Diskutime për filma të ndryshem.

dev

Forumium maestatis
Me ka pelqyer nje shpreje tek nje filme qe dushe nje vajze me nje djale ky djali ishte Ushtarak u palagos dhe i erdhi vajza ne spital dhe ai i tha asaj vajzes .. Dashuria qenka me e madhe se sa vdekja .. un zjodha te paren i tha te dashures kurse e dyta me sgjodhi mua :(

Universal

AnonymouS
11694122_869110856512931_1608915435897142428_n.jpg

Aki

Paint It Black
Shikova mbreme Pitch Perfect 2
Vertete qe me beri te ndjehem girly, por ai humori cuditshem, mesazhi qe jep se eshte ok te jesh ndryshe dhe kurre mos ndalesh se luftuari per wndrrat, ahhh dhe dashurine qe ma dha per muziken a-capella....ehhh me pelqeu ^_^
For Das Sound Machine :D

Alephh

Valoris scriptorum
Une pashe mbreme "Friends with kids"...Nje raport interesant dhe ideal....Nje filozofi jete... Nje forme familjeje bazuar tek sinqeriteti...mbeshtetja... besimi...respekti...Eh sikur...

Aki

Paint It Black
Une pashe mbreme "Friends with kids"...Nje raport interesant dhe ideal....Nje filozofi jete... Nje forme familjeje bazuar tek sinqeriteti...mbeshtetja... besimi...respekti...Eh sikur...

U se paskam degjuar kete, i ri?

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Doli 2-shi i Pitch Perfect , se të parin e kam parë. Si ishte Aki më i bukur? (Se unë po shikoj filmat që me ke sygjeruar sëbashku me @broken , ishin vërtete të bukur , më pëlqyen jashtë mase)

@Alephh , e kam parë atë film , mirë , i lezetshem. Tipik film Amerikan!
Por roli i protagonistes mendoj se është tepër i realizuar në të gjitha pikapamjet.

Aki

Paint It Black
hahah per filma pyet kur te duash :D
Po ka 1-2 muaj qe ka dalur pjesa e dyte po nuk kishte version te mire online, mbreme e kerkova ishte i paster dhe mua me pelqeu sa dhe pjesa e pare :)

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Hahaha po ja mundësisht tek kjo tema të na i shkruani sygjerimet , se i gjej shpejtë dhe kollaj , meqë vijnë njoftimet.