do kisha deshire tu testoja nga SOP,per nje acc

ingridi

Primus registratum
Re: do kisha deshire tu testoja nga SOP,per nje acc

te nderuar e te rrespektuar SOP te albnetworkut,do kisha deshire te pakten te me beni nje test te vockel,dhe nese mundet te jeme dhe une nen sherbimin e userave te tjere,,ju flm

r3b3l1

Primus registratum

he e lexuat kerkesen time ...apo hic fare? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif lexojeni njehere dhe me ktheni pergjigje...normat (rregullat)i lexova dhe jam shume dakort me to..+ qe i plotesoj me se miri...+ qe jam djale me shkolle :D...nejse ju shihni e beni...sa per kohen qe kaloj ne chat uuuuuuhhhhhuuuuu si ja bo ujku??? aq kohe rri une...me respekt Ic3-3y3s_aka_R3b3l1

ingridi

Primus registratum

r3b3li,po ti re plako ketu e gjete me e bo kerkesen??te tema ime??

ingridi

Primus registratum

TaSk_FoRc3 mos u tall ketu te tema ime re se do te ti gris floket /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif :p ..Pak se jam i zhgenjyer.

S

Scorpion

Guest

Problemi s'eshte te testi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Primare duhet te jete sjellja, po qe shembullor te tjerat rregullohen. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

`AsD`

Primus registratum

lol ai deri sa e ka ber ate kerkes i ka mar te gjitha parasysh

Z

Zen

Guest

Ingridi dhe Rrebeli,
Kerkesa juaj do shikohet(kjo do te thote-shihet nick i regjistruar,shihet aktivizimi, shihet sjellja) nga sop kur te hapen shtimet.Tani per tani skemi shtime per vete faktin qe ka shume aopa.Ai qe permbush kushtet do shtohet.