e kush asht tu i kerkuFillimisht postuar nga Zippo:
[qb]Fillo e prano realitetin! Meshkuj monogame qe te duan te kene marredhenie vetem me nje femer shume, shume, shume zor te gjesh!Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] [/qb][/qb]
Fillimisht postuar nga Moira:
[QB] /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti Ester kalon direkt ne mbrojtjen time ...S'ka me guxu kush me te sha..Po nuk e mora vesh nga anon Bjonde apo brune ?? :devil:
:wave:
pak pak pkak por pak me shume nga bjondet me floke te gjate(tip shakira) dhe sy bojqiell se keshtu jam edhe vete... /pf/images/graemlins/wink.gif
FLM shume per mbrojtjen /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe ti po pate nevoje ketu me ke :wave:
po ca ma, ca me ju than ktyne tipave qe bajn sikur kan nga 5 femna ne nji koh /pf/images/graemlins/tongue.gif ...na e bajn vedin edhe si sulltana...disa mezi po gjejn nji jo ma me majt ka 2-3 prej her...mos t'bajn sikur kena nevoj shum per ta...se ka edhe tipa t'mir qe e majn si princesh atë qe kan biles edhe tan jetenFillimisht postuar nga MLK:
[qb] Mire e ke mij Roza une jam triplegame per vete e spo me kerko njeri, imagjino ata monogame qe as i vete njeiut ne menie me i kerku :lol: :lol: [/qb]
Po si nuk vlen /pf/images/graemlins/smile.gif edhe per ty o i larguar nga memedheu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif kjo pyetje eshte e vlefshme :thumbsup:Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] cfare pyetjet djemt ne shqiperi pse per ne qe jena ne diaspore a nuk vlen kjo pyetje a? /pf/images/graemlins/laugh.gif
brune ngjyre e lehte po me fije te verdha e sy bojqielli ta heqin petllen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: mos vdeksh kurre :lol:Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]:lol: Harrova /pf/images/graemlins/laugh.gif !Fillimisht postuar nga SHIRAZ:
[qb] :smash: edhe ti Brut :smash: [/qb]
Megjithate nuk e kam llafin per bjondllikun tat : ti je anallim loje /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Flas per ato qe edhe vetllat duhet t'ja morrin borxh komshijes kur kane noi sebep dasme /pf/images/graemlins/laugh.gif ! [/qb]