Amon mer, gjithe cunat e AF-se po qajkan pwr femna te mbeshtjellme!!!!!!!Fillimisht postuar nga great1:
[qb] sa bukuuuuur!!!!me te vertete,po mua???? /pf/images/graemlins/frown.gif :cry: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:Ore, nuk jam stafi, mo'm fut ke kolektivi mu, une jam individ, nje, nje... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb] RRofsh Stafi Forumiiiiiiiiit... se Vallahi m ka mor malli me flejt me Pamje ka deti ... [/qb]
Ere mIr po meqe kishe Shkrujt Nga Stafi Nqs ti je kryetarja rrofsh prap ...Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]Ore, nuk jam stafi, mo'm fut ke kolektivi mu, une jam individ, nje, nje... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] RRofsh Stafi Forumiiiiiiiiit... se Vallahi m ka mor malli me flejt me Pamje ka deti ... [/qb]
, i tjetër e qet i femër aty po e le pa adres se për cin e kishte si dhurat, i tjetër knej kërko i Zippo që ta boj lomsh Shqiptaren që nuk pi duhon, kjo tjetra ktu nolt kërko pare me t'bo dhurat.