendesi nje gje e tille etj...
tani kur hyn dashuria ne mes, sheshon shume barrera jam dakort, dhe ne fund te fundit mire ben nuk ka asgje te keqe, por disnivelet ne shoqeri kane ekzistuar dhe do te ekzistojne...
eshte mendim utopik te thuash qe jemi te barabarte, si njeri me 20 vjet shkolle, si tjetri me 2 vjet...

aristokratja

Forumium praecox

Kjo teme per mendimin tim, eshte si pa lidhje.
Nqs do lidhesh me dike, do te thote qe te pelqen, nqs te pelqen, do te thote qe te ka pelqyer ne kompleks, duke u nisur qe tek menyra e mendimit, sjellja e deri tek gjerat me te vogla.
Prandaj pyetja nuk duhet te ekzistonte. Une njoh shume njerez qe nuk kane mundur ta vazhdojne shkollen e larte, por ama, ndihesh shume mire kur bisedon me ta, dhe ta ka jashtezakonisht qejfi te bisedosh perseri, dhe kjo eshte pjesa me e rendesishme ne nje lidhje. Komunikimi.
Gjithsesi gjithcka eshte relative.

master of puppets

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: aristokratja</div><div class="ubbcode-body">Kjo teme per mendimin tim, eshte si pa lidhje.
Nqs do lidhesh me dike, do te thote qe te pelqen, nqs te pelqen, do te thote qe te ka pelqyer ne kompleks, duke u nisur qe tek menyra e mendimit, sjellja e deri tek gjerat me te vogla.
Prandaj pyetja nuk duhet te ekzistonte. Une njoh shume njerez qe nuk kane mundur ta vazhdojne shkollen e larte, por ama, ndihesh shume mire kur bisedon me ta, dhe ta ka jashtezakonisht qejfi te bisedosh perseri, dhe kjo eshte pjesa me e rendesishme ne nje lidhje. Komunikimi.
Gjithsesi gjithcka eshte relative. </div></div>

oooookk!!!pjeserisht dakort me ty,sidomos mbi komunikimin e relativitetin.por personalisht meqe prej nje jete vazhdoj studimet e mia te cilat jane shume te gjata e komplekse,nuk arrij te mendoj partneren time si nje person me shkolle tete-vjecare apo ku di une.i njoh vlerat e mangesite mia por nuk jam enderrimtar qe humb koken per paraqitjen e vajzes e ngel aty.thjesht do te doja qe personi ne krahun tim te kete nje bagazh studimesh e kulture te ngjashem me timin,keshtu ka me shume te perbashketa.madje une shkoj edhe me tej,do te me pelqente qe partnerja ime te kishte te njejtin profesion timin.por para se gjithash mbetet njeriu,keto jane gjera qe e plotesojne...se harrova,flas per lidhje serioze se po qe per qejf,who cares,te gjitha njesoj jane per mua.ciao!

philly_fier

Primus registratum

Hmm une do thosha varet nga cfare marredhenie kerkon. Nqs kerkon dike thjesht te kalosh kohen , po. Nqs kerkon per nje marredhenie qe mund te kthehet ne serious atehere une nuk do ta beja. Por varet nga shume gjera. Une kerkoj dike qe te jete i edukuar, por ndonjehere nuk i dihet..ya know

SyriKalter84

Primus registratum

per mendimin tim shkolla nuk eshte cdo gje ne kete bote nese personi eshte i zoti i vetes, por kuptohet dhe nje njeri qe nuk mund te lidh fjalet nuk do te lidhesha; megjithate edukata merret qe ne vez.

Shahisti

Primus registratum

Pse, jo!
Shahistit dhe lojes se shahut, nuke i nevojitet e shkolluara, tek une kerkohet princessa shpirtebardhe!! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/goofy.gif

Thamina

Papirus rex
Pa dashur te ofendoj askend e duke marrur parasysh jeten dhe pengesat a mundesit e njerezve kudo qe ndodhen.
Pra me shpirt respektoj cdo human ne kete univers.Por te lidhesha me dike pa shkolle?
JO!