Ditari i dites

bebi

Primus registratum
Re: Ditari i dites

Fillimisht postuar nga albscutari:
[qb]Blue c'fare ushqimi perdor mar naqe :confused:

se qysh se kam ardhe ketu ,vetem tuj kercy ke

mete,dhe nuk je dobesu aspak :confused:

--------------------------------------------------
Jeta eshte nje shetitje nga martaniteti
deri tek varrezat!!![/qb]
jam moj, s'jam mar
smilie_lol.gif

keke unshem pervedi me duket... qe mor zotni
smilie_koch1.gif

jena te kalitun na nuk dobsohna kollaj... sidomos qysh se kena ra n'cimcakeza
smilie_bubble_blue.gif

paradise

Primus registratum

Fillimisht postuar nga nak:
[qb]VEC NJI SUGJERIM

mos ndoshta te pika pikat skodrinoni ka dashte me diftu se nder te tjera dhe ka praktiku penetrimin e pesinit ne ndonji organ seksual femeror???

ndoshta e kam gabim... pres reagimin tuaj...[/qb]
Ti Nak bane e na dhe ma ata sugjerime tash pa te kapi per vesh te qes jasht prej temes teme, maje mar at sugjerim per vedi,se un nuk deshta me e dit at lloj gjaje...
Qe reagimi jem :smash:

paradise

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Skodrinon:
[qb]Kush te tha Rosi qe e kam pas fjalen per te dhjere apo edhe ti si Naku me hipoteza /pf/images/graemlins/smile.gif ?
Meqe po ma kerkoni po jua them :
Ose ma mir s po jua them se pa na myllin temen shum te dashur te Rozit se mua ma kan mbyllur nje pastaj edhe pakez enigme ka lezet hi hi hi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Un nuk thash asnje gja mar Skodrinon se ca ke ba ti, sygjerimet i dhane ato dy tjert....
Po nejse ma mir mos na e trego.... /pf/images/graemlins/wink.gif

skodrinon

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rosi:
[qb]
[qb]Un t kam hanger ,t kam pi,e t kam ....... /pf/images/graemlins/smile.gif me pak fjal ja kam xi jeten festes /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Paske hanger, paske pi, po ne vend te atyne pikave ca ke dasht me shkru.. :smash:
Te Ditari i dites tregohen te tana , te lame dhe te pa lame...
Mend per tjeter here /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Rosi mas ma luj Nakun vete ke e ke than me lart me te lame e t palame /pf/images/graemlins/smile.gif

paradise

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Rosi:
[qb]
[qb]Un t kam hanger ,t kam pi,e t kam ....... /pf/images/graemlins/smile.gif me pak fjal ja kam xi jeten festes /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Paske hanger, paske pi, po ne vend te atyne pikave ca ke dasht me shkru.. :smash:
Te Ditari i dites tregohen te tana , te lame dhe te pa lame...
Mend per tjeter here /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Rosi mas ma luj Nakun vete ke e ke than me lart me te lame e t palame /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Un me duket se kam fol me ty dhe jo me Nakun, te takote ty me u pergjigj...
Mandej Naku t`na e kishte dhan sygjerimin pak si me kode,jo aq shqip :smash: :tipsy:

skodrinon

Primus registratum

Naku naqe si duket do ta ket pas 10 edukaten seksuale /pf/images/graemlins/smile.gif

paradise

Primus registratum

[qb]Naku naqe si duket do ta ket pas 10 edukaten seksuale /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
I lumte Nakut nqs do ta ket pas 10...
Naku i shkruvi njata fjal aty e tesh nuk po na bahet i gjall..
Duhet me dal para gjyqit ktu se ka thy rregullat /pf/images/graemlins/laugh.gif

paradise

Primus registratum

Ca asht mar aja gjaja e keqe?
Ma mir mos na e trego se po na thu edhe ti nja j fjal qe nuk duhet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Albsniper

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Karl von Ghega:
[qb]Po mundohem me e postu ne te tana temat:
Shkodran ! ju lutem flitni ne dialekt ne kjofte se e ndini vedin SHKODRAN!
Zoti ju bekofte[/qb]
O ti kar(l) a si e ke emrin? Para se te jemi shkodrane jemi shqiptare te gjithe e na i ler keto feudalizma e zotin qe na ka bekuar boll deri tani...e mos u fut kudo per te fituar fame a cfare dreqin do te fitosh? Do te shkruaj shqip sa here te me teket zoti pyke dhe po ia lejoj vetes te jem shume mendjengushte dhe gabim kete here kur lexoj akoma budallalleqe si keto te tuat...

Tan t'mirat e zoti ta bekoft mendjen tande mor grup! E sa per shkodran ajo edhe ne shkoder asht shkodran ne numrin njejes e shkodrane ne numrin shumes...shko mso shqip...

Genti

paradise

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Albsniper:
[qb]
Zoti ju bekofte[/qb]
O ti kar(l) a si e ke emrin? Para se te jemi shkodrane jemi shqiptare te gjithe e na i ler keto feudalizma e zotin qe na ka bekuar boll deri tani...e mos u fut kudo per te fituar fame a cfare dreqin do te fitosh? Do te shkruaj shqip sa here te me teket zoti pyke dhe po ia lejoj vetes te jem shume mendjengushte dhe gabim kete here kur lexoj akoma budallalleqe si keto te tuat...

