Ditari i dites

bebi

Primus registratum
Re: Ditari i dites

kam ndi se njena asht metaman peshe e rande ne pergjithsi, duke vecantu hemisferen e siperme te kafkes, edhe te mrapme.

a i pergjigjet kush apelit? :confused:

ezhderha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga axl:
[qb] Nak,supozojm se ajo te kishte than ty....,a e kishe majt ti a?Pah sa kurjoze jam....! :eek: [/qb]
edhe po, po jo pa te marre leje ty ma perpara!!!!

bebi

Primus registratum

ju lutem pergjigjuni apelit ktu, jo ne privat! /pf/images/graemlins/wink.gif

pershndetje shkodran, si jeni anembane.
sa mos me dal nga tema, po shkruj nji pjes mikroskopike te ditarit tem.
ora 8 am. perpara se me dal hapi posten elektonike. ndermjet disa mesazheve shum interesante gjej nji edhe ma interesant se te tjeret. ca asht shkru? kush e ka shkru? hmmm di me ju thane qe me ma pas nis nexho shabani s'm'kishte ba me qesh aq shume.

ciao raga, fatte i bravi !

Diddy19

Su@mi

E dashur Kiti!(Keshtu e quante Ana Frank ditarin e saj)Sot jam çu ne oren 7:15.Ma mire me thane me kane çu,se me kene per mu as ne 10:00 s isha çu.Ata te shpise i kishte marre malli per mu.Mandej u mundova e fjete prape.Pa ça me i ba asaj kojshise qe ishte çu ne qejf:kendote neper korridor kange te marra greke.ça me i thane!Tesh jam ne mesim:eek:nline.Po kam nje gjume!Ma nisni me email nji kafe re forte se po pertoj me shku me e marre tek distributori!Ia kaloshi tane ma mire se une!Shnet!

paradise

Primus registratum

Po ti per ke e ke pas maj blue,qe njena asht peshe e rende......na e trego .....
mandej po te apelojme fill,ashtu si duhet bile

paradise

Primus registratum

Fillimisht postuar nga nak:
[qb]
[qb] Nak,supozojm se ajo te kishte than ty....,a e kishe majt ti a?Pah sa kurjoze jam....! :eek: [/qb]
edhe po, po jo pa te marre leje ty ma perpara!!!! [/qb]
Po pse mar po i merr leje asaj...???
A u lidhet ju dy a? /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rosi:
[qb] Po ti per ke e ke pas maj blue,qe njena asht peshe e rende......na e trego .....
mandej po te apelojme fill,ashtu si duhet bile [/qb]
un e kam ba te kjarte per ke e kam /pf/images/graemlins/wink.gif

ezhderha

Primus registratum

pordha kur ngaterrohet neper breke, gjaja ma e mire asht me ule breket e me e lane me dale jashte!!! (nji mendim dhashe...)

ezhderha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rosi:
[qb]
Fillimisht postuar nga nak:
[qb]
edhe po, po jo pa te marre leje ty ma perpara!!!! [/qb]
Po pse mar po i merr leje asaj...???
A u lidhet ju dy a? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
na tash qe jena pa u lidhe marrim leje, se kur te lidhena s'ka ma leje!!! ku jena na ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif !

axl

Primus registratum

Qa paska ndyshu ditari ktu krejt,tesh e mrapa nuk paske nevoj me u pergjigj hiq se nuk te len kush rrall.... :tipsy:
-----------------------------------------------
Nak mor, po qa jan kto pytje po a te kam ndalu ndoj here gja un ty?Tesh ka ardh koha me ndalu ndalesat,per liri po luftojm.... apo jo? /pf/images/graemlins/wink.gif Pah kahere nuk paskem shkru.....Jeni ma te miret :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Merlin

Primus registratum

Kam kohe qe s'kam shkru ketu por rremuja me pelqen pak a shum e keni ba si te Isaja itash se mer vesht i pari te dytin,por e pelqyshme:
,,,/ Pa shum komente po ju shkruaj pak nga ditari im:qe e Kam Titulluar "Voglia Di Vivere"

