Iliro Dardan
Valoris scriptorum
Ne fakt eshte krishti por i fese ortodokse.Si foto me Zotin si esht ajo foto
Mami eshte ortodokse kurse babi eshte mysliman.
Ne fakt eshte krishti por i fese ortodokse.Si foto me Zotin si esht ajo foto
Aha respekte per mamin sepse qenka si unaNe fakt eshte krishti por i fese ortodokse.
Mami eshte ortodokse kurse babi eshte mysliman.
Ku ka sherr, kerko gruan ka thene ai i mocmi!Te kjo tema Djalli dolen disa probleme. Te jete e mundur valle se grindjen e ka futur Djalli?
Gruaja fut shejtanin ne shishe...E di ti kete :/Ku ka sherr, kerko gruan ka thene ai i mocmi!
Tek grindja eshte femra dhe jo djalli qe dikton
Te filmi "Kapedani" thote taksisti: "shershe la fam, do te thote se sebepi i sherrit eshte femra" Jo jo s'mund te jete e mundur me keto vajzat tona. I kemi si embelsira dhe s'mund te shkaktojne vecse ADMIRIMKu ka sherr, kerko gruan ka thene ai i mocmi!
Tek grindja eshte femra dhe jo djalli qe dikton
den pas na gamithis alu jati emis den gamame adres an adras ise!είστεοιπόρνεςτης Αλβανίας.
hej po cne kto fjale grege?den pas na gamithis alu jati emis den gamame adres an adras ise!
ZonjusheEdhe ti kshu e ben ket pune o zonje e nderum.
Cfare dege po studioni ne Universitet apo per ca keni mbaruar ne universitet?Jo nuk eshte e thene por une jam tip qe me plq te guxoj kjo eshte e gjitha...Nuk del ne te gjitha rastet keq nese di ta menaxhosh situaten
Jasht temeCfare dege po studioni ne Universitet apo per ca keni mbaruar ne universitet?
Po perse nuk ia kthen pergjigjjen.Per mendimin tim kur dikush te pyt diqka duhet t'ia kthesh pergjigjjenJasht teme
1.Sepse nese ka interes te me pyese mua le ta beje privatisht 2.Nuk ka lidhje me temen qe po diskutohet. 3.Sepse ndoshta kam deshire e ke menduar kete :/Po perse nuk ia kthen pergjigjjen.Per mendimin tim kur dikush te pyt diqka duhet t'ia kthesh pergjigjjen
E vertete. Por mirdita vete do pergjigjej sepse ajo s'do t'i prishe qejfin askujt edhe duke cenuar pakes interesat e saj te ngushta. Vetem kujdes se te kjo tema e djallit ka sherre...1.Sepse nese ka interes te me pyese mua le ta beje privatisht 2.Nuk ka lidhje me temen qe po diskutohet. 3.Sepse ndoshta kam deshire e ke menduar kete :/