Ditari i dites

ezhderha

Primus registratum
Re: Ditari i dites

Fillimisht postuar nga axl:
[qb]
Nak e di se nuk man krahune kerkuj e se je drejtesia ne person, po ke kujdes here te tjera se merziten njerzit mandej. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
po kush te ka merzite ty moj??? mos ia prifte zoti mbare dy dite rresht!

bebi

Primus registratum

ta kam than se kujt me i fol nak me kohe: talk to the elbow!!!!! u're not woth better than that!

axl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga nak:
po kush te ka merzite ty moj??? mos ia prifte zoti mbare dy dite rresht! Jo mor Nak nuk e kisha per vedi,se mu edhe me me merzit, ka kush me ngushllon,(per çdo dite e ma i mire bahesh ti Nak),kjo ne kllapa me doli kshtu si pa dasht, /pf/images/graemlins/laugh.gif po mu me vjen keq per ato qe kan prit pergjigje tjera prej tejet.
blush.gif

bebi

Primus registratum

hahahaha mos harxho kohe tu mendu per tjere po shko futja nji vrep se ke nevoje per excersise!

bebi

Primus registratum

po femnave i shkon t'pakten!!!
(sa shpesh perseritet historia e dhelpnes edhe rrushit ee) vetem me nji ndryshim: se dhelpna jan ba shume tesh.

ps:nak at gishtin e din vete ti /pf/images/graemlins/wink.gif

:thumbsup:

Merlin

Primus registratum

Eshte e vertete qe jane ba dhelpna shume itash por rrushi nuk mbaron,ose ma mire dhelpna ne rrush ka met viktime,

ezhderha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] ta kam than se kujt me i fol nak me kohe: talk to the elbow!!!!! u're not woth better than that! [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif para se ,e i fole berrylit tand i kisha dhane nji afsh puthjet ma perpara! i kam buzet me mish, s'ishe pendu!!!!!!!!!!!!
u r really worth of it!

ezhderha

Primus registratum

[qb] po femnave i shkon t'pakten!!!
(sa shpesh perseritet historia e dhelpnes edhe rrushit ee) vetem me nji ndryshim: se dhelpna jan ba shume tesh.
ps:nak at gishtin e din vete ti /pf/images/graemlins/wink.gif
:thumbsup: [/qb]
u prite zot, po si dreqin s'e dikam gishtin moj drite diellit!!! TI VEC MBAJE DREJT!

bebi

Primus registratum

jo te pyta a e din se e kisha fjalen te mirmbajtja, se mos i ke thojt e gjat edhe vret vedin /pf/images/graemlins/wink.gif

ezhderha

Primus registratum

kur s'me dhimbesh ti e pse u dashka me mu dhimbe vedi!!!! mandej me te ba dam kishte me te dale zani !

bebi

Primus registratum

excl.gif

tesh jam dakort per her te par me danae edhe me shum anetar te AF qe thojne se shkodranet jane maloke! por me nji ndryshim: se varet se ke qujn shkodran ata, turistat ne shkoder apo shkodranet taman, se koht e fundit ka shum turista ne shkoder, edhe per fat t'keq po njollosin emnin SHKODRAN!

paradise

Primus registratum

Hej fmija ca keni ba tan kto bisedime kote ktu...Duhet me msu nje here me shkru ma amel...
Blue na ra nje here ne qetesi,po tesh paska fillu me cu kryt prap,tu fol marrina,po hajt se do ta ket me sezone,edhe i falet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

paradise

Primus registratum

Axl vec ti me knaq me shkrimet e tuja,po me ke zhgenjy pak,un te njoh ma ndryshe... /pf/images/graemlins/frown.gif
Jepja tjerve pergjigjen qe i takon :smash:

ezhderha

Primus registratum

[qb]
excl.gif

tesh jam dakort per her te par me danae edhe me shum anetar te AF qe thojne se shkodranet jane maloke! por me nji ndryshim: se varet se ke qujn shkodran ata, turistat ne shkoder apo shkodranet taman, se koht e fundit ka shum turista ne shkoder, edhe per fat t'keq po njollosin emnin SHKODRAN! [/qb]
cfare kunjit e!!!!!!! zhari krejt me bani, percelloi krejt......

bane prove dhe nji here BLU, ke mundesi per ma teper.

axl

Primus registratum

[QB] hahahaha mos harxho kohe tu mendu per tjere po shko futja nji vrep se ke nevoje per excersise!
----------------------------------------------
Blue po a tu duka se kisha nevoj per exercise ne anderr a? /pf/images/graemlins/blush.gif Mandej jam un ajo qe harxhoj kohe tu mendu per tjeret,cy ca ban ti per mu me shef edhe ne anderr(hajde merr vesht punet tande?)
help.gif

axl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rosi:
[QB] Axl vec ti me knaq me shkrimet e tuja,po me ke zhgenjy pak,un te njoh ma ndryshe... /pf/images/graemlins/frown.gif
Jepja tjerve pergjigjen qe i takon :smash:
--------------------------------------------
Po moj me te knaq ty jam tu shku,Ro, veç ty po me duket se nuk te jam pergjigje, edhe e kryva tesh.U pershtypjet tuja maji fort e mos me ban me marr masa... :mad: Itu jena na!

Merlin

Primus registratum

Ciao,dhe pak dite dhe jane karnavalet'ktu ne Venezia'me maskat me te veqanta qe ndoshta kam pare,por nje nga gjerat e bukura eshte sepse kete vite kane mare 500 studenta nga Akademia e Arteve te bukura,nderta dhe shtate shqiptare por shkodrane per fat te keq s'ka, mexhithate mjafton te qenit nga i njejti vend...
Festimet filloin qe te premten,dhe mbyllen pas dy javesh: Ne qoftese ndonjeri nga ju e ka vendosur te vizitoi Venezian ato dite,ne pjacen San Marco do te gjeni bashkatdhetaret tuaj dhe nje maskim per ju do jete gratis dhe nje kenaqesi,une sjam ne Akademi por do jeme me ta': Dhe dje tek mensa po diskutonim sa lezet do te ishte "me thonin'te vije nje dhe te thote'Shqip'me pelqen te bej kete pikture'maske':
Do tju thoja Nak dhe Blu etc mos e teproni,shkruani dhe naj gja te lezetshme kajher:
ashte ba boze ajo replike tash"