Dildo! po apo jo?

Guest
Re: Dildo! po apo jo?

Te qesh dhe une ick shpejt..
Se si i thone nje fjale
"Kush qesh i fundit, ska kuptuar gje" /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

BISOU

Primus registratum

po po qeshni qeshni ju bashke me mua ke tema e Satanait po do ti hypi inoti atij e vec kur te na boj noi djallzi e ta shofim mire se si qeshim ne masnej :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sorry Satana I still Love you :kiss: and your Temat /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] Nje dite S-gjashta na u martua.
Pas kohe te lumtur martese nje dite e shoqja ishte zgjuar me e qeshur se gjithmone.
C'ke e pyet S-ja,c'ender ke pare?
Po ja,-i thote ajo,po shikoja ne enderr sikur isha ne nje pazar ku shiteshin (ahtu,vegla)..
Ehe,-pergjigjet kurioz S-sa,po me tej?
Po ja,-thote ajo,ne pazar shikoje "vegla" nga me te ndryshmet,te gjitha medhesite format dhe ngjyrat,kishte disa te stermedhenj 50leksh,ca te tjere 30 leksh,20 leksh,c'te te them..
Po si ky i imi kishte??,-vazhdon me me shume kuriozitet S-ja
Uaaa,po si mo,-gjigjet ajo,5 lek tufa..

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po pse mer plak e harrove historine kur u martove ti, qe gruaja jote e pakenaqur nga burri shkoi tek dyqani i dildove dhe kerkonte ate me te madhin, te kuqin qe ishte matane vitrines.... uaaa, i tha shitsja e trembur - ajo qe kerkon ti moj shoqe eshte fiksja e zjarrit /pf/images/graemlins/laugh.gif

(rrezik ka marre flake renoja :lol: )

asgje personale 1-1 /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

gjekec

Primus registratum

tashi merre me mend sa mund ta pohoje nje albforumse. Ca pret ti te thot njona nga kto me siper PO e kam un 50 leksh. But, you can read between the lines though... Just kidding /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sPaced out:
[qb] tashi merre me mend sa mund ta pohoje nje albforumse. Ca pret ti te thot njona nga kto me siper PO e kam un 50 leksh. But, you can read between the lines though... Just kidding /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ne fund te fundit ketu ne forum ruhet anonimati :shrug: une nuk jam kunder qe te thone te gjitha dhe ngjyren, peshen, gjatesine, nese e kane vibrator (te motorizuar), shpejtesite, turbon, a e di burri etj. etj. ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Drejte.
Mos ta prishim temen.
Dikush eshte kompetent tek Letersia,dikush tek informatika,dikush tek psikologjia etc.
Ketu kemi vetem nje kompetent,S-Gjashten (shejtonin).
Sa fat ke mer qafir.
P.S,te kujtohet De La Rosa,qe ja bote ta ta pas pasqyres se Rrubenit /pf/images/graemlins/laugh.gif

bob

Primus registratum

ti pse nuk prononcohesh :shrug:

he thuaje ju pelqen ta keni afer,dikur kishit kukullat sot jeni te rritura dhe keni kukllin /pf/images/graemlins/laugh.gif

he ca jeni ju eeeeeeeeeeeeee :tipsy:
mos u merzit ti,shaka po bajme /pf/images/graemlins/wink.gif

BISOU

Primus registratum

Po ketu nuk besoj se ka nevoje per pergjigje se dihet...
Perderisa shiten kudo dhe po ashtu dhe ne Shqiperi,ne si meshkujt dhe femrat i blejme per te plotesuar deshirat e per tu defryer ne menyra te ndryshme se nuk besoj se i blen ndonjeri/a si lodra llastiku per qente e macet /pf/images/graemlins/laugh.gif :shrug:

apo jo Beba /pf/images/graemlins/laugh.gif
une kur dua te blej ndonje loder shkoj tek: Petco, where all the pets go /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

ehu Bisou djalli ( satana) kish hallin te merrte vesh se kush e perdor apo jo /pf/images/graemlins/wink.gif ... po nuk i eci ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

bob

Primus registratum

:rolleyes:
ke akoma te drejten e prononcimit

e shoh se te pelqen,e ske ca ti besh.

mendo kur vibron,nuk e kam per telefoni kuptoni? /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

wtf ... what are u the devil's advocate? /pf/images/graemlins/wink.gif pfff ...

nuk me eshte dashur ta perdor asnje here .. Ndoshta ti mund te me tregosh me shume per perdorimin? /pf/images/graemlins/wink.gif

:shrug: :shrug:

gurax

Pan ignoramus

Kaq interesante qenka kjo tema? :eek:

Plus qe titulli i temes eshte i paplote. Duhen shtuar dhe 'inflatables' qe te jemi "politically correct". /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bob

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] wtf ... what are u the devil's advocate? /pf/images/graemlins/wink.gif pfff ...

nuk me eshte dashur ta perdor asnje here .. Ndoshta ti mund te me tregosh me shume per perdorimin? /pf/images/graemlins/wink.gif

:shrug: :shrug: [/qb]
meqe kurioziteti yt eshte kaq i madh mund te te them qe ka forme kastraveci ,se mos te shkon goja leng per kastravec pastaj.
aty nuk kam gje ne dore /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif "Kastravec" apo "Trongull i idhet" :lol: :lol: :lol: