Dhune ndaj burrave... ?

latifi

Primus registratum
Re: Dhune ndaj burrave... ?

Me ngadale me ngadale po duhet te kene qene bura me re te bute qe keni dashe me e rraf me rrip :tipsy:

Kordelja

Valoris scriptorum

O Ela....mire ti se RREBELIM mooooooooo po une qe jam per HARMONY moj...do thone qeka hipokrite... :eek:

P.s.Cin t'parin???!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ela_001

Primus registratum

S'ka gje se ate qe bejn shumica do besh. Pastaj dajaku per harmoni, kshu larmi eshte.

Hermesss

Primus registratum

Kordelja, s'mu pergjigje, si ishte ai muhabeti i te rrafmes qe i ke bo burrit mi? /pf/images/graemlins/tongue.gif
P.S. Me thuaj nga e ke shpine, qe ta evitoj e mos kaloj anej, se me ra ne doren tate... ububu none... :smash: /pf/images/graemlins/smile.gif

mostro

Putraku

O noneeeee brinjet! /pf/images/graemlins/laugh.gif majeni amon se me boni cope per koke teme :smash: ...ahh c'mu desh qe u martova....
ooohh i ziu una /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Kur u martove ti mer zgjebe...?
A e lam fifty-fifty... hudhu içik, ku o pjesa qe me premtove?? :mad:

mostro

Putraku

Ik muno vlla, me mire mos u nij se vallai po re ne dore te kesaj te temes ,ka per ta mor ate gjone nga dora ene ka me ta thy brinjeve ne kokes,sa qe ke per te peshty veten qe ctu desh ajo puna e fiftit......
:smash: :smash: ika se erdhi.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Opaaaaaaaaaaaa mqe ju e paskeni fifty-fifty dopio per juveeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif , hajde Elaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Hermes........ /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Ok, maje at'her se se du hiç..
Se mos kerkosh masnej ka pjesa ime zhulo!! :smash: :smash:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Gjithçka paguhet /pf/images/graemlins/laugh.gif S'ka me dhune pastaj /pf/images/graemlins/smile.gif
Mjaftojne dy sy te embel ..Ca puciii puciii ene............... Dihet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Opaaaaaaaaaaaa mqe ju e paskeni fifty-fifty dopio per juveeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif , hajde Elaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ec Atyyyyyyyy.Ok ti maja duart une ja fus me shuplake, une i maj krahet e ti gjuji me shkelm.

Pastaj me vone puci puci. :rolleyes:

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Gjithçka paguhet /pf/images/graemlins/laugh.gif S'ka me dhune pastaj /pf/images/graemlins/smile.gif
Mjaftojne dy sy te embel ..Ca puciii puciii ene............... Dihet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kush te rref te do pra mo, a do vish dhe ti ke grupi jone?

Tema: Dhuna ndaj burrave= PO PO PO

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb] Kordelja, s'mu pergjigje, si ishte ai muhabeti i te rrafmes qe i ke bo burrit mi? /pf/images/graemlins/tongue.gif
P.S. Me thuaj nga e ke shpine, qe ta evitoj e mos kaloj anej, se me ra ne doren tate... ububu none... :smash: /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Piti ty s'te rrah une, te kam xhan /pf/images/graemlins/tongue.gif

jona20

big bum bam...

gjyshja ime ka pas thone,te pakten njehere ne vit duhen rraf burrat...une si ma moderne edhe ma e evolume qe jam them,ka nje here ne muaj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga zevzekja:
[qb] gjyshja ime ka pas thone,te pakten njehere ne vit duhen rraf burrat...une si ma moderne edhe ma e evolume qe jam them,ka nje here ne muaj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
uuaaauu athere duhet me mbajt pranga me vehte :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

Turp per Zotin turp,Zor t´ju vije te gjitha gocave qe kane shkruar pro "Dhunes kundra meshkujve"

Ato krijesa aq te brishta kane nevoj per mbrojtjen tone ... edhe jo te bjen viktim e sjelljes dhe egoizimt femeror ...
Pra me zerin deri ne qiell them :
Se jam kundra dhunes, biles do behem edhe kryetare per mbrojtjen e te drejtave te burrit (sidomos atyre shqiptareve)
Iku ajo kohe kur i rrifnim burrat si per qejf ..... tani edhe ata kane te drejte te jetojne si dhe shumica e grave /pf/images/graemlins/tongue.gif

JAM KUNDRA DHUNES . MESHIRE, MESHIRE ,MESHIRE MESHIRE /pf/images/graemlins/wink.gif

Ps. Burra jam me ju dhe do ju mbroj deri ne fune /pf/images/graemlins/tongue.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga zevzekja:
[qb] gjyshja ime ka pas thone,te pakten njehere ne vit duhen rraf burrat...une si ma moderne edhe ma e evolume qe jam them,ka nje here ne muaj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ja ca lloj msimesh te vlefshme qe ja vle me i kalu brez mas brezi !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. Mashallah gjyshja /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup: !!!

tirana

Primus registratum

Boni boni kshu po zitella keni me nejt.. Nrroni mi menje se u ka bo keq per burr ( /pf/images/graemlins/laugh.gif )
Gjyshja e ka maru pjaten e vet dhe rri e jep mesime si me majt lugen. Pranej hani iher per iher se ka me maru kaçamaku. :smash: DRU :smash:

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Boni boni kshu po zitella keni me nejt.. Nrroni mi menje se u ka bo keq per burr ( /pf/images/graemlins/laugh.gif )
[/qb]
M'raft e mira mu, qe je tu e vujt ket siklet si per veten tate !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif