Ec Atyyyyyyyy.Ok ti maja duart une ja fus me shuplake, une i maj krahet e ti gjuji me shkelm.Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Opaaaaaaaaaaaa mqe ju e paskeni fifty-fifty dopio per juveeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif , hajde Elaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kush te rref te do pra mo, a do vish dhe ti ke grupi jone?Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Gjithçka paguhet /pf/images/graemlins/laugh.gif S'ka me dhune pastaj /pf/images/graemlins/smile.gif
Mjaftojne dy sy te embel ..Ca puciii puciii ene............... Dihet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Piti ty s'te rrah une, te kam xhan /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Hermes:
[qb] Kordelja, s'mu pergjigje, si ishte ai muhabeti i te rrafmes qe i ke bo burrit mi? /pf/images/graemlins/tongue.gif
P.S. Me thuaj nga e ke shpine, qe ta evitoj e mos kaloj anej, se me ra ne doren tate... ububu none... :smash: /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
uuaaauu athere duhet me mbajt pranga me vehteFillimisht postuar nga zevzekja:
[qb] gjyshja ime ka pas thone,te pakten njehere ne vit duhen rraf burrat...une si ma moderne edhe ma e evolume qe jam them,ka nje here ne muaj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ja ca lloj msimesh te vlefshme qe ja vle me i kalu brez mas brezi !!!Fillimisht postuar nga zevzekja:
[qb] gjyshja ime ka pas thone,te pakten njehere ne vit duhen rraf burrat...une si ma moderne edhe ma e evolume qe jam them,ka nje here ne muaj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
M'raft e mira mu, qe je tu e vujt ket siklet si per veten tate !!!Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Boni boni kshu po zitella keni me nejt.. Nrroni mi menje se u ka bo keq per burr ( /pf/images/graemlins/laugh.gif )
[/qb]