Ditari i dites

skodrinon

Primus registratum
Re: Ditari i dites

Nak kot s kan than tan per vedi e zoti per te tan /pf/images/graemlins/smile.gif pa Rosit s mund t ja bej nje gje te till as vet se di pse :confused:

axl

Primus registratum

Pse a ta ban Rosi ty a? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Deshta me shkru dicka prandaj....

paradise

Primus registratum

Un nuk po jam asnji koment ket here.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Vec po ju pershendes me nje kange qe jam tu e degju /pf/images/graemlins/tongue.gif

sea608

Primus registratum

Ros, maj yll.... si ia ka kaluar sot?? m'co nji mesazh nese don te takohemi....

paradise

Primus registratum

Paaaaaaaaa jan ba shum simpatizanta itesh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

skipe

Primus registratum

E keni marr itash me t´randa. Dashni t´qmendun keni fillu, e po njashtu, si te terbum, po e maroni. Eh, sa kohe t´veshtira kane ardhe. Dikur ne Vitet 90 ja kena lyp njeni tjetrit me pak Lezet, kurse Sot:*Kap Kryt n´grushta* Ta lypin sa n´kam e n´dor.

-----------------------------
PS. Thjesht per Humor.

te fala

skipe

paradise

Primus registratum

Hajt demek se po nje pergjigje.........
Po te pakten jepe ne rregull po jo mrapsht ti skipe. :mad:

skipe

Primus registratum

E dashtun Rossi,

ke te drejt kur thu qe ndoshta nuk e kam kap Themen, e se Pergjigja jeme te len me deshiru. U mundova me gjet Fillimin per me kuptu se per ca bahet Fjal, por e pata kot, nuk gjeta Gja.  Komentari jem ichte thjesht per Humor dhe nuk tu drejtote ty perssonalisht. Nqf. pa dashje te kam prek, kerkoj falje!!!!

Te fala

Skipe

paradise

Primus registratum

Te lutem mos me kerko falje,mar gentilman... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

sea608

Primus registratum

Ros maj, m'thane qe ishe bere kinge sot.... une dal nga zyra si dje, a takohena te vendi? Shpresoj tia kesh kaluar mire sot, t'fala simpatizantave /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

paradise

Primus registratum

Ha ha ha sea608 mos ja trego te gjithve sekretet tona.......
Edhe kush te tha se vetem sot jam bere kinge /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

auto-message: "A group of monkeys has escaped from mandai zoo yesterday night and one of them is believed to be reading this msg now!"
Un gruppo di scimie e scappato ieri sera dal "mandai zoo" e si crede che uno di loro sta leggendo il msg ORA!

dioklea

Primus registratum

mire paskeni ece.disa gjera me pelqejne disa jo.kujt i ka shku mendja per buk kallamoce? /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

paradise

Primus registratum

Faleminderit shkodrane away per komplimentin,te takon edhe ty.
Edhe ti Dioklea mas pyt kujt i ka shku mendja,po na e bjer buken kallamoce /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

axl

Primus registratum

Edhe mu po me duket vedi e re,taman qe paskam kohe pa e shfletu ditarin.Rozmari ishalla te ka kalu... /pf/images/graemlins/wink.gif
U qa me ka ndodh sot.... /pf/images/graemlins/laugh.gif