Cruel_Intentions
Primus registratum
Re: Dhurata per forumistet qe kemi xhan!
lexoj gazeten e javes pas kesaj, e ter faqa e shkrete ishte e zene me djem qe i ishin pergjigjur. Nga te gjitha ngjyrat, gjatesite, dhe krahinat e shqiperise.
E c'esht bere per te pare pak amerike me sy. Lumsi ne qe po na del nga hunda dee...
Po mir ta marr vesh un te gjitha te mirat ti i do?? Docsat ti, A/P ti...po un me??? Po kalin ku ta coj??? Ta lidh me litar e ta terheqim me aroplan ti mesojm te fluturoje te ziut.
nejse...pashim,
-B
mir e ke me!!! me kujtove nje her qe po lexoja gazeten intervista. Ate faqen ku ka propozime per takime. Lexova nje her shrkimin e nje vajze e cila kerkonte te takohesh me djem te ndryshem. Karakterestikat e saj: Jam bjonde me sy kaf, floke te shkurtra bla bla...dhe ne fund e perfundonte: jam me green card!!! /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Majestic:
[qb] Ja te psipillosem edhe une edhe e vednosim uannimisht ok? /pf/images/graemlins/wink.gif
How about finding dates /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Me ate A/P qe kemi ne (aeropland dmth, pershkrutim ketej e tutje do shkruaj A/P) gjejme ke te duam.![]()
[/qb]
lexoj gazeten e javes pas kesaj, e ter faqa e shkrete ishte e zene me djem qe i ishin pergjigjur. Nga te gjitha ngjyrat, gjatesite, dhe krahinat e shqiperise.
E c'esht bere per te pare pak amerike me sy. Lumsi ne qe po na del nga hunda dee...
Po mir ta marr vesh un te gjitha te mirat ti i do?? Docsat ti, A/P ti...po un me??? Po kalin ku ta coj??? Ta lidh me litar e ta terheqim me aroplan ti mesojm te fluturoje te ziut.
nejse...pashim,
-B