Djemte Shqiptare ne krahet e plakave te botes.

TONY

Primus registratum
Re: Djemte Shqiptare ne krahet e plakave te botes.

o merita po pse do dalesh nga forumi ti ?akoma nuk na njeh se kush jemi me te verete ?ore tema qe trajton ti eshte aktuale por nuk eshte vetem per cunat ashtu eshte edhe per gocat nejse une e kam shpjeguar me siper por nuk shoh arsye qe te largohesh nga forumi ,do besh si saliu qe pa nje pa dy thote do bojkotojme zgjedhjet(shaka )po provo te kalosh kohen si te gjithe te tjeret o merita pasi edhe ne te tjeret s`jemi me filozofe por kur kemi kohe fillojme e ........

Guest

Teme interesante se lexova dot tgjith se keni shkrujt shum po mendimi im eshte qe cunat shqiptare e kane humb llogjiken fare

:smash: :tipsy:

Guest

Fillimisht postuar nga Kapedani:
[qb] Ju paska hip sevdalliku per plakat keshtu. [/qb]
:lol:

TONY

Primus registratum

mendoj qe kjo teme ketu te mbyllet pasi pati goxha diskutim dhe tani i ka humbur shija........

sweet eda

Primus registratum

tani sa e lexova kete temen, shume interesante, dhe persa i perket qe thuhet se djemte shqiptare ne krahet e plakave te botes, kjo eshte 100 % e vertete, njof shume te rinj qe e kane bere kete, dhe fakti eshte qe e bejne per "dokumenta" gje qe s'ma mbush mendjen shume, pse nuk e bejne edhe gocat kete gje???, (yyyy si do me turreni tani me kete fjaline e fundit qe thashe, duke bere replika).
nejse ika, se filloi sulmi

iliriano

Primus registratum

po sigurisht qe dhe ju vajzat duhet te kontriboni ne levizje.....cfare po kujtoni se do ti gjeni gati te ghjitha? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Ej une mendoj qe ka dy arsye qe i shtyn djemte shqiptare ne krahet e plakave(imagjinojeni nji plake pa dhembe)
E para-i shtyn ana materiale,ketu fus dhe letrat.
Ndersa arsyeja e dyte vjen nga shprehja:kur s'ke pulen ha sorren.Me mire nje sorre se sa me dore /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhe nji diçka sa agresive qe jane keto gocat ketu tek kjo tema,gjithe kritika,pse nuk kritikoni veten qe nuk jeni dhe aq shume te dashura me djemte shqiptare.
Ju ngelen syte tek te huajt sidomos tek ata pleqte e pasur /pf/images/graemlins/tongue.gif

Belinea

Primus registratum

Ehhhhhhhhhh kane rrjedh qe te gjithe ne fakt /pf/images/graemlins/laugh.gif Po nga halli e bejne ama . Mundohuni gra ti kuptoni /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

Lu

Primus registratum

nuk thoni mire qe shkojne me plaka se desh ngelen te virgjer ne Shqiperi,sidomos ata te provincave.Por ama jane te shumta edhe vajzat qe shkojne me pleq e me te zinj.Pra ky eshte problem i dyanshem.Po qe nuk eshte fare problem??

b.k.

Primus registratum

ore se na tremebet me keto plakat 49 vjec

po njeriu eshte akoma ne majat e krijimtarise ne ate moshe

nejse, nuk mendoj se djemte shqiptare jane as te paret as te fundit, eshte nje fenomen boteror i njohur, dhe nese te dy palet jane dakort dhe te kenaqur me kete lidhje atehere gjithcka eshte ne regull.

nese jane lidhur sepse kane kompleksitetin e te qenit shqiptare dhe mendojne se nuk gjejne dot nej moshatare te tyre harram i qofte ....

nejse, thjesht me vjen keq qe akoma nuk arrime te dalim nga paragjykimet tona dhe te te tjereve per ne si te qenit shqiptar (pse i veme kaq rendesi xhanem)

romeo

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga rosuja:
[qb] nuk thoni mire qe shkojne me plaka se desh ngelen te virgjer ne Shqiperi,sidomos ata te provincave.Por ama jane te shumta edhe vajzat qe shkojne me pleq e me te zinj.Pra ky eshte problem i dyanshem.Po qe nuk eshte fare problem?? [/qb]
mesa shoh e njihke mire kontekstin provincial shqiptar. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po aman o njerez hidheni pak me tutje shikimin dhe mos krijoni kategori njerezish. Paragjykimet ndalojne nje zhvillim te shendoshe /pf/images/graemlins/smile.gif

iliriano

Primus registratum

me sa di une vetem lopet nuk kane paragjykime....
mmmuuuu.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

migena

Primus registratum

Pra vajza,
per vajzen shqiptare qe jetojne ne angli mos me tregoni mua por dikujt tjeter,
se cfare ndodh me te.
te uroj mbaresi dhe me mend ne koke,
se nuk eshte ashtu sic te thone dhe degjuar,

