Re: do kisha deshire tu testoja nga SOP,per nje acc
te nderuar e te rrespektuar SOP te albnetworkut,do kisha deshire te pakten te me beni nje test te vockel,dhe nese mundet te jeme dhe une nen sherbimin e userave te tjere,,ju flm
he e lexuat kerkesen time ...apo hic fare? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif lexojeni njehere dhe me ktheni pergjigje...normat (rregullat)i lexova dhe jam shume dakort me to..+ qe i plotesoj me se miri...+ qe jam djale me shkolle ...nejse ju shihni e beni...sa per kohen qe kaloj ne chat uuuuuuhhhhhuuuuu si ja bo ujku??? aq kohe rri une...me respekt Ic3-3y3s_aka_R3b3l1
TaSk_FoRc3 mos u tall ketu te tema ime re se do te ti gris floket /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ..Pak se jam i zhgenjyer.
Problemi s'eshte te testi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Primare duhet te jete sjellja, po qe shembullor te tjerat rregullohen. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Ingridi dhe Rrebeli,
Kerkesa juaj do shikohet(kjo do te thote-shihet nick i regjistruar,shihet aktivizimi, shihet sjellja) nga sop kur te hapen shtimet.Tani per tani skemi shtime per vete faktin qe ka shume aopa.Ai qe permbush kushtet do shtohet.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.