Distanca e madhe e shton apo e pakeson dashurine?

Hellena

Primus registratum
Re: Distanca e madhe e shton apo e pakeson dashurine?

Mendoj se distanca shton deshiren vetem , dashuria as nuk shtohet as nuk paksohet ajo mbetet gjithmone e njejte.

abs

nuk e di...
Re: Distanca e madhe e shton apo e pakeson dashuri

...brenda vehtes, deshe te thuash /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif

marina s.

Forumium maestatis

Patjeter brenda vetes.Kur nje person e dashuron vertete,largesia nuk e zbeh ndjenjen dhe as e forcon ate,jam dakotd me Niisin.Thjeshte ndjenjes se dashurise i shtohet malli per ate person dhe pikerisht malli ben te duket sikur eshte shtuar dashuria.

Njeriu eshte rremuje aman.

abs

nuk e di...

m'mori malli /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cry.gif

kto lotet prishin pun' disi, perndryshe, s'kam gja kondra /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif

marina s.

Forumium maestatis

Eh,ato lotet prishin pune Abs prandaj s'i duan njerezit distancat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

neritan

Primus registratum

Mendoj se distanca ve ne prove ate qe ne e quajme DASHURI

ere

Primus registratum

mos qofshi kurre larg nga ai/ajo qe dashuroni

TheWanderer

Primus registratum

Nuk e lexova faqen e pare, por jam 100% dakord me dy postimet e mesiperme.

alinos

Forumium maestatis

ndoshta sepse dhe ti e mendon dashurine si dicka statike dhe jo te gjalle...

ere

Primus registratum

pse ti si e mendoke whatever?

TheWanderer

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Whatever</div><div class="ubbcode-body">ndoshta sepse dhe ti e mendon dashurine si dicka statike dhe jo te gjalle... </div></div>

E the mire, ndoshta /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: pretty...</div><div class="ubbcode-body">pse ti si e mendoke whatever? </div></div>

qe vetem dashurickat ndikohen nga distanca, kurse dashuria mund te ushqehet ne distance dhe ne kohe, mjaft te duam ta bejme nje gje te tille ne cift...

^^MIA^^

Forumium maestatis

Jam dakort me postimin e tonit ne faqen e pare.Dashuria e vertete ndjehet dhe jetohet me mendje.Jemi ne vete ata qe heqim dore nga te jetuarit te nje dashurie te tille ose jo.

VoGeLuShI

Primus registratum

dashuria ka nevoje te ushqehet dhe distanca eshte toke shterpe per dashurine
pastaj varet edhe nga shume faktore te tjere, psh sa e konsoliduar dhe e pjekur eshte ndienja, varet nga segmenti kohor i distances, varet nga intensiteti me te cilin eshte jetuar para kesaj periudhe etj etj
per mendimin tim dashuria nuk mbahet gjalle me kujtime...dashuri te tilla ekzistojne vetem ne libra

marina s.

Forumium maestatis

Dmth une dhe ti...dmth ne te dy...dmth 1 prilli... do vras veten tani

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

klaustra

Primus registratum

Distanca per DASHURINE eshte si era per Zjarrin:Shuan te voglin dhe ndez te madhin.

element

Primus registratum
Re: Distanca e madhe e shton apo e pakeson dashurine?

hi all,ky esht postimi im i pare ne kte forum..mir se erdha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
dashuria ne distance..hemm,varet sa e forte eshte dashuria qe kan per njeri tjetrin,varet nqs mardhenia tyre shkon mire ose ka lekundje..distanca esht faktor qe ndikon po jo faktor qe mund te fajesojm per cdo sherr etj etj.gjithsesi mendimi im esht : lidhja ne distance E PAMUNDUR /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LiPS</div><div class="ubbcode-body">Jam dakort me postimin e tonit ne faqen e pare.Dashuria e vertete ndjehet dhe jetohet me mendje.Jemi ne vete ata qe heqim dore nga te jetuarit te nje dashurie te tille ose jo. </div></div>

Ricitoj postimin tim per te thene qe ska asgje te pamundur.Per mua jo nje here.