Oktopodo,pse i fut te gjithe ne nje thes,ku e din ti se si jane vajzat shqiptare, ty pse te djeg eshte shume e vertete qe jeni ne duart e plakave te botes,une jetoj vete ne Angli dhe e shikoj se cfare behet cdo dite.Dhe jam shume dakord me Meriten sepse po ju marrin neper kembe Plakat Angleze,dhe eshte shume e qarte dhe e ditur qe nderin e shqiptares nuk e ka Anglezja kurre, dhe juve ju duket civilizim te merreni me nje plake,pfffff une per vete e quaj turp,te hec ne rruge me nje burre 40 vjecar per dore,ose mund i them gjyshi im ose per ju gjyshja juaj.
Anglia dihet shume mire nga shqiptaret qe ju po u lidhet me nje Angleze dihet qe eshte vetem per dokumenta sepse per kete jetoni ne Angli dhe kete mos e mohoni sepse po i shikojme te gjitha se cfare po behet ne ditet e sotme ne Angli.
Dhe ti djalo ku ta gjesh dhe te jetosh me nje vajze shqiptare sepse te duket dhe vetja krenare,beje nje cik krahasimin me Anglezet dhe shqiptaret,qe Anglezja e kerkon kafen tek koka ne mengjes kurse shqiptarja te lan dhe kembet,por mire ju a bejne juve se per kete jeni ju.Nuk eshte se Merita eshte mbrapa bote sepse te njejten gje do mendosh dhe per mua por eshte teper e vertete qe plakat e botes po ju marrin zvarr.Ehhhhh Anglia ju ka marre mend juve shqiptareve.Mos u keqkupto por keshtu eshte.
Dhe kjo nuk eshte per xhelozi por eshte per ironi qe djemt shqiptare preferojne nje femer Angleze dhe plake qe mbi te gjitha nuk i afrohet kurre vajzave shqiptare qe jane ylle bote qe nga koka deri tek kembet.

migena

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[QB] Goce.kte qe te lan kembet e ke per nder???Amon se kom nja 2 jave pa i la a e bo i vrap knej ka tirona.

Aman o zot i madh cfare nderi mor aman,juve po ja lani te hujave gjithe diten vetem te jene mire nga gjendja ekonomike,aman kush fol,kembet shko dhe laj vete ose ti lajne plakat se eshte me mire,megjithese plaka do thote mi laj mua para.
Aman o zot ju duket vetja e mire te shoqeroheni me nje plake,e quan veten krenar?te duket vetja ylle bote?Apo nuk mendon qe keni nje pleher ne krahe dhe per cfare per gjendjen ekonomike,kjo te ben ti biesh kokes me grushta pupupuppupu.Dhe ti nuk ke pse te tallesh jep mendimin qe eshte per te dhene mos u tall ne forum. :mad:

assassino26

Primus registratum

Goca,une nuk tallem...Ti e quan cilesi te larte te vetes tek ca postiume me lart qe gocat si ti te lajne kembet ndersa kto te huajat nuk ti lajn.Permend ndonje cilesi me te larte jo vetem aq.Edhe avashni mi avashni mos u nxefni se te mira jane shqiptaret se mohoj po ama ti na ben si te ishim me te miret e botes e para nesh ska njeri tjeter.E para e pune nuk ke pse e pergjithson sepse nuk jan martu gjithe cunat shqiptar me plakat e botes,aq me pak une.E dyta e punes nuk eshte 1 fenomen vetem shqiptar se ka edhe shtatas te tjere te veneve te tjera qe nqs jo per dokumenta,per pare a ndoshta dhe dashuri jan martu me plaka.Masnej goce po ta moresh si statistike me fort jan martu gocat shqiptare me pleqte e botes...
Edhe e funit fare lejeni mer jahu miletin te martohet e te ndahet me ke t'ja kete qefi /pf/images/graemlins/laugh.gif

migena

Primus registratum

[qb] Goca,une nuk tallem...Ti e quan cilesi te larte te vetes tek ca postiume me lart qe gocat si ti te lajne kembet ndersa kto te huajat nuk ti lajn.Permend ndonje cilesi me te larte jo vetem aq.Edhe avashni mi avashni mos u nxefni se te mira jane shqiptaret se mohoj po ama ti na ben si te ishim me te miret e botes e para nesh ska njeri tjeter.E para e pune nuk ke pse e pergjithson sepse nuk jan martu gjithe cunat shqiptar me plakat e botes,aq me pak une.E dyta e punes nuk eshte 1 fenomen vetem shqiptar se ka edhe shtatas te tjere te veneve te tjera qe nqs jo per dokumenta,per pare a ndoshta dhe dashuri jan martu me plaka.Masnej goce po ta moresh si statistike me fort jan martu gocat shqiptare me pleqte e botes...
Edhe e funit fare lejeni mer jahu miletin te martohet e te ndahet me ke t'ja kete qefi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mua nuk me hyn ne pune se cfare ben bota jo,por une thjesht po jepja nje shembull,qe kete po e bejne te gjithe ne Angli,dhe sa per vajzat eshte nje perqindje teper e vogel qe mund te arrisin te bejne kete.Megjithate sa per dashurine, jane te rralle ato djem shqiptar qe bien ne dashuri me nje plake,eshte fakt sepse e thone vete qe ne martohemi me plakat vetem per hall jo se i duan.

assassino26

Primus registratum

sa per vajzat eshte nje perqindje teper e vogel qe mund te arrisin te bejne kete.
Nuk e besoj qe eshte perqindje teper e vogel.Eshte shume me e madhe se e djemve.

migena

Primus registratum

[qb] sa per vajzat eshte nje perqindje teper e vogel qe mund te arrisin te bejne kete.
Nuk e besoj qe eshte perqindje teper e vogel.Eshte shume me e madhe se e djemve. [/qb]
Ehu o djalo nuk mund ta gjejme ne se sa eshte perqindja se nuk i kena bere logarine botes, se kush martohet me pleq dhe kush nuk eshte martuar me pleq,ky eshte thjesht mendimi im qe mendoj drejt djemave shqiptar,dhe qe keshtu as une as ti nuk mund te gjejme asgje secili ka mendimin e vet dhe shiko punen e vet nuk do na pyesin neve ketu ne forum ke de marrim plaken apo plaken,une thjesht dhash nje mendim rreth kesaj teme.

Goca

Primus registratum

Penele sillu mire...Mos bej chit chat