Diskutime për filma të ndryshem.

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
keep-calm-and-watch-movies-54.png

Vendosa të hap këtë temë (nëse ka të tillë më falni por nuk e kam parë)
por mund të diskutojmë për filmat e fundit , askush të mos marrë rolin e kritikut/es meqë nuk jemi ne të zgjedhurit përkates, mund te japim mendimet tona vetjake pa ofendime , personalizime ,
shpresoj të zhvilloni dialogje konstruktive , dhe sugjerime filmash të reja për të pare dhe diskutuar sëbashku.

Përshembull , filmi i parë për tu diskutar "Fast and Furious 7" meqë ka dalur së fundmi në kinema. Përshtypjet e juaja?!

Faleminderit.

Dreamer

Under the Dome
E pashe para nje jave e me pelqeu.
Sinqerisht sme kan pelqyer asnje pjese perveç asaj te pares ama kjo me pelqeu !!
Pak efekte te tepruara ama ja vlen ta shohesh !!

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Unë nuk e kam parë , këto ditë mund ta shikoj. Do iki me qejf atehere.

Mendohu për ndonjë film tjetër Unik. :)

Dreamer

Under the Dome
Interstellar mendova se ishte dicka interesante ama u zhgenjeva :)
Nuk para preferoj kinemate ama kohet e fundit filmat që me kan bere pershtypje jane: District 9 & The Host :)

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
E pra , atë po lexoja komentet që pritej me shume , gjithsesi ta shikoj një here.

Epo mirë faleminderit , ti shikojmë edhe flasim për këto filma. ^_^

Serialet i shikon?

Seyfert

Valoris scriptorum
In the heart of the sea, film qe ja vlen te shikohet. Pres me padurim te dali ne net. :)

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
In the heart of the sea, film qe ja vlen te shikohet. Pres me padurim te dali ne net. :)

Një arsye përse duhet ta shikojme?
Apo ke pare vetëm trailerin.
Ndonje përshtypje , që të na nxisesh deshirën për ta pare dhe diskutuar.

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Gjithsesi për të qendruar brenda temes , unë kam parë COMET 2014 filmin e fundit që pëlqeu shumë. Nese e ka parë ndonje , do dëshiroja ta diskutonim.

Seyfert

Valoris scriptorum
Gjithsesi për të qendruar brenda temes , unë kam parë COMET 2014 filmin e fundit që pëlqeu shumë. Nese e ka parë ndonje , do dëshiroja ta diskutonim.

E kam pare dhe eshte vertete i bukur, por personalisht preferoj filmat e zhanerit historik dhe mister.

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
E kam pare dhe eshte vertete i bukur, por personalisht preferoj filmat e zhanerit historik dhe mister.

Po dole në shteg me zhanerat meqe ka shumë anëtare pritshmëria ime, për prurje të reja dhe për "zgjimin" e diskutimet ndermjet tyre është e madhe
, filmat historike i kam të preferuar gjithashtu. Kështu qe pres sugjerime të metejshme. :)

joetisti_

Locus omnem
une dje pashe nje film te shkelqyer te raidue qe me la pa gjume deri vone. S'ia di titullin se nuk e pashe nga fillimi por ishte film italian me nje personazh qe zinte rol kryesor dhe qe ne film duhej te ishte nga Polonia. Me situata komike dhe te dhimbshme njekohesisht qe trajtonte pak a shume problematikat qe linden nga kriza ekonomike qe fatkeqesisht po vazhdon. Ishte i bukur.

joetisti_

Locus omnem
dje pashe nje film te 2014 me Tom Kruz. Edge of Tomorrow. Shumica e filmave te tij me pelqejne. Ky ishte bombe, me ngriti peshe. Sa fantastike qe jane keta amerikanet ne konceptimin dhe shpalosjen e nje ideje !! Ne filma jane te paarritshem.