po pse mer plak e harrove historine kur u martove ti, qe gruaja jote e pakenaqur nga burri shkoi tek dyqani i dildove dhe kerkonte ate me te madhin, te kuqin qe ishte matane vitrines.... uaaa, i tha shitsja e trembur - ajo qe kerkon ti moj shoqe eshte fiksja e zjarrit /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] Nje dite S-gjashta na u martua.
Pas kohe te lumtur martese nje dite e shoqja ishte zgjuar me e qeshur se gjithmone.
C'ke e pyet S-ja,c'ender ke pare?
Po ja,-i thote ajo,po shikoja ne enderr sikur isha ne nje pazar ku shiteshin (ahtu,vegla)..
Ehe,-pergjigjet kurioz S-sa,po me tej?
Po ja,-thote ajo,ne pazar shikoje "vegla" nga me te ndryshmet,te gjitha medhesite format dhe ngjyrat,kishte disa te stermedhenj 50leksh,ca te tjere 30 leksh,20 leksh,c'te te them..
Po si ky i imi kishte??,-vazhdon me me shume kuriozitet S-ja
Uaaa,po si mo,-gjigjet ajo,5 lek tufa..
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ne fund te fundit ketu ne forum ruhet anonimati :shrug: une nuk jam kunder qe te thone te gjitha dhe ngjyren, peshen, gjatesine, nese e kane vibrator (te motorizuar), shpejtesite, turbon, a e di burri etj. etj. ... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga sPaced out:
[qb] tashi merre me mend sa mund ta pohoje nje albforumse. Ca pret ti te thot njona nga kto me siper PO e kam un 50 leksh. But, you can read between the lines though... Just kidding /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
meqe kurioziteti yt eshte kaq i madh mund te te them qe ka forme kastraveci ,se mos te shkon goja leng per kastravec pastaj.Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] wtf ... what are u the devil's advocate? /pf/images/graemlins/wink.gif pfff ...
nuk me eshte dashur ta perdor asnje here .. Ndoshta ti mund te me tregosh me shume per perdorimin? /pf/images/graemlins/wink.gif
:shrug: :shrug: [/qb]