Ditari i dites

dioklea

Primus registratum
Re: Ditari i dites

hejla ciao te gjitheve.u knaqa tu lexu pergjigjet tuja.vertet po afrohen karnevalet e ne venezia eshte shume bukur.neser do vime ne venezia metallica por shpresoj te ju shohim ne pjace.vetem per shqiptaret i keni falas maskat?

giorgio

Primus registratum

Po dite te vish deri ne pjace!mund te me gjesh,ose mund te gjej une se mund te jesh person i veqante!?
edhe masken ta bejme falas ty qe je je je 'Shqiptare'
edhe naj shoqes tende nga 'korea e jugut'..
Nje keshille: kur te marresh guximin me shkru ne AF
flej para se mund te marre gjumi tuj shkru,...ha

Kordelja

Valoris scriptorum

Mirdita Shkodra, erdha sa me ju pershendet pak se ju kam merka dhe nese keni pare ketj rrotull nje mikun tim te vjeter metalar m'i beni shume te fala dhe i thoni te me coje ndonjehere ndonje PM.

Ju perqafoj te gjitheve!

smile-.gif

dioklea

Primus registratum

sa me bere te qesh me ate pergjigjen tende.pjacen e gjeta se nuk ishte hera e pare qe vija,por ta dish se do vij perseri kete jave.mos ke ndonje shok nga korea e veriut qe ti bejme bashke me kete shoqen time nga korea jugut

dioklea

Primus registratum

sa me bere te qesh me ate pergjigjen tende.pjacen e gjeta se nuk ishte hera e pare qe vija,por ta dish se do vij perseri kete jave.mos ke ndonje shok nga korea e veriut qe ti bejme bashke me kete shoqen time nga korea jugut

axl

Primus registratum

O njerz a ju ka hup ditari a?
Qe nje te fort qe e ndiva sot!

Qe si e kerkon nje femen burrin:

1)Qe ky burr te bajn me hanger mire
2)Qe te fitojn shume,te jet Bos me pak fjal
3)Qe te jet i zoti ne shtrat
4)E qe kto tre, te mos njifen kurr me njeni tjetrin! /pf/images/graemlins/laugh.gif

bellisima

Primus registratum

Feb.28.2003 (friday)

Sot tan dita me ka shku tu hanger /pf/images/graemlins/laugh.gif

/nick Llupcja

dreqja

Primus registratum

Hi!
Sot ishte nje dit terrese..,gjith diten ne shtepi..,.edhe un kam hanger shum mar zot..,por qa me ba.,duhet me hanger ifije se jam cik e dobet /pf/images/graemlins/tongue.gif pacim

ezhderha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga axl:
[qb] O njerz a ju ka hup ditari a?
Qe nje te fort qe e ndiva sot!

Qe si e kerkon nje femen burrin:

1)Qe ky burr te bajn me hanger mire
2)Qe te fitojn shume,te jet Bos me pak fjal
3)Qe te jet i zoti ne shtrat
4)E qe kto tre, te mos njifen kurr me njeni tjetrin! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sa pak kerkoka dhe ajo, tu u derdhe modestija...

ezhderha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dreqja shkodrane:
[qb] Hi!
Sot ishte nje dit terrese..,gjith diten ne shtepi..,.edhe un kam hanger shum mar zot..,por qa me ba.,duhet me hanger ifije se jam cik e dobet /pf/images/graemlins/tongue.gif pacim [/qb]
moj ty te bafte mire e mos rri hic tu u justifiku sa andej e ketej! asht ma mire se me ndeje ne greve urijet(versioni popullor i dietes) e me u ba si skrraje me demek se me u duke elegante!

paradise

Primus registratum

Ktu paska hec muhabeti shume,mu dashkan dite te tana me hy ne brendesi te bisedave.....
Po nejse, a jeni tan mire? /pf/images/graemlins/smile.gif

axl

Primus registratum

Tesh jena mire po si kena ken asht halli.Me kishte marr malli per bes edhe jo vetem mu......po e di se me njerz te sigurt ke ken. :rolleyes:
Jeeeeeeee ke ardhe as nje dedikim mu? :confused: Bahhhhhh

ezhderha

Primus registratum

puuuuuuu sa temena i bajne keto dyja njena tjetres. boll ma boll, boll duruem 50 vjet! ca fituem???????

nejse.......pa lidhje.

paradise

Primus registratum

Axl edhe mu me ka marr malli,nuk kam nevoj me te ba njaj dedikim,se ti e din se ca kam ne mendje...
Spo vazhdoj ma se po e merzisim Nakun. /pf/images/graemlins/smile.gif

axl

Primus registratum

Jo Nakun un e di per te durushem,ishalla nuk gabohem!!! /pf/images/graemlins/smile.gif

dioklea

Primus registratum

pershendetje!pse te duken grada profesor e pedagog apo mos deshe te thoje PR.DR NAKU :eek: :eek: