DJEMTE NE SHQIPERI PREFEROJNE BJONDET APO BRUNET?

MLK

Primus registratum
Re: DJEMTE NE SHQIPERI PREFEROJNE BJONDET APO BRUNET?

Jo jo ashtu i duket kundershtarit, per te mbijetuar, natyra i ka fal veti te çuditeshme kameleonit :tipsy:

/pf/images/graemlins/laugh.gif prandaj me pelqenka dhe mua kameleoni thua..?? Kameleoni i nderron ngjyrat dhe se ka problem fare .Po dhe une :rolleyes: me duket se jam e vetmja tek tema ku i preferoj dhe bjondet dhe brunet.. :devil: Qe jam binjake e di ,po se isha me kamelonin.. :confused: :tipsy:

MLK

Primus registratum

Binjake me kameleonin pak veshtire te jesh se kamaleoni nuk eshte asnjehere njesoj pasi ndryshon ne funksion te situates, ça grupi gjaku ke i her ti se mos dalim me te njeten adn /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] une preferoj te ha spagetti here me salce te bardhe e here me salce te kuqe... mjafton te jene ardente :wink: [/qb]
mos ke dasht me thane AL DENTE? :rolleyes:

sa per temen, mendoj se ngjyra s'ka randsi,kur asht e mire asht e mire gjithsesi!

per mendimin tem ka edhe flok'kuqe t'bukra, geshtenje etj etj.

randsi ka mos t'jet e sajume, e te jete sa ma origjinale e kryesisht femnore.

MLK

Primus registratum

Moira une jam njesh, ne pozitiv /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu qe qeka pa rrezik, per ngjyrat ik bej nje lundrim te www.ylberi.com :tipsy:

alinos

Forumium maestatis

po ato qe i ndryshojne here pas here u pelqejne mo?

se kshu jeni dhe tipa me qime ju meshkujt, e njejta gjelle per dite ju merzitet :mad: :smash:

Zippo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] po ato qe i ndryshojne here pas here u pelqejne mo?

se kshu jeni dhe tipa me qime ju meshkujt, e njejta gjelle per dite ju merzitet :mad: :smash: [/qb]
Fillo e prano realitetin! Meshkuj monogame qe te duan te kene marredhenie vetem me nje femer shume, shume, shume zor te gjesh! :rolleyes:

alinos

Forumium maestatis

i see!

vjen nga babezia thua, apo komplekset e femijerise ne masturbim te plote???

disku

UNI

E ose kjo nuk mund te thuhet per vajzat as well? :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Tyt jazek, londra u ndez si cigare ju bani filma. /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

Uni
me kto nervura, te vi un-derground e te mberthej nje te puthur /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :wub:
:kiss:

disku

UNI

:kiss: U r more than welcome, fundja underground per trimat asht. :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

alinos:
po ato qe i ndryshojne here pas here u pelqejne mo?

se kshu jeni dhe tipa me qime ju meshkujt, e njejta gjelle per dite ju merzitet
E mira do ishte ti nderronin per dite se do na dukej sikur kishim shume /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kurse per punen e qimeve te meshkujve une per vete i kam asgjesuar me kohe, se kan dal ka moda keshtu qe ne plazh po pata kaskete nuk e merr vesh njeri ne jam biond apo brun, biles as ne plazhet natyriste :lol: :lol:

Zippo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] i see!

vjen nga babezia thua, apo komplekset e femijerise ne masturbim te plote??? [/qb]
Ndoshta ke te drejte! Ne jemi femije te rritur, thuhet! /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S. Nuk eshte puna ime, po duhet te kete rrjedhur shume uje ne ato burime /pf/images/graemlins/laugh.gif qe kur ishte hera e fundit qe ti ke pasur rast te njohesh nje mashkull nga afer /pf/images/graemlins/laugh.gif :confused:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga *Uni*:
[qb] :kiss: U r more than welcome, fundja underground per trimat asht. :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol:

ti je yll!!!
kshu virtualisht, se per se gjalli se kum pas fatin me ta pa turicken! /pf/images/graemlins/tongue.gif
Me bej nje ftese, te vi perseri ne Umeriqi se me jane merzit ushqimet e fresketa dhe dua ca OMGJ :wink: :tipsy:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb]
E mira do ishte ti nderronin per dite se do na dukej sikur kishim shume /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kurse per punen e qimeve te meshkujve une per vete i kam asgjesuar me kohe, se kan dal ka moda keshtu qe ne plazh po pata kaskete nuk e merr vesh njeri ne jam biond apo brun, biles as ne plazhet natyriste :lol: :lol: [/qb]
ti i ke heq vete apo te kan ra /pf/images/graemlins/tongue.gif
jo se ka teori te ndryshme per te dyja tipet /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Zippo:
[qb]

P.S. Nuk eshte puna ime, po duhet te kete rrjedhur shume uje ne ato burime /pf/images/graemlins/laugh.gif qe kur ishte hera e fundit qe ti ke pasur rast te njohesh nje mashkull nga afer /pf/images/graemlins/laugh.gif :confused: [/qb]
none of your business, you are right!
por, le te themi se je totalisht gabim!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

ato qe kane qen teteperta e kan venin ne plena, sidomos ne stinen e veres :tipsy:

alinos

Forumium maestatis

:eek: nje shqiptar metrosexual :eek:

ta qita bojen /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

jo po veturosexual :lol: :lol: :lol:
Nuk guxo robi te flasi per floke e qime ketu se direkt ta lidhin me anen seksuale :eek: Une nuk kam moshe akoma te merrem me keto pune se jam minoren keshtu qe mos me ngaterroni kot /pf/images/graemlins/laugh.gif