Dhurata per forumistet qe kemi xhan!

Cruel_Intentions

Primus registratum
Re: Dhurata per forumistet qe kemi xhan!

Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb] Ja te psipillosem edhe une edhe e vednosim uannimisht ok? /pf/images/graemlins/wink.gif

How about finding dates /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Me ate A/P qe kemi ne (aeropland dmth, pershkrutim ketej e tutje do shkruaj A/P) gjejme ke te duam. :cool: :cool: [/qb]
mir e ke me!!! me kujtove nje her qe po lexoja gazeten intervista. Ate faqen ku ka propozime per takime. Lexova nje her shrkimin e nje vajze e cila kerkonte te takohesh me djem te ndryshem. Karakterestikat e saj: Jam bjonde me sy kaf, floke te shkurtra bla bla...dhe ne fund e perfundonte: jam me green card!!! /pf/images/graemlins/smile.gif
lexoj gazeten e javes pas kesaj, e ter faqa e shkrete ishte e zene me djem qe i ishin pergjigjur. Nga te gjitha ngjyrat, gjatesite, dhe krahinat e shqiperise.
E c'esht bere per te pare pak amerike me sy. Lumsi ne qe po na del nga hunda dee...

Po mir ta marr vesh un te gjitha te mirat ti i do?? Docsat ti, A/P ti...po un me??? Po kalin ku ta coj??? Ta lidh me litar e ta terheqim me aroplan ti mesojm te fluturoje te ziut.

nejse...pashim,
-B

B

briiigi

Guest

dua ve une dhurate /pf/images/graemlins/frown.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

o BRIGIIIII un t ebej dhurat X-RAY,po me nje kusht qe buzet mos ti preki se i dua vet /pf/images/graemlins/tongue.gif

Darien

Primus registratum

drops_of_enigma

e meriton dhe ti një dhuratë, po është pak me interes - po ta jap me një kusht - të na luash ndonjë pjesë

3598frontA.jpg

prodhuar nga mjeshtri Antonio Stradivari para treqind e ca vjetësh - instrument me elegancë të rrallë - ashtu si je ti vetë

Darien

Primus registratum

ja edhe një për PaperMoon
an invitation to see the place below and walk the streets formerly haunted by our favorite Hugo characters

triomphe.nuit-champs-elysees.jpg

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Cruel_Intentions:
[qb]
[qb] Ja te psipillosem edhe une edhe e vednosim uannimisht ok? /pf/images/graemlins/wink.gif

How about finding dates /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Me ate A/P qe kemi ne (aeropland dmth, pershkrutim ketej e tutje do shkruaj A/P) gjejme ke te duam. :cool: :cool: [/qb]
mir e ke me!!! me kujtove nje her qe po lexoja gazeten intervista. Ate faqen ku ka propozime per takime. Lexova nje her shrkimin e nje vajze e cila kerkonte te takohesh me djem te ndryshem. Karakterestikat e saj: Jam bjonde me sy kaf, floke te shkurtra bla bla...dhe ne fund e perfundonte: jam me green card!!! /pf/images/graemlins/smile.gif
lexoj gazeten e javes pas kesaj, e ter faqa e shkrete ishte e zene me djem qe i ishin pergjigjur. Nga te gjitha ngjyrat, gjatesite, dhe krahinat e shqiperise.
E c'esht bere per te pare pak amerike me sy. Lumsi ne qe po na del nga hunda dee...

Po mir ta marr vesh un te gjitha te mirat ti i do?? Docsat ti, A/P ti...po un me??? Po kalin ku ta coj??? Ta lidh me litar e ta terheqim me aroplan ti mesojm te fluturoje te ziut.

nejse...pashim,
-B [/qb]
Eme tugedher, tugedher i kemi po he se te thashe nje here, une te mirat i ndaj me popullin, jo me me ty qe tugedher, tugedher flasim all the time.
(e o insieme si tek ajo rekalama e Top Albania Radios per Lori Cafei. /pf/images/graemlins/tongue.gif

eM

Paper Moon

Darien sigurisht! /pf/images/graemlins/smile.gif Parisi ishte nje mrekulli do te doja te shkoje prap. E leme Hawaii-n dhe i perdorim ato $ qe morem nga tax per te vajtur atje. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

I

insane

Guest

une si kam bere akoma taxat. kur ishte deadline?
e kalova gje? lol /pf/images/graemlins/frown.gif

I

insane

Guest

[qb] e drejte eshte ne fakt s'ka se si te dale kjo fotoja. Hajt se po te dhuroj dicka tjeter.

3.htm
[/qb]
ma bofte 'zoti' "hallall"

(shqip qe ajo qe sapo thashe??!?!?!?? )

Darien

Primus registratum

Fillimisht postuar nga insane:
[qb] une si kam bere akoma taxat. kur ishte deadline? ...[/qb]
po të kesh pare për të marrë, bëji në ditën që të vijnë gjithë ato formularët W2 - prandaj i bëra shpejt unë, mos t'i mbajë asnjë ditë më shumë qeveria paret e mia

me se do i blejmë gjithë këto dhurata ndryshe /pf/images/graemlins/smile.gif apo si do shkoj në Paris me eM :cool:

po ta jap dhe ty një dhuratë, insane, meqë të kanë shumë xhan këto gocat, jo për gjë tjetër /pf/images/graemlins/tongue.gif

u_01R1100S.jpg

B

briiigi

Guest

Fillimisht postuar nga Darien:
[qb]
[qb] une si kam bere akoma taxat. kur ishte deadline? ...[/qb]
po të kesh pare për të marrë, bëji në ditën që të vijnë gjithë ato formularët W2 - prandaj i bëra shpejt unë, mos t'i mbajë asnjë ditë më shumë qeveria paret e mia

me se do i blejmë gjithë këto dhurata ndryshe /pf/images/graemlins/smile.gif apo si do shkoj në Paris me eM :cool:

po ta jap dhe ty një dhuratë, insane, meqë të kanë shumë xhan këto gocat, jo për gjë tjetër /pf/images/graemlins/tongue.gif

u_01R1100S.jpg
[/qb]
po mu?!

B

briiigi

Guest

une du alopan qe te vi tju bej nje vizite anej nga ameriqia /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

un po te kisha munc do ju beja dhurate noi check 1 miljon dollaresh /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

bacardi.JPG

Kjo eshte Per ENI833. Vetem pije avash avash sa te mor ene arken tjeter...

Iness

Primus registratum

Tedi, Eni nuk i pi keto gjera... Thote qe jane per "femije" si puna ime.. /pf/images/graemlins/frown.gif
Hej po eshte Breezer i ri ky? me cfare shije? Ketej nga une nuk e kam pare gjekundi /pf/images/graemlins/frown.gif
Dua ta provoj!

I love new york

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga HEART-BREAKER:
[qb] po mu???????????????????? [/qb]
ca do ne ti dru /pf/images/graemlins/tongue.gif ( nga komenti marr siper atij tatit)

vetem per ty...
husky.jpg

ps. une vdes per ta... [/qb]
mgjth se e kam nje poodle si shpirt, ma ke gjet nje nga preferencat.
thx
let me think what can i get you