Tan t'mirat e zoti ta bekoft mendjen tande mor grup! E sa per shkodran ajo edhe ne shkoder asht shkodran ne numrin njejes e shkodrane ne numrin shumes...shko mso shqip...

Genti[/qb]
Hejjjjjjjjj ti zotni albsniper,kot i re ne qaf te shkretit se nuk ka than asnje gja te keqe, nuk e meritote me marr nje pergjigje te atill.Here tjeter numro deri ne 100 dhe pergjigju.. :smash:

albscutar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Albsniper:
[qb]
Zoti ju bekofte[/qb]

Genti[/qb]
-------------------------------------------------
upssssssssssssssssssssssssss gento :eek:

-------------------------------------------------
" Art is long , but live is short "

Albsniper

Primus registratum

....100...numerova...rosi, keta si puna e von geges po hedhin gurin e po mshehin doren.... megjithse nuk kam shum kunder tyne ne keto momente sidomos ne Kosove po farketohet nji identitet i ri kosovar (qe sipas meje nuk ekziston ndaras nga shqiptar) dhe po kapen me gegnisht...neve si shkodrane nuk na prish fort pune, por ktu ne Kosove po luhet shum me kete karte nga njerez qe thjesht po duan qe 2 milion vete t'i quajne kosovare, t'u shpikin nji flamur te ri (sic e kane shpikur para ekzaktesisht dy javesh) dhe nje himn te ri...mbrojtja e ktyre eshte nje gjuhe e re e paster gege...qe per mua nuk ekziston...Une besoj dhe jam krenar qe jam shqiptar, besoj ne gjuhen shqipe, flas shqip e jam shqiptar...Kur kam qejf shkruj shkodranisht, kur kam qejf cfare du une...kurse keta bukuroshat si ky kushedi ku i kan qellimet...

Sa ma larg jam prej shqipnie aq ma shqiptar jam...Pastaj jam shkodran.

Nejse, ka mundesi si i fola pak ashper...por asht ba boze kjo teme ...

skodrinon

Primus registratum

Albsniper atyne kosovarve thuju vetem ça ka than i madhi Fishta per ta : E dona Kosoven pa kosovar . Nuk ja vlen mu marr me ta se ata jan patriota vetem per fjal .

Albsniper

Primus registratum

[qb]Albsniper atyne kosovarve thuju vetem ça ka than i madhi Fishta per ta : E dona Kosoven pa kosovar . Nuk ja vlen mu marr me ta se ata jan patriota vetem per fjal .[/qb]
O bos, un te ngatrrova me nji shok temin ne nji mesazh tjeter...desha vetem me than si kta ne Kosove jan shume shqiptare...per momentin nuk me pelqen me e than, vec jane shum ma patriota se ne...une mendoj si shqiptaret jane nji komb, nji zemer, nji gjuhe...dhe kane potencial njerezor dhe intelektual per te qene nder kombe te nderuara te botes...prandaj, megjithse nuk bej shume per shqiptarizem, besoj fort se nje dite shqiptaret do te kene vendin e tyre mes kombeve te tjera te begata...shpresoj, permbahem per te mos prishur pune, bej dicka ne qofte se mundem...

Juaji,

Albsniper

ps. sa pak shkodrane shkruajne ketu...sa shume te tjere shkruajne neper tema te tjera

paradise

Primus registratum

Ktshu me pelqen te shoh mar albsniper pa nerva..
Se gjithkush ka liri per me shpreh mendimin e tij..si thu ti?

skodrinon

Primus registratum

Albsniper na vetem se kena ken edhe jena nje popull qe kena vujt n histori s kena mujt me ba hajr kund per njat na ka dal nami i keq si i thojn fjals prej hallit por qe jena nje popull i kulturum ate as qe e kam me dyshim .Psh ktu n Turqi kan shum respekt per shqiptaret dhe ate respekt e kemi fituar dmth siç e kemi fituar ketu mund ta fitojm gjithkund edhe kena figura si Kadare ose Noli qe respektohen ne çdo vend te botes dmth ne e kemi ate potencial dhe kulture qe te jemi nje popull qe respektohet kudo por ndoshta nga ndryshimi i regjimeve dhe eksodet shkuam ne ate pike qe tani shqiptaret perdhunohen dhe nuk respektohen por ma merr mendja se koha do ta tregojn ç popull jemi .

paradise

Primus registratum

Hej rini,po si nuk na tregut par zoten njaj ngjarje interesante....
Apo tan njesoj me jete monotone.. /pf/images/graemlins/frown.gif

skodrinon

Primus registratum

Un e prishi monotonin tu mendu tan kohen per Rosin pa s pa ju tregoj se ç bej /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

paradise

Primus registratum

Mos me mendo shum per mu mar Skodrinon se kam frik se po te bahet edhe aja monotoni..