Dhune ndaj burrave... ?

durrsakja

Primus registratum
Re: Dhune ndaj burrave... ?

Futuni ne Haremin e Emes e beni gallate!

Po te vare nje gur ne qafe burri qe e lejon veten ta vere perfund nje grua.

ReA

Primus registratum

hahahhahaha se desh rash ka karikja kur kom lexu gjith kto gjona ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

ore çuna si perfunim ka me dal qe pantullonat i makan FEMRAT /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Rea, teme me te larte se kjo s'ka pas ndonjehere AF-ja, te betohem, une kam ra nga karrikja kur e kam lexu, marova tu qesh.
Akoma qesh edhe sot, hahahaaaaaaaaaa

Lina

Primus registratum

Me pikelloi shpirti kur lexova gjith keto turtura qe heqin meshkujt,lere me se po me dridhet buza e nuk po me pushojne lotet.Po nje gje nuk arrita te kuptoja si e duroni tere kete padrejtesi mor jahu?
Hej ene para se t'iki do i baj i lutje atyre qe dhunojne dhe shperdorojne thesarin tone kombetar-Ju lutem mos ja beni kete kombit!
Nejse ngushellimet e mia te gjith te vuajturve dhe ju lehtesofte perenia dhimjet.

Kordelja

Valoris scriptorum

Talluni ju talluni po une desh perfundova ne gjykate per nji gjo te ngjashme me ket......... /pf/images/graemlins/tongue.gif :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hermesss

Primus registratum

Rrafe burrin me rripin e pantallonave te veta? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ela_001

Primus registratum

Qyqa qyqa i paskemi çu çunat e shkrete ne spital psikiatrik. Une per vete jam shume e urte nuk rraf njeri.

Po nuk ma sollen ne maje te hundes that is :tipsy: :smash:

Hermesss

Primus registratum

Hapju shoqnise Ela, c'do ti bejshe ti atij qe do te ta sillte ne maje te hundes? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

...do e zdrypte ma poshte mer..... /pf/images/graemlins/laugh.gif ...oj ky.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s.Ec aty Ela......... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

AL PACINO

Forumium praecox

ca bohet kshu mor.un hapa nji tem me qon te barabart, me femrat,ndersa ti don me na dhon dajak, qa bohet kshu mor qa bohet,o kordele s'ma merr menja, qe ti ke lindun ne shqiperi.nuk u knaqke me barazin,po don me na dhon dhe dajakun mjer ai qe do te jet i.......yt - alpacino-

AL PACINO

Forumium praecox

ca bohet kshu mor.un hapa nji tem me qon te barabart, me femrat,ndersa ti don me na dhon dajak, qa bohet kshu mor qa bohet,o kordele s'ma merr menja, qe ti ke lindun ne shqiperi.nuk u knaqke me barazin,po don me na dhon dhe dajakun mjer ai qe do te jet i.......yt - alpacino-

AL PACINO

Forumium praecox

AL PACINO

Forumium praecox

AL PACINO

Forumium praecox

Kordelja

Valoris scriptorum

AL PACINO sa qeke indinju mer burr' i dheut sa e ke bo postimin 5 here.........uauuuuuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb] Hapju shoqnise Ela, c'do ti bejshe ti atij qe do te ta sillte ne maje te hundes? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ah ça do ti beja,

do t kapja, do ta shtrija, e.... se do thone perfitoj nga pozita pastaj. TE them te drejten kam gjut njeher me grusht, po nuk zuri dhe aq mire hihihi /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Kordele kaçurele do me ndihmosh dhe ti ti rrafim pak kta , ti mbaji une po gjuaj :tipsy: :smash: :smash:

Ela_001

Primus registratum

Vallaj kisha nigju qe grate i rrafin burrat, po e mbaja sekret me shpresen mos ngel pa burr, se si thon ata dardha e ka bishtin prapa. Po tani po i del para me duket. :confused: