Diskutime për filma të ndryshem.

Dreamer

Under the Dome
dje pashe nje film te 2014 me Tom Kruz. Edge of Tomorrow. Shumica e filmave te tij me pelqejne. Ky ishte bombe, me ngriti peshe. Sa fantastike qe jane keta amerikanet ne konceptimin dhe shpalosjen e nje ideje !! Ne filma jane te paarritshem.
E kam kte film ne BluRay edhe eshte film i mire edhe pse si skenar i njohur ;)
Me pelqeu shume Oblivion gjithmone me aktorin ne fjale :)

joetisti_

Locus omnem
dje pashe 'il grande dittatore' me carli caplin, versionin e dubluar ne italisht. S'eshte hera e pare, e dyte, apo e trete qe e shoh. Por nuk ngopem... Caplin eshte personi qe ia njeh thelbin humorit dhe me e bukura, ben humor edhe me ngjarje kaotike qe cdokush do ta kishte shume te veshtire, ose te pakten ta sillte sic ai e sjell, me te qeshur qe s'ndalon dot.

Dhe aktoret bashkepunetore te tij ne film, jane te nje niveli shume profesional. Angleze hesapi. Po nuk bene humor te mire ata, kush do te beje? :)

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
15e406e8db8ebb9224a32845ca0ad201.jpg

cbc7f1054a01149355cdadc3d9b9146d.jpg
bridget-jones-colin-firth-mark-darcy-renee-zelweger-Favim.com-137264.jpg

BRIDGET JONSON DIARY.
Ditari i Bridget Jonson.

joetisti_

Locus omnem
E kam pare pak ne gjuhe qe s'e kuptoja. Por nga kjo reklama do ta kerkoj ne nje gjuhe qe e njoh dhe do ta shoh patjeter.

joetisti_

Locus omnem
Dje pashe nje film qe titullin s'ia kujtoj, por per ata qe e kane pare mund te them dicka qe mbase u kujtohet. Bie nje avion ne shkretetire dhe qellon qe ne ata 10 apo dicka me shume veta qe ishin(sepse ishte avion i vogel), ndodhet nje konstruktor avionesh qe propozon ta rindertojne dhe i futen punes. Nga fundi zbulojne qe ai ishte konstruktor avionesh loder :). Por funksionoi, avioni u nis dhe dolen nga situata.
Sot do te shoh ndonje rastesor ne internet. Ka vertet filma te bukur.

Nje nate te mire te gjitheve !!

Dreamer

Under the Dome
Te dielen qe kaloi pashe Avengers, Age of Neutron.
Efekte speciale te mira ama si histori s'ma mbushi mendjen. Nga 1/10 i jap 7

joetisti_

Locus omnem
Kam ca filma per te rritur qe i shikoja qe femije dhe qe kam nostalgji t'i rishoh. Por s'u kam as titull asgje. Si mund t'i gjeja. As aktor te njohur qe t'ia mbaja mend emrin s'kam. Sa do te me kenaqte te me jepej mundesia!

joetisti_

Locus omnem
Une s'ua ve re titujt. Por para se te shoh nje film ne internet orientohem nga pershkrimi i shkurter qe i behet dhe gjithashtu viti i realizimit per mua ka rendesi, dhe keshtu rralle zhgenjehem. E kam mundesine ta nderpres nese s'me terheq, por s'me ka ndodhur. Dje pashe nje horror pa e ditur se ishte i tille. S'e kisha lexuar mire. Por me mbajti ne tension dhe ajo ndjesi me pelqeu...