Distanca e madhe e shton apo e pakeson dashurine?

Piccolina

Primus registratum
Distanca e madhe e shton apo e pakeson dashurine?

Perjeton nje lidhje...Dashuria nuk mungon, as pasioni.Deri ketu jemi ne rregull...Pastaj dikush nga te dy largohet per tu kthyer here pas here per nje kohe te shkurter dhe gjithshka qe i lidh eshte telefoni dhe interneti {rrofte web cami}...po pas nje fare kohe, kjo largesi a e ben kte dashuri te zbehet apo e forcon me teper?

Qerratai

Primus registratum
Re: Distanca e madhe e shton apo e pakeson dashurine?

Ceshtja nuk shtrohet fare vogelushe. Ka dashuri qe perjetohen perdite dhe me pas deshtojne. Ka njerez qe jane dashuruar, martuar, e me pas profesionet i kane "ndare" me periudha te gjata por raporti ka qene perhere i forte, po aq sa ndjenja. Raportin e bejne njerezit, ne baze te aftesise se tyre per te vepruar me zgjuarsi ne çdo rrethane. Ka shume shprehje qe mund ti marresh si pergjigje te pyetjes tende: "Larg syrit, larg zemres" ose "Amor vincit omnia" (dashuria fiton mbi cdo gje).

Pergjigja reale ama eshte gjithmone subjektive. A ia vlen te presesh dike ? A ekziston mundesia per te jetuar raportin ne menyre te perditeshme ne nje te ardhme?

Piccolina

Primus registratum

Drejt...gjithsesi mendoj qe ka dicka te urryeshme tek distanca, qe te ben te nervohesh fakti i mungeses fizike, i te parit, te prekurit, te ndjerit...

Qerratai

Primus registratum

Vogelushe, dashuria ne vetvete, eshte dicka qe perjetohet vetem me mendje. Nje njeri mund ta puthesh pa e dashuruar fare, mund te besh seks me te, mund te zihesh dhe mund t'ia ndiesh mungesen. Pra pyetja qe ti shtron dhe tema qe ti ke hapur, nuk duhet ta gjejne pergjigjen tek fiziciteti. Ndaj, distanca vepron ne menyra te ndryshme permbi dashurine... dhe ky veprim eshte gjithnje subjektiv.

Piccolina

Primus registratum

Ok, thelbin q doja te kapja nuk e ke kuptur, ose ndoshta kshu me duket mua. Ne nje lidhje ekzistojne elemente te cilet shtojne pluse apo minuse midis dy njerezve, elemente qe i afrojne apo i afrojne me shume dy njerez. Ne kte rast une kapa elementin distance, duke folur ne pergjithesi, si mund te ndikoje ne nje relate, duke lene menjane subjektivizmat...

Qerratai

Primus registratum

Po nuk mund te percaktohet o vogelushe. Historia ka treguar se ka pasur dashuri qe i kane mbijetuar distances, madje jane bere edhe me te forta fale saj. Ashtu siç nga ana tjeter ka deshmuar qe distanca e ka keputur dashurine menjehere ose pas nje kohe te shkurter... apo nje kohe te gjate.

Ti, nqs ke nje lidhje ne distance me dike, duhet ti besh vetes ato pyetjet qe te kam shkruajtur une me siper... dhe t'i pergjigjesh vetes tende me shume qetesi e sinqeritet.

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Piccolina

Primus registratum

Eh, e mora me ne fund pergjigjen qe doja i dashur, edhe pse nuk eshte asgje personale /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

p.s. By the way, fotografi fantastike, paskemi te njetjin pasion /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

u74

Primus registratum

distanca deri ne 15 vjet ne moshe (e kam fjalen mashkulli te jete me i madh) nuk ka noj gja te keqe perkundrazi ka disa te mira.
Kur gruaja/partnerja eshte me e re, burri vjen me heret ne shpi.
se ka njefare kenaqesie po kur gruaja eshte plake c'fare stimuli ka burri te shkoje ne shpi deri sa te fillojne ti mbyllen syte prej gjumit.Tuj ardhe ne shpi heret i rrin ma afer familjes dhe femijeve .

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

po kjo gruja me burrin 15 vjet me te madh eshte gje e detyrume me nejt ne shpi?!!!

marina s.

Forumium maestatis

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Po, se mezi do e presi sa t'i vij plaku ne shpi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

per babagjyshin e viti te ri e ke fjalen ti??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

edhe une mezi po e pres se kete vit i kam bere 1 kerkes te vecant /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

Me dashurine ka te bej ajo kerkesa?...se po qe ashtu...po ia kerkoj dhe une i gjo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ej po pse vetem i gjo? Listen kam bo gati une... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

eshte nje gje qe kryen sh funksione /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

llampa e Aladinit? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

marina s.

Forumium maestatis

Un vetem Aladinin i kerkoj...llampen e du per dhurate fejese /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Distanca shton dashurine e madhe..
Distanca pakeson dashurine e vogel..

Piccolina

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FloBo</div><div class="ubbcode-body">Distanca shton dashurine e madhe..
Distanca pakeson dashurine e vogel.. </div></div>

Shume e bukur kjo!!!

2celjan-fr3

Primus registratum

Dhe une te putha
pa kuptuar qe spo te thosha:
c'buze te qershinjta!
Sa romantike
ishe!
Pije uthull fshehurazi
gjyshes.
E perendimte si
jasemi i pranveres.
Dhe une isha i dashuruar
me nje tjeter.Shih c'ndeshkim?
Me nje tjeter, qe shkruante
nje emer mbi rere.

Largesia vret sado e madhe te jete dashuria pasi gjithmone do te jete nje e perdal e tipit monica beluci qe edhe pse mbase shkruan nje emer mbi rere ti do biesh ne dashuri.
E kam provuar mos u largoni kurre, nuk ja vlen!

Piccolina

Primus registratum

Sa e trishtueshme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif