Rea, teme me te larte se kjo s'ka pas ndonjehere AF-ja, te betohem, une kam ra nga karrikja kur e kam lexu, marova tu qesh.
Akoma qesh edhe sot, hahahaaaaaaaaaa
Me pikelloi shpirti kur lexova gjith keto turtura qe heqin meshkujt,lere me se po me dridhet buza e nuk po me pushojne lotet.Po nje gje nuk arrita te kuptoja si e duroni tere kete padrejtesi mor jahu?
Hej ene para se t'iki do i baj i lutje atyre qe dhunojne dhe shperdorojne thesarin tone kombetar-Ju lutem mos ja beni kete kombit!
Nejse ngushellimet e mia te gjith te vuajturve dhe ju lehtesofte perenia dhimjet.
Talluni ju talluni po une desh perfundova ne gjykate per nji gjo te ngjashme me ket......... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
ca bohet kshu mor.un hapa nji tem me qon te barabart, me femrat,ndersa ti don me na dhon dajak, qa bohet kshu mor qa bohet,o kordele s'ma merr menja, qe ti ke lindun ne shqiperi.nuk u knaqke me barazin,po don me na dhon dhe dajakun mjer ai qe do te jet i.......yt - alpacino-
ca bohet kshu mor.un hapa nji tem me qon te barabart, me femrat,ndersa ti don me na dhon dajak, qa bohet kshu mor qa bohet,o kordele s'ma merr menja, qe ti ke lindun ne shqiperi.nuk u knaqke me barazin,po don me na dhon dhe dajakun mjer ai qe do te jet i.......yt - alpacino-
AL PACINO sa qeke indinju mer burr' i dheut sa e ke bo postimin 5 here.........uauuuuuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb] Hapju shoqnise Ela, c'do ti bejshe ti atij qe do te ta sillte ne maje te hundes? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
do t kapja, do ta shtrija, e.... se do thone perfitoj nga pozita pastaj. TE them te drejten kam gjut njeher me grusht, po nuk zuri dhe aq mire hihihi /pf/images/graemlins/laugh.gif
O Kordele kaçurele do me ndihmosh dhe ti ti rrafim pak kta , ti mbaji une po gjuaj :tipsy: :smash: :smash:
Vallaj kisha nigju qe grate i rrafin burrat, po e mbaja sekret me shpresen mos ngel pa burr, se si thon ata dardha e ka bishtin prapa. Po tani po i del para me duket.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.