Re: Diferenca ne moshe midis bashkeshorteve.
Ti goce spaske vertet shume konsiderate per veten...
ncncnc mos bej asnje tjeter me te mire se veten , jo sot qe je vogelushe( bie fjala se se kam idene), por edhe kur te behesh 30 a 40 vjece se ne alarmin tat me te pare te inferioritetit ka per ti humb atij qe ke ne krah interesi per ty ........ (raportet nuk ndertohen mbi baza frikerash te tilla )
Dashuria vertet snjeh moshe, por ne nje tavoline me 40 vjecare , ti do jesh e fundit qe do te bjere radha te flasesh dhe do degjosh me admirim cdo fjale te mencur qe do te nxjerre goja e partnerit tat e nese do thuash dicka te pamenduar ka per te te pare edhe shtrember ....
Ku ka me mire se me nje moshatar,ku mencuria dhe marrezia shkojne bashke, ku keni te njejtat interesa e rreth shoqeror , degjoni te njejtin lloj muzike, nuk humb asnjehere spontaniteti .......
------------------------
kjo me larte postuar nga arieli:
shqiptaret jane popull i cuditshem , e para se arrine ne konkluzione idiote pa u bazuar asgjekundi, ki respekt thote per veten tende, e ku me njef ti mua ore ariel ??? e para
e dyta une thjesht po them realitetin , nuk e kuptoj pse e ke te veshtire ta pranosh, femra nuk eshte njesoj si e re si e plakur se te ishte njesoj , nuk do caheshin klinikat me operacione plastike,
e treta: mos jep shenja alarmi thua ti, se i humbet interesi partnerit, une kur te vete 40 nuk do dal ne dritare edhe ti them burrit hajde shiko zogat poshte se bukur e kane trupin , por brenda vetes do e di qe sdo jem me e bukura e dikurshme qe ai njofi edhe dashuroi, mbase do jem me e pjekur se te ben mosha,(pleqeri hesapi) por qe nje gje sarrij te kuptoj si nuk e pranoni qe nje e re eshte ajo per te cilen gjithe meshkujve u qan syri... pranoje mo ti pranoje se realitet po them mos na fol sikur jeni te kulluar nga qielli se ne kete bot rroj une i kam pare shqiptaret qe dashurojne me burra 40 vjec me adoleshente ja ketu i kemi cdo dite i shikojme , pffffffffffffffff e po keta rrojne ne boten e cudirave se ska mundesi.