Varet ça pune ban ti se un me t'imen s'kom bo gjo deri tashti :tipsy: . Megjithate meqë ke qen goc e mir (dorën n'zjarr s'e vej) po t'bët kte ktu poshtë për dhurat(mos t'shkoj menia për ters kur ta lexosh se e kam për foton /pf/images/graemlins/laugh.gif ):Fillimisht postuar nga Blue.:
[qb] paret bahen vetem tuj punu putre :devil: :lol: [/qb]
Car osht kjo sken ktu o Kondre? Orgji molusqesh re?Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Un për vete po ju boj t'gjithve i dhurat t'vogël simbolike (kush di e vlerso :tipsy: ):
[/qb]![]()
je vullnetar aaa?Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]Varet ça pune ban ti se un me t'imen s'kom bo gjo deri tashti . Megjithate meqë ke qen goc e mir (dorën n'zjarr s'e vej) po t'bët kte ktu poshtë për dhurat(mos t'shkoj menia për ters kur ta lexosh se e kam për fotonFillimisht postuar nga Blue.:
[qb] paret bahen vetem tuj punu putre [/qb][/qb]![]()
Të duhen për simestrin tjetër /pf/images/graemlins/laugh.gif . Për Vit të Ri mos u bëj merak ti se unë po i mbledh një nga një dhuratat dhe do i vendos poshtë pemës /pf/images/graemlins/wink.gif . Tënden akoma s'e kam gjetur se dua të jetë SPECIALEFillimisht postuar nga anny:
[qb] ouèè po nuk i perdor une shume ato,mgjtn qyli eshte qyl /pf/images/graemlins/laugh.gif
po pse kaq larg mo.ne janar??!!! tani mo qe vjeni vit i li [/qb]
as per tjetrin nuk me duhet,nejse une thashe qe e pranoj /pf/images/graemlins/laugh.gif ,o zhot po do me besh 2 dhulata muaFillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]Të duhen për simestrin tjetër /pf/images/graemlins/laugh.gif . Për Vit të Ri mos u bëj merak ti se unë po i mbledh një nga një dhuratat dhe do i vendos poshtë pemës /pf/images/graemlins/wink.gif . Tënden akoma s'e kam gjetur se dua të jetë SPECIALEFillimisht postuar nga anny:
[qb] ouèè po nuk i perdor une shume ato,mgjtn qyli eshte qyl /pf/images/graemlins/laugh.gif
po pse kaq larg mo.ne janar??!!! tani mo qe vjeni vit i li [/qb][/qb]
per mua e ke me /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Angelina:
[qb]![]()
surprizeeee [/qb]
thnx :rockband:Fillimisht postuar nga Angelina:
[qb]![]()
surprizeeee [/qb]
Un e . Ca thu ti ere . UN cun i MIre Cun Per Smari Cun Per Shpi. Ala i Paprish . Vetem 3 Here kom dal ka shpia ne kur kom dale ka qene noten sme ka pa njeri ... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Der tani babo natale nuk ka kalu akoma..
jemi ne pritje..
p.s a e ke bo kerkesen apo jo??a je sjell mire kete vit??apo djal me probleme si gjithmon.. [/qb]