Re: Ditari i dites
Kam kohe qe s'kam shkru ketu por rremuja me pelqen pak a shum e keni ba si te Isaja itash se mer vesht i pari te dytin,por e pelqyshme:
,,,/ Pa shum komente po ju shkruaj pak nga ditari im:qe e Kam Titulluar "Voglia Di Vivere"
''Eh sa gezim me doli gjumi dhe sot s'ma kishte marr mendja pas gjith asaj te pimes te mramshme dhe Droges Zviceriane qe na soli nje Anglese,fjeta vone por mire si i dekun ose me mire vdekjes ndoshta i qita frigen dhe prandaj me la,apo me shpetoi kesai heret'.Qa jam lodhe me veden o shok! ndoshta edhe ty te merzita me kto shkrime pisanjose por te verteta,'Ditar athu do kem nostalgji per kto shkrime naj here,tham se po"?
Si do si te jem, e pranoj veten por nje gje:Jeten e jetoi deri ne fund dhe c'do qast pak mendime dhe shume vepra"Ej se kjesh tu harru nji gja, kam pase provimet kto dite,'po kush te pyti?hajt ban demek se nuk ke ndi gja se me kan ardhe ne maje te hundes" tesh per mos me shku ma gjate pa e la me kaq,dhe po ju tham nji gja po qe kush ka kjo ane'Veneto'ju ftoi ne diskoteken 'Casanova' ne Venezia te Ejten mrama...hajt tana te mirat dhe mos u merrni me leshna kote,Fuck world,we are the best of univers,a'e doni''''''''',....