''Eh sa gezim me doli gjumi dhe sot s'ma kishte marr mendja pas gjith asaj te pimes te mramshme dhe Droges Zviceriane qe na soli nje Anglese,fjeta vone por mire si i dekun ose me mire vdekjes ndoshta i qita frigen dhe prandaj me la,apo me shpetoi kesai heret'.Qa jam lodhe me veden o shok! ndoshta edhe ty te merzita me kto shkrime pisanjose por te verteta,'Ditar athu do kem nostalgji per kto shkrime naj here,tham se po"?
Si do si te jem, e pranoj veten por nje gje:Jeten e jetoi deri ne fund dhe c'do qast pak mendime dhe shume vepra"Ej se kjesh tu harru nji gja, kam pase provimet kto dite,'po kush te pyti?hajt ban demek se nuk ke ndi gja se me kan ardhe ne maje te hundes" tesh per mos me shku ma gjate pa e la me kaq,dhe po ju tham nji gja po qe kush ka kjo ane'Veneto'ju ftoi ne diskoteken 'Casanova' ne Venezia te Ejten mrama...hajt tana te mirat dhe mos u merrni me leshna kote,Fuck world,we are the best of univers,a'e doni''''''''',....

ezhderha

Primus registratum

Nak mor, po qa jan kto pytje po a te kam ndalu ndoj here gja un ty?Tesh ka ardh koha me ndalu ndalesat,per liri po luftojm.... apo jo? /pf/images/graemlins/wink.gif Pah kahere nuk paskem shkru.....Jeni ma te miret :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: [/QB]
o axl. po vetem nga menyra sesi me shkruen ke fillu me ma heke trunin!!!

me me fale se une s'di me fshehe ndjenja, qofte dhe ne mes te AF-it!!!

axl

Primus registratum

Nak,Nak!Te lutem nji ka nji gjanat se na le pa fjet.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

jepi nak mos ja ndaj dajakun /pf/images/graemlins/smile.gif

sweetie

Primus registratum

e cuditshme vallai! nje femer ketu qe shkruan dy idjotsira dhe ja cunat... tek rrezohen!
aman re nak ene ti po bie si ato kumbullat e thata :confused:
po kjo AXL duket nga hena qe ka nevoje te shkoje pak ne shkolle mer vlla.

pershndetje shkodrane se jeni si shpirt, me perjashtim te disave qe ju ulin cik piket po nejse mo, s'ka pyll pa derra thone... /pf/images/graemlins/wink.gif
-------------------------------------------
ku jane Jerina, Blue, Buna, Shkodrane4ever?

bebi

Primus registratum

a asht tu u ba apel ktu a ca?

PrUZent shoku kumundant /pf/images/graemlins/tongue.gif /me deklarohem prezent!

ethan kush je ti se nuk te mbaj mend :confused:

ezhderha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ethan:
[qb] e cuditshme vallai! nje femer ketu qe shkruan dy idjotsira dhe ja cunat... tek rrezohen!
aman re nak ene ti po bie si ato kumbullat e thata :confused:
[/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif mire ma ethan, po kush te ka thane gja ty. une rashe si kumbull e thate, ti je hala kumbull e njome. po me ra se me re ke...dikush ma heret dikush ma vone!!!

a e shef moj axl si s'dojne me na lane rehat!!!

axl

Primus registratum

Po e shof mire mor Nak,po kekan edhe njerz qe nuk i paskam pa kurr te pakten un, po as ty s'te kam ndi tu fol per to ndaj here apo gabohem? :confused: Kam fillu me u ba e famshme me duket... "ethan"ça po çuditem qe e njifka kte Blun....! "ethan" a nuk e din se opinioni ashte injoranc? Pa dasht me te ndyshu mendim e! :sleep: